Fly – sök skydd – larma


TERRORISM/BROTTSLIGHET. Sannolikheten att du ska drabbas av ett terrorattentat är väldigt liten, men konsekvenserna kan vara mycket allvarliga. Det är därför viktigt att ha kunskap och att vara medveten om hur du bör agera om du har oturen att hamna i eller befinna dig i närheten av ett attentat.

Sannolikheten att du ska drabbas av ett terrorattentat är väldigt liten, men konsekvenserna kan vara mycket allvarliga. Det är därför viktigt att ha kunskap och att vara medveten om hur du bör agera om du har oturen att hamna i eller befinna dig i närheten av ett attentat. För att vi gemensamt ska minska konsekvenserna av ett attentat ger MSB och Polisen följande råd, fly – sök skydd – larma. Säkerhet i offentlig miljö.

För att vi gemensamt ska minska konsekvenserna av ett attentat ger MSB och Polisen följande råd, fly – sök skydd – larma. Säkerhet i offentlig miljö.

– Pettersson minns en tid då det inte behövdes sådana filmer som den ovan, men trots att Sverige har blivit ett av Europas farligaste länder så fortsätter massinvandringen…

Beviljade uppehållstillstånd enligt Migrtionsverket:

2020 till och med oktober 75.460 varav asyl 8.338
2019 Totalt 119.568 varav asyl 19.201
2018 Totalt 133.025 varav asyl 23.377
2017 Totalt 135.686 varav asyl 36.607
2016 Totalt 150.535 varav asyl 71.571
2015 Totalt 109.235 varav asyl 36.462

Alltså 722.848 permanenta uppehållstillstånd sedan Stefan Löfven (S) blev statsminister

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Fly – sök skydd – larma

 • ruben

  Det är dags byta regering. MP, S, L och C kan inte få mandat att fortsätta rasera samhället. Myndigheterna jobbar, som besatta för att välkomna hit bidragsturister utan att bry sig urskilja kriminella, terrorister eller pandemismittade. Sedan gör de en film hur ursprungsbefolkningen ska göra för att kanske överleva eventuella attacker från de nytillkomna. De nytillkomna som våra myndigheter tidigare välkomnat. Har regeringen tappat allt? Jag skyller nog den obeskrivliga dumheten på ond likgiltighet.

  Gilla

 • gamgubben

  ”Vi har den största respekt för den religionen” sa lille Steffe.
  Han borde varit ärlig och sagt ”vi har ett avtal med dem, men ärligt talat så är vi skiträdda för dem.”

  Gilla

 • Ingen särskild

  Notera i filmen hur det är personer med utländskt utseende (och kvinnor, inte män) som är de drivande och hjälper de tafatta vita.

  Så utstuderat..

  Gillad av 1 person

 • Weronica Selby

  Det visa hur djavla dum och okunnig han ar

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: