En pojke skulle köpa ostbågar…

VÅLDSVÅGEN. Titta på kniven på bilden, det är ingen tandpetare direkt. En bild från en övervakningskamera i en svensk livsmedelsbutik cirkulerar nu på sociala medier. Titta på bilden. Titta på den stora kniven. Tänk på vad pojken tänker. Vad han upplever. Och på dem som har låter detta hända i Sverige.

Bild från övervakningskamera

Här är bilderna som visar när rånarligan tvingar med sig en pojke under knivhot. – Jag var bara rädd, säger pojken. Invandrargänget misstänks för över 20 rån och nu åtalas två misstänkta medlemmar, skriver Borås tidning, bakom betalvägg.

-Pettersson undrar vad pojken gjort för att förtjäna detta? Vår justitie och migrationsminister säger ju att det är liten risk att oskyldiga drabbas, trots att hela svenska folket lider av massinvandringen från Mellanöstern som fortsätter…

Bild från Expressen.

Beviljade uppehållstillstånd enligt Migrtionsverket:

2020 till och med oktober 75.460 varav asyl 8.338
2019 Totalt 119.568 varav asyl 19.201
2018 Totalt 133.025 varav asyl 23.377
2017 Totalt 135.686 varav asyl 36.607
2016 Totalt 150.535 varav asyl 71.571
2015 Totalt 109.235 varav asyl 36.462

Alltså 722.848 permanenta uppehållstillstånd sedan Stefan Löfven (S) blev statsminister och Morgan Johansson (S) minister hösten 2014 och hittills i år till och med oktober 75.460 permanenta uppehållstillstånd med coronastängda gränser.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “En pojke skulle köpa ostbågar…

 1. Har länge retat mig på ”modet” att ha både keps och huva då det inte
  regnar eller är kallt ute – även varma sommardagar.
  Så varför inte förbjuda denna klädsel inomhus i t.ex. butiker! Visst
  fordrar det vakter – men – vi har ju en betydande arbetslöshet.

  Polisen fick ju inte visitera vissa i Sthlm (REVA) – men detta skulle gälla
  ALLA i hela landet och vita, gula och svarta! ALLA!

 2. Att inte någon i affären uppmärksammade vad skedde, eller vände sig alla bort för ”usch så otäckt han har en kniv.”
  Att detta får fortgå vecka efter vecka och de styrande verkar ej bry sig och om något sker så dömer våra domstolar likt en samling
  mähän.l
  Läste just hovrättens lindrande av Vilmas mördares straff, motivering eftersom kroppen ej hittats kan ej säkert fastställas hur Vilma dog. Att de hittar hennes huvud i hans lägenhet är skäl nog och bevis på att har är både kall och brutal.
  Vad har det för betydelse hur hon dog när han efter hennes död styckade henne men sparde huvudet, för oss den äldre generationen är det för många helt klart att han skall ha livstid.

 3. Regeringen måste börja med att
  utesluta LANDSFÖRRÄDARNA,
  socialdemokraterna ur regeringen !

  Samtidigt sätta krav på SÄPO att
  göra en juridisk affär av att sossarna
  har sålt makt i Sverige till utländsk
  makt ( kontraktet med Muslimska Brödraskapet)

  Därefter är det dags att ”städa i Vårt Fosterland !

  => ”Håll Sverige rent !”

 4. Rösta rätt, ta bort dessa otäcka politruker som inte har förmåga till konsekvenstänkande. Bjud in riktiga domare att döma, om det som normala invånare i vårt land anser vara stötande för rättsmedvetandet. Barn som blir hotade och rånade, flickor, kvinnor som blir våldtagna under sin promenad. Skjutningar, förstörelse av våra allmänna byggnader. Sätt våra korrumperade tjänstemän på plats.
  Skall civilbefolkningen ta rättvisan i egna händer. Det kanske skall börjas med 7-klöverns politiker. Det man får på den egna huden brukar svida. Politiker har det alldeles för bra med goda löner och förmåner, nu är det återbetalnings dags.

 5. Morgan bör avgå eller avsättas denna arroganta självgoda pösmunk tycks inte förstå vad som händer i samhället han gör då rakt inte sitt jobb

 6. Men då kan väl lille Morgan ta och gå en sväng utan sina säpovakter?
  Dessutom är den mannen inte oskyldig till vad som händer i samhället.

  Det är väl fan att polisen inte kan få göra visitation när man ser dessa gäng lalla omkring i stora grupper bara ett tillslag hade förmodligen renderat ett stort antal knivar, för alla verkar bära dem.

  • Det har väl framkommit att regeringens proposition är mest skådebröd då polisen redan nu har rätt att visitera minderåriga? Beträffande Mållgan så ”flyger han under radarn” om han likt Ullkotten inte har med sig en låda att stå på? 😉

  • ”Men då kan väl lille Morgan ta och gå en sväng utan sina säpovakter?”
   Han kan ta och sätta sig i Botkyrka centrum i 12 timmar med start från och med kl. 13 utan livvakter så får vi se hur kul han tycker det kulturberikande Sverige är.

 7. Men vad hände med knivlagen?
  Detta måste vara ”oacceptabelt” eller vad säger de styrande MP+S????

  • Knivlagen gäller bara dig. Jag som äldre vit tant kan förmodligen sättas fast för fruktkniven i handväskan jag har i samband med utflykter och bussresor (på den tiden det gick).

Kommentera