Hijabbärande polis får sluta, facket protesterar

ISLAM. I april skrev vi på bloggen om ännu ett framsteg för mångkulturen och ”toleransen”! Den muslimska polisaspiranten Noor Al-Hussein, 24, hoppades bli en ”förebild” för andra slöjbärande kvinnor ”Så jag vill gärna vara en förebild för de som vill göra samma yrkesval och visa att det är möjligt. Jag skulle inte påstå att det är någon skillnad mellan en kvinna som har slöja och en som inte har inom polisen.”

Noor, som ser ut att vara en glad och trevlig tjej, hävdar att det inte finns någon skillnad mellan svensk och islamisk lag.

Screenshot_20200417-084642_Chrome
Skärmdump från NA.se

I september fick dock Noor beskedet att hon fick sluta på grund av misstänkta kopplingar till islamistisk extremism och hon klarade inte säkerhetsklassningen.

Nu får den hijab-bärande muslimska fundamentalisten hjälp av facket, Polisförbundet, att överklaga med argumentet att beslutet utgör etnisk diskriminering.

Enligt Polisförbundet spelar det ingen roll om kvinnan är en nationell säkerhetsrisk eller inte eftersom de delar hon har kvar att göra på utbildningen ”är okontroversiella”. – Om hon ska anställas som polis är en annan fråga, säger Polisförbundets jurist Jonas Winberg i en kommentar till Polistidningen.

-Pettersson säger att det är tragiskt att det ska behöva gå så långt. Bär man hijab och vägrar ta av sig den på utbildning och jobb är man religiös fanatiker och borde aldrig kommit i närheten av polisuniformen. Att facket försvarar detta är obegripligt.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

TIDIGARE 2020-04-17. Ska samhället tolerera slöja på en polis?

ISLAM. Nerikes Allehanda skriver bakom  betalvägg att 22 polisaspiranter kommer att vara verksamma under ett halvår i Örebro län för att bland annat praktisera fältarbete.

Fokus i tidningens artikel hamnar på 24-åriga muslimska Noor Al-Hussein som hävdar att hon vill öppna dörren för fler slöjbärande kvinnor inom polisyrket.

-Pettersson menar att slöja, hijab, står i strid med alla principer för en demokratisk ordningsmakt. 

Att en polisaspirant bär slöja till polisuniformen i Sverige är helt oacceptabelt. De som tjänstgör i uniform ska inte visa några andra sympatier än till den svenska lagstiftningen och en polis som vägrar tjänstgöra utan islamska symboler har sina sympatier hos Allah och sharia.

Symboler för religioner, idrottsklubbar, politiska partier och annat får man bära privat, absolut inte i tjänst om man arbeter som polis.

”Uniform” betyder just ”enhetlig”, enhetlig tjänsteklädsel och poliskårens uniform måste vara enhetlig om den ska ge rätt signal till svenska medborgare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Hijabbärande polis får sluta, facket protesterar

 1. Började arbeta på 60 talet. Har aldrig hört talas om att facket skulle ha gjort något positivt eller vettigt för någon medlem.
  Däremot massor av negativa berättelser. Vilket gör att jag har svårt att förstå att någon med någorlunda intelligens betalar till dessa latryggar.

 2. Än en gång kryper sanningen fram: Hijab ÄR en reklampelare för islamism. Sannolikheten att dess bärare hyser oacceptabla åsikter är större än att hon inte gör det.

  Så man är knappast förvånad. Det som däremot gör mig riktigt störd är att det verkar gå att bli polis och bära slöja. Det får inte vara sant!
  Den dagen det tillåts försvinner den sista tillit och tro på likabehandling från myndigheter.

 3. Jag trodde att polisfacket lobbade för att allmänheten ska känna förtroende för medlemmarna vid möten på gatan. Så tycks inte vara fallet. Har ni många tusen medlemmar valt fel styrelse? Skrivbordspoliser?

 4. Anser hon, söm uppenbart religös muslim, att sharia står över svensk lag?

  Om en svenska blivit gruppvåldtagen av ett gäng muslimer, kommer denna polisen vara opartisk? Kan vi lita på det?

  Eller kommer bevis försvinna och utredningen läggas ner? Enligt koranen är det ju ok för muslimer att våldta icke-muslimer.

