Österrike kriminaliserar politisk islam

ISLAM. Den österrikiska regeringen kommer att betrakta religiöst motiverad politisk extremism till ett brott.

Efter terrorattacken i Wien, 2 NOVEMBER 28020, som krävde fyra människoliv förutom gärningsmannens, inledde den österrikiska regeringen kraftfulla åtgärder mot ”politisk islam”. 

Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz och hans regering har gått med på att vidta ett antal strikta åtgärder mot terrorism. Dessa förslag inkluderar möjligheten att döma individer för terrorbrott på obestämd tid och elektronisk övervakning av personer som dömts för terrorrelaterade brott vid frigivning.

Spridningen av politisk islam skulle betraktas som ett brott och våldsbejakande moskéer ska lättare kunna stängas än i dag.

“Vi kommer att betrakta” politisk islam” som brott för att kunna vidta åtgärder mot dem som inte själva är terrorister, men som skapar grogrund för dem”, twitterade Kurz efter regeringsmötet.”

FFFI

– Pettersson säger att all islam är politisk och drömmer om något liknande från statsminister Löfven väl medveten om att jag får fortsätta drömma…

Österrikarna stoppade islam 1683. Varför släppte de in dem igen?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Österrike kriminaliserar politisk islam

 1. Med 7-klöverns hjälp är det lönlöst för Österrike.

  Pass-tillverknings-maskinen går glödheta upp i norr….

 2. Ja vi får se hur länge de tar innan lagarna blir omskrivna här i Österreich. Nu just pratar de lite om terrorn i nyheterna som hände förra veckan. De e mest corona corona corona. I och med att polisen har beslagtagit 20 miljoner o terroristen fick 917 € per månad i bidrag tror jag att de övriga terroristerna i landet planerar ett nytt dåd.

 3. Det var i Österrike, utanför Wien, som det osmanska rikets lycka vände år 1683. Blir det även denna gång så att den muslimska erövringen kommer av sig?

 4. Det är inte bara vår store Ledare. Hela (S) har ju sålt sig till Islamism. Och därmed även sålt hela landet.

  Men det är bara en baggis. Det viktiga är att (S) får röster!

  • I måndags denna vecka sade ryske presidenten Putin i en videokonferens med sin syriske kollega att de 6,5 miljoner syrier, vilka lämnat sitt land, nu bör återvända för att bygga upp sitt hemland efter inbördeskriget. President Putin tillade att detta också skulle innebära en lättnad för de länder som mottagit dem och gett dem uppehälle under flera år. Dock inte ett ljud om detta i svenska media.

  • Hur konstigt det än låter så hittade de ingen bättre. Ingen bättre som ville ställa upp i alla fall.

Kommentera