Cansel, 22, mördades av sin afghanske expojkvän


VÅLDSVÅGEN. Polisen gick i samråd med anhöriga ut med namn och bild på kvinnan som dödades i Evje, Norge i fredags ​​kväll. Den avlidne är 22-årige Cansel Godek, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Cansel Godek, mördad av afghan i Norge

– Den mördade levde i Evje med hennes och afghanens gemensamma barn, en flicka på två och ett halvt år. Barnet är omhändertaget av familj och barnomsorgen är informerad, sa Cecilie Pedersen, polischef i Agder-distriktet under en presskonferens på lördagsförmiddagen.

– Det är en förfärlig tragedi, att en av byns ungdomar på 22 år inte ska få uppleva livet, säger Svein Arne Haugen, stadens borgmästare, till Dagbladet.

Byn Evje i Norge har c:a 2500 invånare, minst en av dem borde inte ha varit där.

Den misstänkte afghanen har tillfälligt uppehållstillstånd, enligt VG.no. Han ringde till och med polisen och berättade för dem att han hade haft ett bråk med en person och att den här personen nu var död.

Den misstänkte afghanen är tidigare ostraffad men är känd av polisen från tidigare. Polisen arbetar fortfarande med att kartlägga vad som har hänt.

Mannens försvarare Bjørge Tveito säger till  Dagbladet  att klienten kommer att samtycka till fängelse när han framställs för frihetsberövande på måndagen. Han förhördes på lördag och en ny förhör är planerad till tisdag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Cansel, 22, mördades av sin afghanske expojkvän

 • Peter Sjöström

  Tanten o Niklas R har helt rätt . Mvh Sjöström

  Gilla

 • compulsoryunion

  Wilmas och Cansels familjer borde föreläsa i skolan, om förintelsen av kvinnor som dumpat kvinnohuggare…

  Gilla

 • Argus

  Den grundläggande orsaken till detta problem är feminismen som är priviligierade kvinnors försök att skaffa sig fler privilegier på andras bekostnad. Den tidigare ordningen var inte heller bra men vid någon tidpunkt gick jämställdheten till överdrift.

  Detta har skapat en ny (mesig) mansroll som inte kvinnors dras till. MENA-männen däremot är helt opåverkade av de senaste århundradenas utveckling vilket gör dem mer spännande till de primitiva processer som fortfarande styr de mest grundläggande mänskliga behoven.

  Jag hävdar att det går att ha ett jämlikt och jämställt samhälle utan att göra våld på den mänskliga naturen. De senaste decenniernas politiska strävande har inte förbättrat samhället utan bara gjort många djupt olyckliga. Det är ytterst få politiker som har som mål att förbättra vardagen för vanligt folk. Av alla med inflytande att tala om har jag bara hittat en som den djupa staten dock gör allt för att baktala och försöka avsätta. I morgon får vi se om de lyckades. Jag hoppas och tror inte det.

  Gilla

  • tallgran

   Det enklaste torde vara att behandla alla lika, ”Alla är lika inför lagen” har det ju påståtts, nä nu var jag nog lite för ironisk.

   Gilla

 • Maya

  Ytterligare en vacker ung flicka och mamma som berövats livet och det lilla barnet sin mor.Det visar sig varje dag att dom borde ha stannat där dom hörde hemma.

  Gilla

 • Niklas R

  Bara en fundering. Varför beblandade hon sig med muslimer?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Den Afghanska massimporten till Norden och övriga Västeuropa verkar inte vara helt lyckad !!!!!!!!!!!!
  Eller vad säger ni mångkulturälskande Löfven, Lööf, Lövin, Morgan, Damberg och övriga inom familjen 7 ?

  Gilla

 • Kungen

  Det vore bättre att visa bild på mördaren

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: