Afrikanen Alex Sumah jagas för mord på 17-årig afghan

VÅLDSVÅGEN. 17-åriga Mohsen Fazeli kom ensam till Sverige och längtade efter att återse sin mamma, skriver Kvällsposten.

I måndags hittades 17-åriga Mohsen Fazeli knivhuggen till döds på en gata i Malmö. Polisen jagar nu en man misstänkt för mordet: 25-årige Alex Sumah. 

Mohsen Fazeli, 17, kom till Sverige som 13-åring. Några dagar före sin död hade han suttit på ett kafé i Malmö och pratat om sin mamma. Han hoppades att hon skulle få komma till Sverige och att de skulle få återförenas. 

Men under natten till måndagen hittades han svårt skadad utanför sin lägenhet i Malmö. Han fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda. 

Han var bara en liten kille när han kom, men han var så smart. En väldigt lugn och fin kille var han, har Héléne Knutsson, Mohsen Fazelis gode man, tidigare sagt till Kvällsposten.

– Pettersson säger att Mohsen skulle aldrig ha lämnat sin mamma och Alex som är dömd för flera brott skulle aldrig ha släppts in i landet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Afrikanen Alex Sumah jagas för mord på 17-årig afghan

  1. Hade man tillämpat en regel som hade inneburit utvisning vid brott utan hänsyn till konsekvenserna i hemlandet så hade mycket sett annorlunda ut.

  2. Mamman får nog komma nu . Synnerligen ömmande skäl ? Någon mer än jag som inte hyser någon medkänsla ?? Mvh Sjöström

    • Hon får TUT för begravningen, hämtas av regeringsplanet och söker asyl på flygplatsen, konverterar och säger att hon är lesbisk, transsexuell och förföljd i “hemlandet”? Med jackpot i asyllotteriet får hon inte bara PUT och strait flush i bidrag utan både efterlevandepension och särskilt äldreförsörjningsstöd.

Kommentera