Clownmonstret uttalar sig

PK. Donald Trumps fyra år vid makten har präglats av lögner, manipulation och en rubbad verklighetsuppfattning. Jonas Gardell tar farväl av ett clownmonster som in i det sista har fått oss att flyta i en skräckfylld ovisshet, skriver han i Expressen.

Jonas Gardell en av vår tids största floskelmaskiner uttalar i sig om president Donald Trump. Gardell verkar inte tycka om att Trump är den förste amerikanske president på länge som inte startat några nya krig till skillnad från Barack Obama som drog igång tre nya krig.

Trump har dessutom gjort Mellanöstern lite fredligare genom att medla fram tre fredsavtal, Trump fick också ned arbetslösheten till den lägsta i USA på 50 år innan coronan kom och inte minst kunde Jonas Gardell under den tid som präglades av skräckfylld ovisshet plocka ut 179 miljoner, skattat och klart ur sitt bolag, men det kanske också är Trumps fel…

– Pettersson lånar Jonas Gardells ord om Trump ”Försvinn din otäcking och måtte vi aldrig behöva se ditt fula tryne mer…”

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Clownmonstret uttalar sig

 1. Mhh.Clowngardell kan ju gå och gömma sig.Eller krypa tillbaka under den sten han kommer ifrån.Ödelmonstret.

 2. Om det är någon som är en mardröm som hämtad ur en skräckfilm med en hemsk clown så är det Jonas Gardell. Lever han sitt liv som han är skapt så blir det inget mer liv. Finns det en större mardröm för allt liv på planeten som Gud skapat åt oss?

 3. Stackars Jonas Gardell som har fått flyta i skräckfylld ovisshet under President Trumps styre ! Han har säkert lidit något oerhört ! Jag blir så innerligt trött på denna störtflod av sk.kändisar som tävlar i att spy ut sin galla över en President som har försökt ställa tillrätta saker och ting och lyckats med det i många fall.Skadeglädjen vet inga gränser för dom vänsterefterblivna.Jag hoppas bara att alla uppenbara oegentligheter dras fram i ljuset nu i detta smutsiga och korrupta val och att utgången då blir annorlunda.Om resultatet trots allt visar på att USA får en senil småflickstafsare som ny President och en rabiat ultramarxist som vice så är det bara att förbereda sig på att USA kommer att bli en stor orohärd med många inre stridigheter när dårskapen då tar över rodret.

 4. Håller med dig Olof.p,

  Fem års intensiv daglig hatkampanj av etablissemang och regimmedia har skapat en hjärntvätt utan like.

  Normalt sansade och sympatiska personer förvandlas på ett ögonblick till eldsprutande drakar. Helt osannolikt!
  Enbart hans namn tänder stubintråden!

  Upprördheten över en president 600-700 mil västerut är häpnadsväckande.
  Likaså oberördheten över politikers förödelse av vårt eget land.

  Tvärt om ligger närmre till hands skulle jag tycka!

 5. >Herr o fru Gardell ska nog frukta Muslimska framgångar i
  Sverige mer än vad Donald Trump gjort i USA.

  Snacka om fjollor!

 6. Trumphatet visar medias makt över ovetande medborgare, som inte förstår att de blir hjärntvättade. Man hör många spy galla över Trump när man åker kollektivt eller är på café eller resturang. Hur kan dom ha en uppfattning om dom inte läst tidning, tittat på tv eller internet?
  Hans Rosling testade universitetsstudenter i ulandskunskap. De fick sämre resultat än aporna på Skansen. Varför? Apor läser inte tidningar eller tittar på tv.

