Gängkriminella invandrare gripna för brandattack mot bensinmack och kommunhus


VÅLDSVÅGEN. Flera gängkriminella invandrare har anhållits efter molotovcocktails mot kommunhus och inatt greps och anhölls fyra personer efter att ha kastat molotovcocktails mot en bensinmack i Märsta, Sigtuna kommun. De fyra personerna är misstänkta för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse.

Under natten till måndag kastades molotovcocktails även mot kommunhuset i Sigtuna. Enligt Stockholmspolisen tror man att de anhållna är inblandade i flera dåd i området.

– Det har även varit bilbränder i området de senaste dagarna och vi bedömer att det här är kopplat till oroligheterna vi sett senaste tiden, säger Anders Bryngelsson, pressekreterare på Stockholmspolisen.

Enligt uppgifter har tre av de fyra anhållna kopplingar till ett kriminellt nätverk. Men polisen är förtegen och vill i nuläget inte kommentera huruvida de anhållna är kända sedan tidigare.

Stockholmspolisen uppger att man har förhöjt den polisiära närvaron i området och samverkar med kommunen.

– Pettersson säger att när de små liven försöker tända eld på kommunhus och bensinmackar är det inbördeskrig och terrorism och terroristerna måste gripas och spärras in i mycket lång tid om de inte vill byta land till ett som passar dessa motborgare bättre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Gängkriminella invandrare gripna för brandattack mot bensinmack och kommunhus

 • Nizze

  Nu måste Morgan visa handlingskraft! Tillsätt en utredning!

  Gilla

 • Leif

  Stor besvikelse på aftonbladet att det inte var sverigedemokrater.

  Gilla

 • Maya

  Kasta molotovcocktils mot en bensinmack ! Dom är inte särskilt välutrustade mellan öronen dom här herrarna !

  Gilla

 • Stenbock

  Märkligt,det har inte A f t o n s l a s k en skrivit något om !!
  Däremot har man hitta en SD-medlem i Uppland,som beskylles ha haft ”sprängmedel” i sin våning !!
  Jo där man söker finner man ofta…..

  Gilla

 • ruben

  Allmänfarlig ödeläggelse, oroligheter är en politisk beskrivning? Det är extrem förstörelse och terrorhandlingar mot samhället. De ska dömas som terrorister betala skadestånd och utvisas på livstid fortast möjligt. Vad är annars problemet?

  Gilla

 • Hanna

  Förvånad någon? Läser om unga gängkriminella som förstör brottsoffers liv men lagen kan inte stoppa dem😡. Bidragen som skulle stoppas till odemokratiska (läs islamiska) organisationer kan inte stoppas av lagen😡. Skolor som är odemokratiska ( läs islamiska) kan inte heller stoppas😡. Allt enligt SvD. Det som går i resten av Europa går konstigt nog inte att genomföra i Sverige som skulle ha störst behov av det.

  Gilla

 • yup

  ”oroligheter” kallar polisen det, verkligen ett kraftuttryck.

  Gilla

 • gamgubben

  Vakna politiker! Dessa huliganer måste kunna visas ut, det är i så fall en tydlig signal till andra. Du blir utvisad och helst också din övriga familj så biter det ännu bättre.
  Politiker ni måste inse att det är en helt annan kultur dessa slynglar härstammar ifrån, endast resoluta hårda straff snabbast möjligt.

  Gilla

 • turrim

  Under VK2 hade man förberett krigsfångeläger. Jag tror ett var på Visingsö. Dags att förklara undantagstillstånd och aktivera gamla planer. Eller hyra några platser på Guantanamo av den goda Biden.

  Gilla

 • Lisa.

  Sverige ser snart ut, som mellan -östern.
  Mest sten och grus.

  Gilla

 • Hasse

  Är det här vinsten som vi väntar på?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: