Gängkriminella invandrare gripna för brandattack mot bensinmack och kommunhus

VÅLDSVÅGEN. Flera gängkriminella invandrare har anhållits efter molotovcocktails mot kommunhus och inatt greps och anhölls fyra personer efter att ha kastat molotovcocktails mot en bensinmack i Märsta, Sigtuna kommun. De fyra personerna är misstänkta för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse.

Under natten till måndag kastades molotovcocktails även mot kommunhuset i Sigtuna. Enligt Stockholmspolisen tror man att de anhållna är inblandade i flera dåd i området.

– Det har även varit bilbränder i området de senaste dagarna och vi bedömer att det här är kopplat till oroligheterna vi sett senaste tiden, säger Anders Bryngelsson, pressekreterare på Stockholmspolisen.

Enligt uppgifter har tre av de fyra anhållna kopplingar till ett kriminellt nätverk. Men polisen är förtegen och vill i nuläget inte kommentera huruvida de anhållna är kända sedan tidigare.

Stockholmspolisen uppger att man har förhöjt den polisiära närvaron i området och samverkar med kommunen.

– Pettersson säger att när de små liven försöker tända eld på kommunhus och bensinmackar är det inbördeskrig och terrorism och terroristerna måste gripas och spärras in i mycket lång tid om de inte vill byta land till ett som passar dessa motborgare bättre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Gängkriminella invandrare gripna för brandattack mot bensinmack och kommunhus

 1. Kasta molotovcocktils mot en bensinmack ! Dom är inte särskilt välutrustade mellan öronen dom här herrarna !

 2. Märkligt,det har inte A f t o n s l a s k en skrivit något om !!
  Däremot har man hitta en SD-medlem i Uppland,som beskylles ha haft ”sprängmedel” i sin våning !!
  Jo där man söker finner man ofta…..

 3. Allmänfarlig ödeläggelse, oroligheter är en politisk beskrivning? Det är extrem förstörelse och terrorhandlingar mot samhället. De ska dömas som terrorister betala skadestånd och utvisas på livstid fortast möjligt. Vad är annars problemet?

 4. Förvånad någon? Läser om unga gängkriminella som förstör brottsoffers liv men lagen kan inte stoppa dem😡. Bidragen som skulle stoppas till odemokratiska (läs islamiska) organisationer kan inte stoppas av lagen😡. Skolor som är odemokratiska ( läs islamiska) kan inte heller stoppas😡. Allt enligt SvD. Det som går i resten av Europa går konstigt nog inte att genomföra i Sverige som skulle ha störst behov av det.

 5. Vakna politiker! Dessa huliganer måste kunna visas ut, det är i så fall en tydlig signal till andra. Du blir utvisad och helst också din övriga familj så biter det ännu bättre.
  Politiker ni måste inse att det är en helt annan kultur dessa slynglar härstammar ifrån, endast resoluta hårda straff snabbast möjligt.

 6. Under VK2 hade man förberett krigsfångeläger. Jag tror ett var på Visingsö. Dags att förklara undantagstillstånd och aktivera gamla planer. Eller hyra några platser på Guantanamo av den goda Biden.

Kommentera