Stäng

Snabbköp i Philadelphia

I förrgår, sköt polisen i Philadelphia en ”svart” man, han hade nån form av mentala problem. Ambulans tillkallades, polis anlände dock något tidigare än ambulansen. Mannen hotade polisen med kniv. Polisen sköt mannen.   Denna tragiska händelse anser nu mängder av andra ”mörkhyade Philadelphia bor” , berättigar dem till vandalism och plundring.

FjärranÖsternRedaktören undrar: Om polisen i en Svensk stad, skjuter en person utanför ICA hallen, är det inte då att se som ett ”fribrev” för att plundra ICA hallen å bränna några bilar ??

17 reaktioner på “Snabbköp i Philadelphia

 1. Kolla hudfärgen på dem som plundrar. Visst måste denna hudfärg vara närmare släkt med aporna än vad vi är. Och dom är slående lika Löfvens kompisar och röstboskap.

 2. Uppenbarligen så sker plundringen i ”afrikanska” kvarter. Sannolikt är det afrikaner som äger, eller i varje fall driver, butiken. De förstör för sig själv m a o!
  En annan sak är att afrikaner tar prylar och bär bort. Medan VITA ANTIFA enbart vräker omkull varor och förstör, och verkar inne i hopen av afrikaner.

  Allt väl planlagt i förväg!

  Efter valet, så lär polis komma att rensa bland alla dessa våldsverkare och fängelserna fyllas. Massor av öde öar lär bli tillfälliga fängelser. ANTIFA måste få känna av att de inte längre har fritt fram att plundra.

 3. Dessa afroamerikaner tar i alla fall covid19 på allvar och har munskydd på sig. Bidens uppmaningar har gått fram, folket lyssnar på honom!!

 4. Omgivning och uppfostran är grunden. Jag minns så väl en irländares tal då han skulle återvända från sin tjänst i Afrika. Detta skedde på det 19 hålet vid en golfbana. Han sammanfattade sitt tal med att ”det här skulle UN lära sig av, vi är 39 olika nationaliteter här på klubben och jag har aldrig upplevt att vi haft en enda dispyt som lett till handgemäng. Detta kallar jag civilisation.”
  Vi kan ha olika hudfärg, religion, vara fattig, rik och ha olika nationaliteter men ändock komma bra överens. Men viljan att respektera andra och uppträda samt följa det lands lagar där du befinner dig, gör att du själv blir respekterad.
  Du blir en i gruppen, du integreras!

 5. Räkna med gnäll när företagen drar från orten. Ingen affär att friva en butik med dålig lönsamhet som riskerar att plundras.

 6. Vad krävs för att förändra folk så att de uppför civiliserat?
  Ta tyskarna som plundrade och dödade oskyldiga under 30 och 40-talet och nu blivit civiliserade.
  Hur gick det till?

  1. Upplysa folk hur farlig så kallad vänster ideologier är och vad de ställer till med när folket blir indoktrinerade med irrläror.
   Värre med Ryska och Kinesiska ledare som mörda 100 miljoner av den egna befolkningen.
   Kan innebära vissa svårigheter när IQ är för låg.
   Ända rådet jag kan ge dig Rädd

 7. Det är anledningen till att hela BLM rörelsen startad. Tillskansa sig varor gods och pengar som andra arbetad till sig, genom stöld, misshandel och annan våld, inget annat. Men det förstår inte de marxist marinerade hel och halv kommunisterna.

 8. Vissa svarta letar verkligen efter anledning att skövla andras affärer.
  Social justice warriors vill cementera och bygga upp hat mellan raserna. Svarta lär sig detta i skolorna och vissa blir extremt hatiska mot vita. Detta återspeglas i brottsligheten mot vita.
  Allt dåligt som sker, skylla på vitas förtryck av svarta. Inget beror på dom själva och vilka val de gjort.
  Är det konstigt att världen söndras?

 9. Finns det kanske en välgrundad
  anledning till att den gruppen av
  människor i alla år har varit
  ”underställda”?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: