“Flyktingar” gör oss rikare

INVANDRING. Laxå är den kommmun i landet som har tagit emot flest nyanlända migranter i Sverige och kommunalrådet Bo Rudolfsson (KD) vill fortsätta ta emot ännu fler, det är en ekonomiskt bra affär säger kommunalrådet och fortsätter med att kommunen vore “fattigare” utan alla invandrare, påstår han i SVT Örebro.

Bo Rudolfsson, KD, Laxå Pressbild KD

Laxå tar emot mest nyanlända i landet – kommunalrådet: ”En ekonomiskt bra affär”.

Under de senaste sju åren har antalet utrikesfödda i kommunen ökat med över 30 procent. Kommunalrådet Bo Rudolfsson (KD) vill fortsätta ta emot ännu fler. – Det är en ekonomiskt bra affär för oss, säger Rudolfsson.

2019 bodde c:a 5.700 människor i Laxå och av dem var den utrikesfödda befolkningen 18 procent, och kommunalrådet Bo Rudolfsson vill fortsätta fylla kommunen med invandrare.

– Vi har fått god ekonomi i detta. Jag gjorde en uträkning inför ni skulle komma. För de som bor kvar får vi 25 miljoner per år förutom de pengar vi fick 2015, 2016, 2017 från staten, säger han till SVT.

Rudolfsson säger att från kommunens sida är sker invandringen av ekonomiska skäl men från hans personliga sida sker den av ideologiska skäl, att man ska ta hand om sin nästa och vi tjänar alla på detta och säger att kommunen vore fattigare utan alla invandrare. Dessutom finns det inga konflikter i Laxå enligt kommunalrådet.

-Pettersson söker i bloggens arkiv och konstaterar, inte nog med att kommunalrådet inte kan räkna, han är blind och döv också…

Dokumentär från kommunbunkern i Laxå…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on ““Flyktingar” gör oss rikare

 1. Kan inte denna man visa hur mycket pengar kommunen får in i skatt av förvärvsarbete från dessa ekonomiska turister? Jaha 0,0 kronor i Laxå kommun också, ni skickar även ni fakturan för islamisterna till alla snälla nettobetalare. Tack för det.

 2. Vad bra. Då skickar vi dit allihop. Den siste idioten är ju inte född ännu……😄😄😄😄

 3. Han får nog feta statsbidrag för att ta emot flyktingar. Annars vore lösningen att skicka alla till Laxå istället för Sandviken. Nåväl, vi vet alla att politiker ljuger så näsan växer.

 4. Vad har muslimerna åstadkommit på 1400? Västvärlden har gnetat på, i säg 500år. Med hyggligt resultat. Nu vill muslimerna (många föraktar oss, inte alla,)
  komma t dukat bord. Svenskarna hukar vågar inte ifrån. Det här kostar oss mååånga miljarder/ år. Vi betalar för att
  bli ruinerade. Det finns inget hopp fr. våra
  politiker, snarare påskyndar de kraschen. Arma land

 5. Pyramidspel, de måste ta in fler och fler varje år för att statens, våra, pengar skall rädda dem.
  Det blir rätt snart ohållbart och då går det som på många andra håll, de blir ett utanförskapsområde med tillhörande problem.
  Så typiskt för PK politiker att tro utan att veta de gör alla en otjänst både originalbefolkningen såväl opportunisterna som kommit.

 6. Laxå: Minns bara att tåget vände där och att man fick åka baklänges till Oslo om man hade bokat fel. Resten av tåget åkte framlänges till Göteborg. Men alla tre städerna var underbara på 50-talet.

 7. Dessa fega och förljugna pk politiker, vill bara visa sin lojalitet mot toppen, så de kan hänga kvar vid makten och den höga lönen med alla förmånerna.

 8. Får kommunen bidrag även efter de första 2 åren? Eller finansierar man de man redan tagit emot med del av bidragen för nyanlända? I så fall måste man ta emot fler och fler varje år för att finansiera de som redan tagits emot, lite som pyramidspel….
  (För han säger ju att kommunen får bidrag för dom, han säger inte att de har fått jobb)

 9. Ja jag känner mig jätte rik, med knappt 8000 i pension
  efter femtio år i arbetslivet? Undrar hur stor pensionen
  hade varit ifall vi tagit emot blott en bråkdel av alla dem
  som sökt sig hit ?

  Att kommungubben där tycker sig att kommunen där
  blivit rikare beror nog på så länge staten betalar för dem
  det blir nog annat ljud när kommunen själva får betala
  ut ersättning till dem som inte drar in några pengar!

 10. Är det någon som har ett kedjebrev som hen vill bli av med så ring Bo Rudolfsson i Laxå så köper han säkert kedjebrevet.

 11. Under den 3 minuter långa videon, där SVT intervjuar kommunalrådet från Laxå, ställdes inga motfrågor av typ!

  1, Vad kommer dessa 25 miljoner kronor och vem betalar detta?
  2, Vad händer när statsbidragen upphör och det inte kommer mer pengar hur skall ni klara ekonomin då?

  Detta liknar Sandviken rapporten där Sandviken skulle tjäna 500 miljoner kronor varje år på invandringen. Istället har det nu blivit en förlustaffär för kommunen som gick med 67 miljoner kr i budget underskott för 2019. När det kommer mindre pengar för staten och kommunen själv måste stå för kostnaderna för försörjningsstöd etc. tvingas man nu höja skatten och dra ner på den kommunala servicen.

  Laxå kommer nog att bli nästa kommun…

 12. Laxå kommun får pengar med vi skattebetalare betalar . Våra välfärdspengar som skulle gå till skolor,sjukvård.infrastruktur mm. Tvi 🙁

 13. Att Bo Rudolfsson kan stå och ljuga folk rätt upp i ansiktet är inget att orda om. Alla grodor som hoppar ut ur munnen på obegåvade människor kommer att fortsätta. Varje dag ser vi exempel på detta.

  Vad som däremot bekymrar mig är hur IQ-nivån år för år uppenbarligen går ner för en viss del av den röstberättigade befolkningen.

  Förklaringen kan eventuellt finnas i den indoktrinering som tillhandahålls av Sveriges skattefinansierade nyhetsmedia.

 14. Vilken helkorkad stupid idiot. Först tjänar man pengar sen kommer räkningen och den är mycket högre än intäkterna. Sen kommer moskeer böneutrop rån och otrygghet för de Laxåbor som inte kunnat flytta.

Kommentera