Stoppa islamisterna från att mörda här


ISLAM. Många av oss gråter när vi hör hur oskyldiga dödats. Men om vi vill förhindra att fler halshuggs och skjuts är det dags att torka tårarna och byta gråt mot gräl. Frankrikes president Emmanuel Macron är en förebild. Vår egen statsminister är snarare ett skämt, skriver Carolin Dahlman på Kristianstadsbladet.

Carolin Dahlman Pressbild Kristianstadsbladet.

I början av oktober presenterade Macron nya lagförslag i syfte att förstärka sekularismen. Det ska bli nolltolerans mot att religiösa extremister undervisar i skolor och moskéer, eller att sådana finansieras av länder som Turkiet eller Marocko.

Presidenten vill införa demokratikrav för föreningar som tar emot bidrag, obligatorisk förskola från 3 års ålder och begränsad möjligheten till hemundervisning. Genom en lag mot könsseparatism vill han stoppa separata badtider i badhus och han vill kunna straffa läkare som utfärdar oskuldsbevis.

Bra, rejäla lösningar alltså. No bull shit.

Från vår egen regering låter det annorlunda. Som respons till händelserna i Frankrike meddelade statsminister Stefan Löfven (S) via Facebook att han ”har uttryckt Sveriges fullständiga solidaritet i sorgen” och ”Vi ska möta våldet, terrorismen och extremismen med fasthet”.

Men en rödledd regering kanske sörjer – men är lika fast och starkt som ett glas vinbärssaft.

Tyvärr har svenska politiker och myndigheter alltför länge varit löjligt flata gentemot värderingar som kan ligga till grund för ondska. Genom naivitet eller missriktad välvilja har man öppnat dörrar som borde ha smällts igen med ett BAM.

Läs hela Carolin Dahlmans ledare…

-Pettersson säger att Sveriges politiker, främst S men även de andra gör precis tvärtom mot att visa fasthet. Gång på gång viker de ned sig när det gäller det som verkar småsaker utan att se helheten och islams mål…

Växjöimamen Ismail Abu Helal. Inte ett ord om att muslimerna ska anpassa sig. Tvärtom, det är nog så att alla går att integrera utom muslimer.

När Växjös muslimska församling bildades förklarade imamen att det var viktigt för integrationen, demokrati och religionsfrihet. 

Några år senare, 2003, krävde imamen Ismail Abu Helal att församlingen skulle få bygga en liten moské för integration, demokrati, och religionsfrihet. Det skulle bara var en liten anspråkslös byggnad i trä som passade i det småländska landskapet.

Nu ska moskén byggas i sten, man har redan köpt en 7.000 kvadratmeter stor tomt. När ansökan var klar vände sig Ismail Abu Helal till både Kuwait och Förenade Arabemiraten för att få finansiering – 60 miljoner kronor väntas det planerade bygget att kosta, givetvis integration, demokrati, och religionsfrihet.

När Ismail Abu Helal ansökte om böneutrop hördes de välbekanta argumenten, det är bra för integration, demokrati, och religionsfrihet.

Den muslimska församlingen har också skapat en egen muslimsk skola, visserligen könsseparerad men bra för integration, demokrati, och religionsfrihet.

Med församling, moské, böneutrop och skola på plats, tar nu imamen nästa steg för att skapa integration, demokrati, och religionsfrihet.

Nu kräver imam Ismail Abu Helal att Sverige firar ramadan, givetvis för integration, demokrati och religionsfrihet  – men vägrar själv bry sig om kristna högtider: ”Varför skulle vi det? Vi är muslimer”

Moskéns budskap

Att detta tillåts decennium efter decennium kallar statsminister Löfven och tidigare Reinfeldt med flera för fasthet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Stoppa islamisterna från att mörda här

 • ruben

  Det var en bra artikel Carolin Dahlman skrivit. Den borde läsas upp i riksdagen med kravet att spika slutdatum för när alla absurda statsbidrag stoppats.
  Som sagt var, jag uppfattar inget helhjärtat konkret stöd från Sveriges regering för Frankrike vilket är en EU-nation, som attackerats flera gånger av Islamismens blodtörst. Lika ytligt och halvdant känns regeringens stöd för sitt egna land Sverige. Vid utvisningar av mördare och extremister gäller försiktighetsprincipen för mördarna och extremisterna inte för Svenska befolkningen. Jag undrar vad, som är problemet när brottslingar ska skyddas före skötsamma medborgare.

  Gilla

 • Nizze

  De islamister som inte trivs i Frankrike borde få komma hit?

  Gilla

 • Ammi

  När ska Sveriges befolkning vakna!? Islam och islamism är precis som nazism och kommunism en idielogi eller sekt som stryper allt enskilt tänkande. Allt utgår från dem. Eftersom vår statsminister vurmar för Islam och dess anhängare borde han redan i morgon konvertera och flytta förslagsvis till Iran eller Irak. Han kan samtidigt ta med sig hela regeringen!

  Gilla

 • Tony

  Var då muslimer i era egna länder, vi är inte Muslimer här,
  och tänker aldrig bli det heller!

  Gilla

 • G Nordström

  Macron är en lika stor hycklare som de andra. Folket har nu demonstrerat i 10 månader mot idioten. På tiden han avgår som han kräver av Vitryssland ledare.

  Gilla

 • ossie

  Islam kan jämställas med Nazismen D v s förbjudas. De som inte gillar det kan flytta hem där de kom ifrån.

  Gilla

 • Jan-Eric Örnberg

  Den franske presidenten Macron allmänt känd i Frankrike som”Micron” för att han inte visade någon som helst fasthet i sin utövning. ”Sent skall syndaren vakna” – men det krävdes många angrepp från muslimska terrorister innan han vaknade. Nu lever han upp till sitt namn Macron! Tänk om vår två gånger avfärdade s.k.statsminister kunde få lite ”råg i ryggen” och göra lite nytta för sitt ”försörjningsstöd!

  Gilla

 • gamgubben

  En man som representerar ”kärlekens och godhetens religion” vill att vi ska fira ramadan men samtidigt klargör att han inte bryr sig om kristna högtider med orden ”nej varför skall jag göra det jag är muslim.”
  Jag är ateist men anser att den kristna läran har givit oss mycket goda riktlinjer för att leva i samstämmighet.
  Jag läser om muslimer uttala förakt för de kristnas Jesus, betänkande att de stulit en del av kristendomen för sin koran och att de var 632 år efter sin tid redan från start. Det är skrattretande.
  Deras historia är inget annat än jihad, slå ihjäl i guds namn, samma gud som de kristna är ju en orimlig tanke.
  Om de lärde sig mer än att rabbla från koranen skulle de snart inse att en gud finns inte, det är en påhittat makt för att kunna binda folk till sig.
  Att möjliggöra för ledarna vräka sig i lyx utan annat stöd för sina ord än en osynlig dimfigur, benämnd gud.

  Gillad av 1 person

 • Lellego

  Artikeln Caroline Dahlman skrivit är sylvass.

  Som vanligt kommer det surmagade kommentarer i anslutning till artikeln. En skriver,
  ”Carolin Dahlman kanske har rätt i sak den här gången, men det är svårt att frigöra sig från intrycket att hon är en expert på att skörda lättplockad frukt. ”

  Det intressanta är dock att denna frukt plockat ö h t, därtill av en journalist inom medieetablissemanget.

  Gilla

 • Maya

  När man tillåter dessa domedagsprofeter stå och gapa kan man inte annat än med sorg i hjärtat konstatera att Sverige håller på att islamiseras.Vår statsminister kunde lika gärna ta jobb som sagoberättare på något bibliotek.Den här ”fastheten” som han refererar till gäller inte islams utbrednng utan den praktiseras på oliktänkande som inte böjer sig för utveckligen i Sverige.När man åtalar journalister som Ingrid och Maria för att dom tar upp en insändare som vill påtala ett ev.framtida scenario på våra apotek så klingar ordet ”fasthet” väldigt falskt.

  Gillad av 1 person

 • Kristina

  ”Integration, demokrati, och religionsfrihet” liksom ”värdegrunden”, ”win-win”, ”förlåt” och några fler vackra ord är nyckeln till att få sin vilja fram. Tyvärr behöver användaren av orden aldrig redogöra för deras betydelse, vilket nog ligger i sakens natur, det s.k. samförståndet består.
  Visst låter ovanstående positivt klingande ord mycket, mycket trevligare än ”rasist” och de ger eventuellt ännu bättre utdelning.

  Gillad av 1 person

 • Snart fattigpensionär

  En av få journalister i Sverige som kan kallas journalist.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: