S: Skäl till självkritik när det gäller tryggheten

TRYGGHET. Annelie Karlsson (S) och Fredrik Lundh Sammeli (S): Otryggheten i allmänna rum har fått växa sig stor. Här finns anledning till självkritik.

Socialdemokraterna bör vara självkritiska när det gäller tryggheten i det allmänna rummet, exempelvis på bibliotek, gator och torg, skriver två S-riksdagspolitiker på DN Debatt, tyvärr bakom betalvägg.

De uppmanar nu alla kommunpolitiker oavsett partifärg att ta frågan på största allvar.

Debattörerna vill se nolltollerans för ordningsstörningar på offentliga platser och stärkt samverkan mellan skola och socialtjänst.
”Ställ krav på vad vi från nationell nivå bör göra för att skapa bästa möjliga förutsättningar för kommunernas trygghetsarbete”, skriver Socialdemokraterna.

– Pettersson läser och inser att de två Socialdemokraterna menar att statsministern och hans regering har ljugit. De har satsat på något annat än vanligt folks trygghet.

S har kallat dem som sett problemen och orsakerna för rasister och nazister och fortsätter med det. Dessutom röstar S emot SD:s förslag om att öka tryggheten i riksdagen och kommunerna.

Och som vanligt nämns inte orsaken till den förlorade tryggheten och massinvandringen fortsätter så det kommer inte att bli tryggare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Steget Efter

9 thoughts on “S: Skäl till självkritik när det gäller tryggheten

 1. Debattörerna vill se nolltollerans för ordningsstörningar på offentliga platser.
  Var skall alla dessa personer hittas som ska utföra dessa tjänster och vem skall avlöna dom?
  Totalt meningslöst KÄBBEL för att inbilla folk att det finns röster inom partiet som ser problem.

 2. Jag har arbetat och betalat skatt 40 år men jag kan inte ta del av den kommunala servicen längre. Man kan inte gå på biblioteket längre för där är det så stökigt och säger man till då är man rasist. Badhuset kan man inte besöka av samma anledning! Jag kom körande när jag mötte en bil som färdades mot körriktningen så jag stannade och pekade på skylten då öppnade föraren bilrutan och skrek ”jävla rasist”!

 3. Sätt den innersta kretsen av sossesvinen i arbetsläger, så är problemet löst. Kommunist-infiltratören Pierre Schori t.ex.

  • Här kommer DNA in: Sju år senare väcks nu alltså åtal mot en 44-årig man från Blekinge, efter att han i en annan utredning lämnat DNA-prov som då kunnat kopplas till våldtäktsutredningen i Norrköping.”
   Sitt DNA kommer ingen undan!

Kommentera