Helle Klein är obehaglig…

Helle Klein är socialdemokrat, journalist, debattör och präst samt chefredaktör/VD för tidningen Dagens Arbete som är en är en medlemstidning för Industrifacket Metall, GS-facket och Pappers. 

-Pettersson vill gärna lägga till att Helle Klein är extremt obehaglig, inte för att hon använder detta tonläge mot president Donald Trump utan för att Klein aldrig uttalar sig på samma sätt mot Rysslands- och Kinas presidenter. Båda kommer att förbli på presidentposten till de mot förmodan själva väljer att avgå, dör en naturlig död eller blir avsatta. Varför uttalar sig Klein inte om demokratin i dessa länder?

President Trumps krav på omräkning av röster samt hot om juridiska strider är dock inget ovanligt i USA. Fem gånger sedan den amerikanska grundlagen skrevs har det valts en president som inte fått flest röster av det amerikanska folket: 1824, 1876, 1888, 2000 och 2016.

Innan årets val och sedan år 2000 har det varit 31 omräkning av röster och tre av dem har ändrat utgången.

USA:s konstitution är världens näst äldsta ännu gällande skrivna grundlag och också den äldsta ännu gällande med en federal statsordning. Jag tror att den står pall även denna gång. Även om det låter en hel del denna gång…

Om Helle Klein på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Helle Klein är obehaglig…

 1. En totalt förvirrad person är inget att bry sig om.
  Att hon kan bli publicerad i diverse alster är skrämmande, det visar på hur undermålig bildningen är hos de som tar in skiten.

 2. Bara att höra hennes röst – är det en man eller kvinna man hör? Men sådant är helt politiskt korrekt i den nya tiden. Tvärsäker som 17 i sina uttalanden – obehagligt, vem tror hon att hon är?

 3. Det där med flest röster är inte alls säkert. Flest röster är inte samma sak som flest räknade röster. När det är klart att en kandidat fått en majoritet av röster i en delstat så slutar man räkna. Jag har inte hört hur det var 2016. 2000 fick Gore mest räknade röster men en uppskattning gjordes och resultatet av den visade att antagligen fick Bush flest röster.

 4. Att jämföra ett försök mot en som verkligen hänt är för det första dumt och dessutom obegåvat för hon ger sig själv ett sänke.
  Att vara socialdemokrat är väl en sak men att dessutom vara en helt infantil är ännu värre.

 5. I detta ämne behöver vi inte strida…. (som om blodbadet)
  Spara krutet tills vi behöver det mot alla parasiter som invaderat oss…

 6. räknar man staterna för de båda ”kanidaterna” så undrar man som svensk!
  men slänga ur sig likhet med flygplans terror, ja då är man inte ens ute och cyklar, då finns det bara person hat

  • Kommer det 100 personer till Bidens möte och 2000 till Trump så behöver man inte vara överbegåvad för att inse att något inte stämmer, samtidigt som Trump är 10 000 röster kvar för att säkerställa vinst så slutas det räknas samtidigt fortsätter det bara trilla in röster på Biden?

 7. Kyrkans skräck vill ju givetvis inte att sanningen kommer fram,
  en sådan omräkning skulle gjorts vid det Svenska valet också.
  Helle Klein är en kraftigt bidragande orsak till att kyrkan tappar medlemmar.

 8. Helle Klein har helt fel att Trump skulle krascha demokratin, det är ju tvärtom, att ifrågasätta om det går rätt till är ju snarare så att det stärker demokratin.

 9. Vänsterblivna avleder gärna uppmärksamheten mot att terrorister har möjligheter att förbereda terror i Sverige varje dag. De förtalar Trump genom att jämföra honom med terrorister. Jag ser att dessa ynkliga Trump-kritiker inte är lika frispråkiga mot Islamistisk terrorism i världen.

 10. Det skulle vara mycket intressant om ryktet om vattenstämplar på valsedlarna skulle visa sig vara sant.Då är det godnatt för det demokratiska partiet.Trump visste att valfusk skulle förekomma därför skulle denna åtgärd vara gjord.Lätt att kolla då vilka röstsedlar som är falska.Vi får se om detta är korrekt information.Då skulle Fru Klein kanske bli lite mer ödmjuk i sitt omdöme om President Trump.

Kommentera