Fyra män tände eld på bilist

VÅLDSVÅGEN. Det händer fruktansvärda saker i Sverige som media struntar i eftersom de bara har tid med en sak och nu är det valet i USA.

Vad är det i för kulturer människor bränns levande?

Fyra okända personer slet under torsdagskvällen ut en ung man ur en bil på Bastugatan i Eslöv och tände sedan eld på honom, skriver Skånska Dagbladet bakom betalvägg.

Offret, en 19-årig man som bor på en ort i södra Skåne, befann sig under fredagslunchen fortfarande på lasarettet. Han hade brännskador över stora delar av överkroppen. Det var någon gång mellan klockan 23 och 23.30 som mannen satt i sin bil nära Eslövs stadsbibliotek, när fyra okända personer dök upp vid bilen.

Mannen började brinna. De okända männen, som ska ha varit helt tysta under hela händelseförloppet, puttade sedan in honom i hans bil igen och försvann från platsen.

– Målsägaren är inte hörd ännu utan är kvar på sjukhuset dit han kunde ta sig själv, säger kommunpolis Mats G Odestål i Eslöv.

Mats Odestål säger att polisen kommer att prata med flera personer om det inträffade. – Offret säger själv att han inte har några ovänner. Vi ska prata mer med honom när han kan och se vad vi kan få fram.

Polisen efterlyser vittnen som kan ha sett något som kan vara av intresse för att få fatt på de fyra gärningsmännen. – Om någon uppmärksammat något är vi tacksamma om de hör av sig, säger Mats G Odestål. Polisen rubricerar det skedda som grov misshandel…

– Pettersson undrar varför inte detta är en stor nyhet i Sverige. Har vi blivit så vana med grovt våld så det blir bara en notis när en människa bränns levande?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Fyra män tände eld på bilist

  1. Det liknar muslimsk tradition av terror mot icke-muslimer t.ex. Att de var tysta tyder på rädsla över att avslöja sin etnicitet. Var gärningsmännen fyra svenskar? Att de hade tändbar vätska i beredskap ( hur tänder man annars en människa utan bensin t.ex? ) tyder på att de planerat utföra den livsfarliga bränningen. Men offret borde ju sett någon av dem också. Att det här mordförsöket inte finns i någon stor nyhets- eller mediekanal är en fundamentalt avslöjande tystnad.

  2. Finns det någon kriminalitet i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige ?
    Svenska folket får istället njuta av ett nya mysiga lekprogram i SVT som heter den Årets Sockerbagare med programledare Lasse Kronér och f.d fotbollsspelaren Torbjörn Nilsson ska i ett program som heter Mål är Målet lära ett pojk och ett flicklag spela fotboll och göra mål.
    Bra att veta vad skattepengarna går till.

Kommentera