För Israel är inget viktigare än att garantera nationell säkerhet

MELLANÖSTERN. ”Man behöver inte vara en stor kännare av Mellanöstern för att inse att en palestinsk stat under rådande omständigheter inom blott timmar skulle förvandlas till ännu en islamistisk diktatur – våldsbejakande, korrupt och ytterligare en ‘failed state’ styrd som en satellitstat av ayatollorna i Iran och de olika terroristorganisationer som dessa stöder. Ett mardrömslikt scenario för miljoner israeler”, skriver Israels ambassadör Ilan Ben-Dovs i Dagen

Tvåstatslösningen finns redan. Jordanien är en palestinsk stat.

– Pettersson säger att Sveriges erkännande av en så kallad palestinsk stat, för sex år sedan, inte gjorde konflikten lättare att lösa. Israel och en stor del av den övriga världen hotas av de muslimska mördargäng som kallas Hamas, Hizbollah, IS och al-Qaida med flera och alla finansieras av Iran.

Mellanöstern förändras, ett växande antal arabiska stater inser att de har mer att vinna på fred än vävande islamisering, jag undrar när Sveriges regering ska inse samma sak.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Kommentera