Är social distansering olika för folk och folk?

MEDIA. För knapp månad sedan var Pettersson och den oäkta hustrun på fest, se nedan, det var trevligt och inga problem innan Expressen och andra slaskmedier fick höra talas om festen som Sverigedemokraterna partiledare Jimmie Åkesson spelade musik på.

Åkesson och bandet höll sig för sig själva men det var svårt för Jimmie som ställde upp på några bilder. Det gillade media att vältra sig i, så till den milda grad så de till och med snodde privata bilder på Facebook.

Nåväl, under helgen som var besökte statsepidemiolog Anders Tegnell den libanesiska restaurangen Treven i Göteborg. Om detta har vi inte fått läsa i slaskmedia trots att bilderna legat på nätet en vecka och den rekommenderade sociala distanseringen på minst en meter inte hölls.

– Vore Pettersson misstänksam skulle jag tro att media gör skillnad på folk och folk, men så kan det väl inte vara eller…

Bild från Restaurang Trevens Facebook.

TIDIGARE 2020-10-04. En gubbe med keps

GOTT & BLANDAT. I går var Pettersson och den oäkta hustrun på fest i hemstaden Oxelösund. Min systerson fyllde 50 år och hade dagen till ära ordnat en enklare tillställning.

Det serverades italiensk buffé med tillbehör i all enkelhet, allt gratis för gästerna inklusive Säpo-vakter men knappast för systersonen.

Nåväl, frånsett mat och dryck av utmärkt kvalité så bjöds det på levande musik av ”Bedårande barn” och ”Ultima Thule” som spelade tillsammans på scenen och i det högra hörnet på scenen satt en välbekant gubbe med keps, Sveriges blivande statsminister, Jimmie Åkesson och spelade klaviatur.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Är social distansering olika för folk och folk?

  1. Gumman och jag kan hålla en knapp meter i dubbelsängen. Så det gäller att hålla sig på sin kant. Ända mot ända kan ingenting hända. Det vete sjutton om det hjälper med sprit men man kan alltid ta en gök innan man somnar. I förebyggande syfte.

  2. Hur ser det ut i moskén vid fredagsbönen tro? Ingen social distansering där kan tänka. Men det vågar dom inte ta i.

  3. Jo, nog är det skillnad på skit och pannkaka, alltid. Skulle vilja se den inspektör som vågade sticka in huvudet i moskén och ha synpunkter på hur tätt bönemattorna ligger.
    Annars tror jag nog att Löfvén försöker hålla liv i pandemin så länge det bara går. För den har ju gett draghjälp åt såssarna förr.

  4. Precis som vanligt är det en avsevärd skillnad på vanligt folk och de goda, humana och rättrogna i den rätta värdegrunden.

Kommentera