Media är medansvariga till Samuel Patys död


ISLAM. Samuel Paty var läraren som halalslaktades av en muslimsk extremist som inte gillade den yttrandefrihet som Anders Lindberg använder sig av.

– Pettersson säger att Samuel Paty, Ebba Åkerlund, Tommie Lindh och många fler troligen levt om Anders Lindberg, Aftonbladet och etablerade medier rapporterat sanningen om islam och massinvandringen av extrema muslimer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Media är medansvariga till Samuel Patys död

 • Nils Dacke

  Precis som vanligt i PK-Sverige, det är alltid offret eller offrets göranden och låtanden som är orsaken till han/hon råkar illa ut, det är aldrig gärningsmannen/kvinnan och förövaren som är ansvarig för sina brott utan dessa är det synd om och man måste tänka på vad fått utstå i sina tidigare liv.

  Gilla

 • Tony

  ”Klimatet är vårt största problem ”säger Stefan Löfven?

  Stefan Löfven och hans regering är vårt största problem säger jag!

  Gilla

 • Maya

  Ett svar til Dora och Olov, Anders Lindberg m.fl.Tänk att jag hade ingen aaaaaning om att alla mord,våldtäkter,halshuggningar och terrorristdåd berodde på att dessa som utför sådant var inne först och läste sociala medier bl.a.Petterssons blogg för att sedan efter genomläsningen springa ut och utförde dessa hemskheter.Jag förväntar mig inte att ni ska förstå vad det egentligen beror på då det vore att krossa er världsbild som ni har skapat i ert klena intellekt.

  Gilla

 • messkalle

  @Dora, usch vad dålig jag är som läser det Pettersson skriver. Föreslår att både du och jag tittar in i en spegel och frågar; ”Spegel, spegel där säg mig vem som sanningen bär.” Min svarade:
  – Du, har inget blod på dina händer. Du är god. Sverige är ditt fosterland.
  @Olov bäst att du också tittar i spegeln.Det kan inte uteslutas att du och Dora är varandras spegelbild, EN androgyn varelse ur islams myter.

  Gilla

  • Argus

   Det kallas projicering det de sysslar med. ”Projektion, en term som används inom psykologin för att beskriva en försvarsmekanism som en person begagnar sig av då den inte vill eller kan kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer eller sin omgivning dessa egenskaper för att försvara sin självbild.” (Wikipedia)

   Dessutom är grova överdrifter vänsterns drivkraft. Små barn överdriver men i takt med ökande erfarenhet ser de flesta orimligheterna. Slutsats; de är inte vuxna.

   Gilla

 • villervalle03

  Dessa politiker som möjliggjort dessa mord, borde åtalas för indirekt ansvariga för dom. Msm medierna som döljer sanningen om förövarna, medverkar likaledes till att människor inte varnas och undviker situationer som leder till mord och våldtäkter.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: