Lönehöjning viktigare än terrorism

VÄNSTERBLIVET. Loan Sundman är före detta Ansvarig Utgivare för den vänsterkriminella Researchgruppen som ägnade sig åt åsiktsregistrering av oliktänkande. På sociala medier uttalar Sundman direkt stöd till AFA, en organisation hon ”absolut inte har någonting emot”.

Nu arbetar Loan Sundman som huvudskyddsombud i fackförbundet Kommunal och tycker att någon tiondel procent i löneökning är viktigare än halalslaktade människor och att en stor del av kommunalarbetarnas skatter går till import av sådana människor.

Om Loan Sundman på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Lönehöjning viktigare än terrorism

  1. Om AFA, Rebecca Weidmo Uvell skrev för 2 år om när kulturhuset Cyklopen ordnade AFA:s fest och hur etablerade journalister öppet skryter över sitt stöd till AFA:s verksamhet. Cyklopen är ett s.k. kulturhus som initialt fick 1,8 miljoner kronor av Arvsfonden, dvs döda människors pengar. Cyklopen får även stöd av Stockholm stad, och borgarrådet Roger Mogert (S) säger att: ”Vi vill stötta den här typen av fri kultur, det är spännande och tillför något till staden…och Sveriges Radio gjorde dessutom oförblommerad reklam åt projektet. Uvell: ”Men AFA har det alltid gullats med i media och inom kulturvärlden. Och inom vänstern. Hur kan det här vara okej? Det är samma sak som att gå på en fest som nazister eller jihadister har. De är samma skrot och korn i samtliga odemokratiska våldsbejakande terrorgrupper.”
    ”Känd journalist gick på AFA-kalas”:
    https://uvell.se/2018/10/17/kand-journalist-gick-pa-afa-kalas/

  2. Loan Sundman kan ju försöka förklara för mig var pengarna till löneökningarna ska komma ifrån? Går Svenska företag så fantastiskt bra under Covid-19 att lönerna måste höjas? Är det därför personal är permitterat och en del arbetsplatser är/har varit helt stänga?

Kommentera