  • De flesta svenskar är hjärntvättade av SVT, Aftonbladet mfl, som serverar tillrättalagda vänstervridna nyheter. 70% av Sveriges journalister röstar S, V, Mp eller Fi. Hur tror ni att dessa kan rapportera nyheter neutralt, utan att vinkla? S Svensken får inte heller korrekt info om situationen i landet pga invandringen. När till o med BRÅ (Brottsförebyggande rådet) friserar statistik, för att det inte ska framgå för tydligt att utlänningar är överrepresenterade i all kriminalitet. Korruption och lögner ända upp i riksdagen. På bekostnad av oss svenskar importerar sossarna valboskap från jordens alla hörn. Å deras projekt har ju slagit väl ut. Sverige har förvandlats till oigenkännlighet och bör numera heta Absurdistan istället.

 7. JG, ett idiotins och dårskapets ansiket utåt! Och han tillhör de första som kommer att avrättas när de de röstat för, snart kommer till makten! En dubbeldåre helt enkelt! Avskyvärt, vilket vidrigt idiotiskt as!

 8. Mannen i fråga är Hedersdoktor i teologi vid Lunds universitet.

  Säger åtskilligt om den akademiska världen.

 9. Bra Pettersson!!
  Du ”klär” alltid av alla svenska hycklare …….
  För Gardell och svenska etablissemanget finns inga fakta utan bara floskler….hat….nedvärderingar….personangrepp
  Gardell är en ”smutsig” figur i ”vänster liberala träsket”…..han vill vara i toppen av ”hatarna”.

 10. Gardell tror sig vara bekväm med demokraternas Biden. För min egen del är jag inte bekväm med varken Biden eller Trump . Möjligtvis kvinnan Harris, vad gäller fredlig utrikespolitik och att sociala system får fortlevnad i USA.

 11. Stackars Gardell. Vem ska han hata nu. Om hans favoriter muslimerna får makt så kommer han att bli upphängd i pungkulorna den dumma faan.

 12. Vad jag anser om Jonas Gardell kommer att förbli min lilla hemlighet. Att offentligt uttrycka mina åsikter angående mannen ifråga skulle resultera i ett livslångt lidande för mig TROTS att vi har åsiktsfrihet i Sverige.

  Att överhuvudtaget läsa något om honom får mig att må illa – tänk alla dessa pride-festivaler där läderklädda män visas upp.

  Kedjor i handen, en kopplad slav krypande framför och med en könsdöljande läderbit långt mindre än den minsta bikinitrosa samtidigt som ett storögt litet barn i föräldrars sällskap ser på spektaklet.

  Stackars barn – stackars Sverige.

 13. Du glömde att han satte hård press på Iran angående kärnvapenutvecklingen och fortsatte påtryckiningar.
  Han fick igång dialogen med Nord-Korea, som fortsätter på tjäntemannanivå.
  Han fick Europa att satsa mer på sitt eget försvar och inte låta USA göra allt. Flera Nato-länder har utökat sin försvarsbudgett och kommer att uppnå 2 %.
  USA satte tullar med mera på kinesiska varor som Kina dumpar till väst. Varor som produceras med i det närmaste slavarbete.
  USA satte stopp för North Stream II gasröret som skulle leda till det att Europa blir ännu mera beroende av ryskt gas.
  Och mysket mera.
  Men dessa är ju dumma saker alla.

  • Jag glömde inte, men jag skriver inte böcker utan korta, förhoppningsvis lättlästa inlägg. Jag tror inte långa inlägg är så intressant utom för specialintresserade och då känner de redan till det mesta…

  • Jocke Rantanen:
   Kan du med några korta rader förklara för mig,vad som är så bra med att USA lägger sig i Europas beslut,att satsa på gas från de ryska oljefälten ?
   Därtill hota med straff om de inte omedelbart avbryter färdig-ställandet av gasrör nr:2,som nu endast befinner sig några sjömil bort från målet.

   • Jocke kan säker oxså ge dig ett svar, mitt svar på din fråga varför Trump lägger sig i vad som händer i Europa, är att Mutti & Co. uppenbart inte förstår risken med att bli beroende av Putin, alternativt är kärringen Merkel, sedan barnsben, en lakej åt Moskva.

    //Gunnar

Kommentera