218-0, har vi hamnat i Sovjet?

INRIKES. I helgen utsåg vänsterpartiet Mehrnoosh ”Nooshi” Dadgostar till ny partiledare. Hon efterträder Jonas Sjöstedt som varit partiledare sedan 2012. – Jag är så stolt över vårt parti, säger Nooshi Dadgostar enligt SvD.

– Pettersson under lite över röstsiffrorna. 218-0, är det ett arv från Sovjetunionen? Fanns det bara en kandidat?

Mehrnoosh ”Nooshi” Dadgostar. Pressbild Vänsterpartiet

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “218-0, har vi hamnat i Sovjet?

 1. Ställer alltid frågan efter namnet på det land där kommunister
  styr och styrt och där det råder välstånd?? Blir alltid utan svar,
  för det landet finns inte, och kommer heller aldrig att finnas.

  Tyvärr har vi fått kommunisternas dåliga politik hit i och med
  att det gamla Stasi flyttade över Östersjön och där många
  av dem som styr idag var medlemmar.

  • Enda skillnaden mellan sossarna och kommunisterna är att sossarna gick på Marx budskap att det bästa sättet att krossa kapitalet är genom skatter, skatter och åter skatter. Vilket du säkert märkt. Varje gång något behöver göras är det första sossarna gör att höja skatten eller hitta på en ny skatt.

   Nu har i och för sig sossarna insett att inte ens de skulle kunna klara sig utan företag i landet och de hatar ju att världen blivit så global att det inte längre är några problem att flytta tillverkning och andra tjänster till andra länder som är billigare om de höjer skatten för mycket för dem.

   MEN folket måste bo kvar. Det är därför som alla skattehöjningar de gör alltid är riktad mot folket. Det är alltid den vanlige svensken som måste betala.

   Det första sossarna gjorde när de kom till makten i början av 30-talet var att de höjde skatterna. De fortsätter med det än idag.

   Den dagen sossarna börjar förlora greppet om den demokratiska makten kommer de att behålla den med vapenmakt.

   • Man kan ju då säga att Sossarna biter sig själv
    i svansen eftersom dom propagerat för
    globalism och öppna gränser mer än något annat
    pari !

 2. Hon tror hon kan vinna tillbaka arbetare som flytt till SD genom att hålla fast vid partiets stolliga invandringspolitik. Man kan bara skratta åt detta.

 3. Alla lika mycket värda, en kommunistisk grundidè.
  Men liksom inom sekten gäller det bara de som är kommunister men kallar sig vänster. Alla som ännu inte är frälsta får hanteras efter medlemmarnas godtycke.
  Se hur bra deras ideologi har fungerat, Sovjet, DDR och även Sverige lider av de villfarelsen att alla är lika mycket värda, men bara om de ansluter sig till rätt grupp.
  De ansluter sig till andra men endast om det lönar sig.
  Att ett land skall bli bättre om deras scenario införs är inte det viktiga utan det är partiet som är viktigast, exakt som S.

 4. Iranier flydde hit för att undkomma Khomeinis vedervärdiga islamiska teokratiska styre. Nooshi Dagostars föräldrar flydde hit och hon föddes här. Vänsterpartiet är det parti som inte vill befatta sig och ta itu med hederskulturen inom islam. Hon, Ali Esbati och Daniel Riazat är av iransk härkomst och tongivande inom Vänsterpartiet. Amineh Kakabaveh också från Iran med kurdiska rötter blev utesluten ur V när hon påtalade hederskulturen bland invandrare från Mellanöstern. Detta parti är inte att att lita på.

  • Jo Stalinismen lever kvar bland grottfolket…Kanske åter dags för dem att byta namn,när de måste klargöra att de inte är Kommunister ?
   Vad är de då ???

  • De är lika falska som muslimer överlag.
   Ett parti för vänsterblivna som inte kan tänka själv

 5. Måste man som Mehrnoosh ”Nooshi” Dadgostar påpeka och ”betona” att V inte är ett Kommunistiskt parti, ja då är de definitivt Kommunistiskt !!!!

  • Att rösta på VPK är att rösta på sin egen undergång…sa en kompis på 80-talet.
   Att rösta på V idag är att rösta på Sveriges undergång.

Kommentera