Är mångkulturen värt detta?


HISTORIA & NUTID. Det Armeniska folkmordet var ett folkmord på och svår förföljelse av den armeniska befolkningen i dåvarande Osmanska riket mellan 1915 och 1917, i samband med detta begicks även folkmord på assyrier/syrianer/kaldéer och pontiska greker inom riket. Huvudansvariga för folkmorden var den turkiska rörelsen. Mellan 800.000 och 3 miljoner mördades.

Just nu pågår en konflikt mellan kristna Armenien och muslimska Azerbajdzjan och det verkar som en del azerier och turkar vill avsluta vad de började för hundra år sedan i Frankrike…

-Pettersson minns när jag diskuterade med gudsmannen från Nyköping, en präst som normalt var trevlig och jag hade lite kontakt med. När vi kom in på muslimerna sa prästen att vi måste ge dem lite tid.

Jag svarade att de har haft 1400 år på sig, så det räcker nu…

Om konflikten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Är mångkulturen värt detta?

 • Robert

  Här är en video om den pågående konflikten, från CaspianReport:

  Gilla

 • gamgubben

  Var har mångkulturen lyckats? USA de som fick betala var ursprungsinvånarna, de som vi kallar Indianer, bara för att Columbus trodde sig anlänt till Indien.
  Varför gick det bra under lång tid i USA jo för att majoriteten kom inflyttande från mestadels Europa, likartad kultur viktigare än språk. Dessutom gavs inga andra bidrag än att villiga arbetsamma fick muta in mark för att starta jordbruk, de fick betala avgift för registrering.
  De unga kan se Mobergs romaner som filmades.

  Gilla

 • Kim

  Azerbajdzjan är strikt sekulär stat, med stor andel kristna, judar, agnostiker, ateister, och nominella ”muslimer”. Kriget har inte ett dugg med religion att göra. Sluta vänligen att vilseleda de läsare som inte är insatta. Azerbajdzjan är för övrigt så oändligt mycket bättre på att bekämpa Islamism än vad Sverige nånsin kommer att bli – sök artikeln om Islam i Azerbajdzjan, på Wikipedia. Vi borde lära oss av Azerbajdzjan!

  För övrigt vad gäller bakgrunden till konflikten i Karabakh: Armenien ville upprätta en ”judenfrei” Lebensraum för 100 000 armenier, de ockuperade delar av Azerbajdzjan ca år 1990, mördade och fördrev 1 000 000(!) azerbajdzjanier. FN slog fast i 4 st resolutioner i FN:s säkerhetsråd att Armenien är en ockuperande makt, med kravet att Armenien drar tillbaka sina trupper från Azerbajdzjan. Armenien har i ca 30 år vägrat att fullfölja FN:s beslut, och vägrat gå med på en fredlig lösning. Konstigt att det blir krig!? Azerbajdzjan kräver att de fördrivna får återvända – de armenier som önskar bo kvar kan få göra det, på lika villkor med andra medborgare, med internationella säkerhetsgarantier, och maximalt kulturellt självstyre.

  Man bör vidare känna till att Armenien stöds bl.a. av den islamiska republiken i Iran – t.ex. via leveranser av krigsmateriel. Medan Azerbajdzjan stöds bl.a. av den kristna grannlandet Georgien, den kristna Ukraina, Irael.

  Armenien är en trogen partner till Iran, och har bl.a. via de ockuperade azerbajdzjanska territorierna hjälpt Iran att runda sanktionerna som Iran är utsatt för (t.ex. köpt gas, handlat med vapen, och diverse kemiska produkter).

  Islamiska Iran hatar allt vad den sekulära Azerbajdzjan står för. Fortsatt armenisk ockupation innebär fortsatt stöd och samarbete med Iran – dvs starkare Iran och mer av ayatollornas förödande dårskap.

  Och faller Azerbajdzjan, då står den kristna Georgien på tur för armenisk aggression. Armenien har bara för några veckor sedan gjort anspråk på delar av Georgien – ett land som Armenien angrep ca år 1920, i ett territoriellt krig där Armenien bara delvis de områden som man önskade erövra.

  Behöver inte tro på vad jag skriver – sök själv på Google! Det finns idag ingen ursäkt att vara felinformerad. Sanningen, i den mån den går att vaska fram, är vår vän. Allt annat är nyttig-idioti.

  Gilla

 • Mm

  Nazismer och muslimer har tydligen samma lära, gällde då och gäller nu.

  Gilla

 • runar

  svaret är oåterkalleligt NEJ från mig men dryga 80 % av Abzurdistans röstberättigade anser att svaret är JA tyvärr

  Gilla

 • G Nordström

  De ger sig inte förrän. Därför måste ideologin utrotas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: