Europas frihet är inte förhandlingsbar

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Ebba Busch. Foto: Wille Öhgren, Wikipedia

Ska vi kunna leva tillsammans i Europa och dela en samhällsgemenskap kan vissa värderingar inte vara valbara. Europa är inte Europa utan vår frihet. Nu måste vår regering agera för att stoppa spridandet av islamism och terrorism, skriver Ebba Busch, KD, i Svenska Dagbladet.

-Pettersson undrar om man kan lita på Ebba Busch, än idag säger hon nej till att bilda regering och samarbeta med det enda parti i riksdagen som talar klarspråk om muslimerna.

Vi ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv. Varför har inte Ebba Busch och kristdemokraterna tydligt tagit avstånd från islam och dessa förslag som hotar vår frihet?

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av Europa, av allt och alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Europas frihet är inte förhandlingsbar

 1. Europas frihet är inte förhandlingsbar ?
  Ska vi slå vad, om man öppnar ögon öron och tänker till med sina två grå så förstår man att Islam inom kort tagit över hela Sverige och övriga Västeuropa.

 2. Före pandemin så fick jag ofta påpeka för vissa mammor, då deras ohängda pojkar levde rövare med kundvagnar. ”Det här är en matbutik inte en lekstuga, håll ordning på era barn.” Jag fick aldrig några svar men märkligt nog så fick ungarna tillsägelse, på ett gutturalt språk, och lugnade sig.
  Förmodligen var det första gången de fått en tillsägelse, t.o.m. svenskar tittade undrande nästan skrämt på mig och tänkte kanske ”är gubben inte klok tänk om han blir knivhuggen.”
  Vi måste vara medvetna om att de kommer från en kultur där den starke bär svärdet och mesighet föraktas.

 3. – och ändå är det bara Pettersson och jag som uppmärksammar att socialdemokraternas kontrakt med muslimerna gäller ännu – efter 21 år !

  Vad är ni för dumskallar dom läser här och inte fattar allvaret i att största partiet i
  Sveriges Regering har kontrakt med
  främmande makt/islam ?

  Struntar ni i att detta är det värsta
  LANDSFÖRRÄDERIET mot Vårt Fosterland
  i modern tid ?

  – eller förstår ni inte vad det betyder ?

  Vi, tillsammans skulle kunna sänka
  sossarna om vi agerade som en grupp !

  Hur många av er har skrivit till SÄPO
  och frågat om kontraktet?

  Är ni kanske religiösa och tror att
  ”gud” ska ta hand om det ?

  I så fall; Fortsätt tro – om det tröstar !

Kommentera