Skärpt straff för somalier som överföll och våldtog 9-årig flicka

VÅLDSVÅGEN. Göta hovrätt skärper straffet för den 39-årige somaliern Ahmed Mahamoud som överfallit, våldtagit och dödshotat en nioårig flicka på väg hem från skolan. Hovrätten fäster särskild vikt vid att mannen återfallit i liknande brottslighet han tidigare dömts för och den strängare synen på mord som infördes vid årsskiftet. Somaliern för straffet höjd från elva till 14 års fängelse, skriver Dagens Juridik.

– Pettersson säger att med rejäla straff utan rabatt hade en 9-årig flicka sluppit bli grovt våldtagen, och utan invandring hade en 12-årig och en 9-årig flicka sluppit bli utsatta för sexualbrott. Sedan kan man undra hur många brott afrikanen inte åkt fast för. I Tingsrätten dömdes invandraren till elva år.

Ahmed Mahamoud Foto: Polisen
Det är synd att skarprättare Anders Gustaf Dalman har slutat arbeta

TIDIGARE 2020-07-20. Somaliern Ahmed Mahamoud döms för våldtäkt och grov misshandel av nioårig flicka

BROTTSLIGHET. En 39-årig man döms till elva års fängelse för för att ha våldtagit en nioårig flicka i Norrköpings kommun i april i år, rapporterar SVT Öst.

Brottet bedöms som grov våldtäkt mot barn. Mannens döms även för synnerligen grov misshandel, människorov och övergrepp i rättssak.

Enligt domen så drog mannen in flickan i ett buskage där hotade henne med kniv, band hennes händer och våldtog henne. Han hotade även flickan med att han skulle döda hennes familj.

Somaliern förnekar brott. Han ska stanna kvar i häktet tills domen vinner laga kraft.

Ahmed Mahamoud dömdes för grovt sexuellt övergrepp mot barn till ett år och nio månaders fängelse så sent som i juni 2018 men gick ändå löst.

-Pettersson noterar att SVT och Aftonbladet inte nämner somalierns ursprung, själv undrar jag varför det inte står något om utvisning, han har visserligen svenskt medborgarskap men S och M har lovat att ändra lagen så medborgarskap ska gå att dra in, men inget händer.

11 år och utsläppt efter knappt 8 med den vanliga rabatten är alldeles för lindrigt. Ahmed Mahamoud borde vara ett fall för skarprättare Anders Gustaf Dalman.

  • TIDIGARE 2020-06-25. Somaliern Ahmed Mahamoud åtalas för barnvåldtäkt och mordförsök på nioårig flicka igen…

BROTTSLIGHET. Somaliern Ahmed Mahamoud, skriven Norrköping åtalas för grov våldtäkt mot barn och mordförsök på en nioårig flicka, rapporterar Sveriges Radio och SVT.

Mahamoud misstänks för att i april ha dragit in flickan i en skogsdunge och våldtagit henne. Somaliern misstänks också för att ha bundit flickans händer, hållit en kniv mot hennes hals och misshandlat henne, rapporterar SVT.

Mannen har tidigare dömts för grovt sexuellt övergrepp mot barn. Det var bara tillfälligheter att flickan överlevde.

– Pettersson noterar att varken SR eller SVT så mycket som andas om var “Norrköpingsbon” hör hemma och de som låtit denna man vara lös borde dömas som med ansvariga…

  • TIDIGARE 2020-04-17. Somaliern Ahmed Mahamoud misstänkt för sexualbrott mot 9-årig flicka i Norrköping, tidigare dömd för våldtäkt av 12-åring men gick ändå lös

BROTTSLIGHET. I onsdags den 15 april utsattes en flicka under 15 år för ett sexualbrott i Norrköpings kommun. Polisen kunde snabbt lokalisera och gripa en man i 40-årsåldern. Åklagaren anhöll mannen samma dag och har rubricerat gärningen som grov våldtäkt mot barn.

Åklagaren kommer under förmiddagen den 17 april att begära mannen häktad vid Norrköpings tingsrätt. Tid för häktningsförhandling är ännu inte bestämd.

Förundersökningen leds av kammaråklagare Karin Evlinger. Målnummer i tingsrätten: B 1231-20.

-Pettersson hänger ut Ahmed Mahamoud trots att han inte är häktad och bara misstänkt ännu så länge men herr Mahamoud verkar riktigt vidrig…

Den 25 juni 2018 dömde Ahmed Mahamoud för grovt grovt sexuellt övergrepp mot barn till fängelse i 1 år 9 månader.

Då hade Ahmed satt en kniv mot en 12-årig flickas hals och förgripit sig på henne. Efter obligatorisk straffrabatt och 14 månader i fängelse blev Mahamoud i höstas villkorligt frigiven. Nu har somaliern gripits igen, misstänkt och begärd häktad för grov våldtäkt av en 9-årig flicka.

Ahmed Mahamoud blev svensk medborgare 2014 och kunde han inte utvisas efter sitt förra brott. Han kommer ursprungligen från Somalia och folkbokfördes i Sverige år 2005.

Med rejäla straff utan rabatt hade en 9-årig flicka sluppit bli grovt våldtagen, och utan invandring hade en 12-årig och en 9-årig flicka sluppit bli utsatta för sexualbrott. Sedan kan man undra hur många brott afrikanen inte åkt fast för.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Skärpt straff för somalier som överföll och våldtog 9-årig flicka

  1. Hur många svenska tjejer ska få sina liv förstörda innan Annie, Stefan, Nyamko, Jonas och alla mp-extremister fattar konsekvenserna av den vansinniga invandringen. Istället för att bygga dyra fängelser bör man hyra platser i t ex Ungern/Polen där man inte daltar med kriminella..

  2. Glömde återigen Rätten det viktigaste, utvisning. Domaren borde börja med utvisning och därefter döma till kortast möjliga straff. Om som någon säger sig har varit förföljd i sitt eget land så är det väl straff nog. Att det förmodligen var en lögn som han kom in på så borde vårt, myndighetens, mål vara ut med honom fortast möjligt.

  3. Kastrering och enkel biljett är bättre och framförallt billigare. Afrikaner ska inte sitta i svenska fängelser. Det är ju därför våra fängelser är överfulla. UT MED SKITEN

    • Kungen, jag håller med dig. Kastrering = noll risk att föröka sig som kaniner som är det enda de strävar efter i afrikanska och muslimska länder.

Kommentera