  Nä! Så länge slöjan är så viktig för henne att hon måste bära den i tjänst, då är risken stor att islam betyder mer än svensk lag för henne och det kommer påverka hennes beteende!

  • Dessutom; muslimska män kommer förvänta sig att hon beter sig som en muslimsk kvinna, dvs underdånigt mot honom och kan vi lita på att den muslimska Kvinnan som anmält sin make för misshandel, får en korrekt behandling? -Eller kommer den muslimska kvinnan att få höra att enligt islam har maken rätt? Kommer polisen tjalla till släkten?

   Nä, när slöjan är så viktig att hon måste ha den i tjänst, då kan man verkligen ifrågasätta var hon kommer ha sina lojaliteter!

   • Det kan också vara så att denna polisaspirant egentligen vill ha en media-karriär eller nån trevlig liten special-tjänst.

 5. Det finns några stycken hijabförsedda poliser i Sverige. Ebtisam Aldebe, ni vet centerpartisten som pratade om fina familjer när hon dömde i domstolen till en muslimsk mans fördel gentemot hans fru som hade blivit misshandlad av honom. Hennes dotters special designar hijaber till svenska polisväsendets hijabförsedda troende kvinnliga poliser

 6. Turbaner, lappmössor, indian huvudbonader, SD mössa. Sverige är minsann mångkulturellt.
  Finland skrattar åt Sveriges naivitet. Nu senast visade de Telias reklam och undrade vad svensken tycker om det.

 7. En man i Nevada öknen drack urin, tvättade sig i urin och gurglade urin varje dag.
  Hans fulla övertygelse var att urin är nyttigt för kroppen.
  Jag såg honom i någon TVkanal….

  Tänk om han skulle komma till Sverige och vilja bli polis.

 8. Att det ska vara så svårt att förstå klädregler, söker jag en utbildning till polis och där det finns regler som jag inte kan acceptera, så kan jag inte söka.
  Men inte muslimer det skall ha sina regler och vanor accepterade, oavsett att de är här som varande skyddssökande.
  Här gäller våra regler och lagar passar det inte så ska vi inte alls hindra dem från att flytta härifrån.

 9. Hon skall definitivt inte ha en handduk på huvudet när hon är i tjänst.

  När hon är ledig, så får hon klä sig hur fult hon vill

 10. Är snart tillbaka, hets mot folkgrupp och rasism är ledorden som ingen vågar stå emot i dagens s.k trygga heliga mångkulturella korrupta och kriminella träsk Sverige !

 11. LÄGG NER FACKEN…de var bra vid Ådalen 1931…men nu är de feministiska fjantiga hycklande knäböjande knähundar.

  Lägg ner 🐶 facken.

 12. Jag undrar om folk som bär slöja , bär de också blöja ?
  Det är ibland häpnadsväckande hur de beter sig . Sunt förnuft och respekt saknas i islam . Kan det vara orsaken till problemen i islams länder ? De flyttar ifrån problemen och skapar samma problem på den nya platsen . En orsak till deras ständiga problem ? Mvh Sjöström

 13. Haha

  Sverige blir bara roligare

  Nu får slöjor bli poliser

  Ni är totalt ägda av araberna

  Det är illa

  Masallah jag är den nya moderna polisen i swearabia masallah

  Vi är i Commando över Sverige

  Säger hon tyst självklart

  Ni svenskar är så tragiska o sorgliga det är sjukt

  • Eftersom du skriver att vi svenskar är så tragiska och sorgliga så antar jag att det är bättre i ditt land? I så fall är jag glad för din skull.

 14. De flesta av de olika fackförbunden är sedan länge Sverigefientliga och inne i masspsykosen som leder till folkutbytet!
  Ingen uniform ska anpassas efter religioner eller annat! Väktare och poliser mm SKA INTE ha annan huvudbonad än den som föreskrivs!

  • Det är klart att hon vill det. Spörsmålet är väl snarare om Islam är bra för Sverige. Dom flesta här tycker inte att det är så.

   Du får tycka vad du vill Majbjörn, men du skall nog inte förvänta dig så mycket medhåll i detta forum.

   Gör fler inlägg, vi kanske kan övertyga dig…

Kommentera