Den som vill stoppa SD ska börja med politiken


PROPAGANDA. Att socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg är märklig vet vi sedan gammalt men jag undrar om inte dagens ledare i Aftonbladet slår rekord.

Man skulle kunna tro att herr Lindberg skriver om socialdemokratin när han nämner att strunta i konstitutionen, ett korrumperat justitiedepartement, benåda vänner som gynnar kompisar och uppmuntrar till till våld mot politiska motståndare.

Bara när makten tänker bort människors vardag blir en politiker som Trump, eller Jimmie Åkesson möjlig, säger Lindberg.

Precis som republikanska partiet kände att de kunde kontrollera Donald Trump tror nu Ulf Kristersson och Ebba Busch att de kan tämja Jimmie Åkesson.

Om man vill minska risken för detta heter inte vaccinet Annie Lööf utan fördelningspolitik. Inte snack, utan verkstad. Svaret stavas högre pensioner och pengar till bättre löner i äldreomsorgen, fler byggkranar och nya jobb, spadar i jorden och rättvis klimatomställning.

Den som vill stoppa SD borde börja där, inte försöka reducera partival till en fråga om moral. Som man sår riskerar man snart att få skörda.

-Pettersson säger att det är inte lätt att hänga med i Anders Lindbergs resonemang, det verkar vara ett vakuum där andra har en hjärna.

Lindberg skriver om fascism, högerextrema terrorgrupper, SD samt att president Donald Trump hotar demokratin och att detta är Annie Lööfs fel och att botemedlet är högre pensioner och pengar till bättre löner i äldreomsorgen, fler byggkranar och nya jobb, spadar i jorden och rättvis klimatomställning.

Varför inte den nuvarande regeringen försöker genomföra detta Anders skriver om är obegripligt. Sverigedemokraterna har föreslagit det Anders skiver om många gånger men det röstar socialdemokraterna emot och använder pengarna till annat. Det är S som har makten och skapar klyftor, Anders…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


20 responses to “Den som vill stoppa SD ska börja med politiken

 • Jenny Ek (wadyr)

  Stoppa SD? Hmm, som hitler skulle stoppa judar? Mig veterligt lever judarna vidare, medan hitlers naziparti är borta sedan länge… så låt sossarna hålla på så länge de kan. De kommer (likt hitler) att dö ut när människor vaknar ur sin slummer. Och SD kommer (likt judarna) att bestå…

  Gilla

 • MikeWhisky

  Det skall väl vara hjärna, eller är det någon ironi jag har missat?

  Gilla

 • Rädd

  Om M, Kd och SD är överens om att höja pensionerna så tror jag att de får många röster på det. Men obs de måste vara överens, annars kan de skylla på varandra om de inte genomför det.

  Gilla

 • Nisse

  Jag har sedan länge slutat läsa Anders L och skitblaskan A B.
  Vet av erfarenhet att de bara förmedlar hat mot icke pk och gör heltokiga artiklar.
  Vill inte ens de ska få klick för sina dumheter.
  Vem vill betala för statspropaganda?

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  Problematiskt att okunniga obegåvade (å huvudets vägnar) får rösta. Dessutom sådana som endast utnyttjar samhället men ej bidrar.

  Gillad av 1 person

  • Rädd

   Ska alla röstberättigad genomgå intelligens test inför varje val, de äldre skulle nog inte gilla det.

   Gillad av 1 person

   • Michael

    Menar du verkligen att intelligens har med ålder att göra och att den minskar ju äldre man blir? Mer korkat uttalande får man isf leta efter…

    Gilla

   • Michael

    eller menar du helt enkelt att de äldre i samhället i gemen är mindre intelligenta än de yngre? Isf precis lika korkat..

    Gilla

   • Andersson

    Michael 25 10 2020 at 17:31

    Det är inget att hetsa upp sig för. Ej rädd en verkar inte var något större ljushuvud.

    Gilla

  • hllviken

   Jag har ingen lösning på problemet. Att vi har så enorma samhällsproblem nu, beror till stor del på att de etablerade partierna och MSM så lätt kunnat manipulera väljarna.

   Eget intelligent tänkande och kunskap hade hindrat det.

   Gillad av 1 person

 • ruben

  Dessutom ska ingen osvensk släppas in till Sverige om de inte kan bevisa sin identitet, är kriminella/efterlysta, bär på pandemisjukdomar. Lagar för regeringar, som bryr sig om sin nation.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Tur för honom att dårhusen är nedlagda.

  Gilla

 • Kungen

  Det går inte att stoppa SD. Trots desperata försök så ökar partiet och vore det val idag och inget valfusk så skulle SD vara största partiet. Ingen tvekan om det. 😃😃👍👍

  Gilla

  • Rädd

   Kungen
   Ingen blir hjälp av konspirationsteorrier, glada amatörer räknar våra röster och inget belägg finns att de fuskar, iallafall inte så att det påverkar utgången.

   Gilla

   • G Nordström

    Vad vet du om det Rädd. Med rätt dataprogram går allt att göra. Ingen prognos i någon del av världen har någonsin ändrat riktning som i senaste valet efter att allt varit ner stäng i ca 2 timmar. Efter ner stängningen har kurvorna vänt åt motsatt håll.

    Gilla

 • centurion

  Han vill alltså STOPPA SD. Men vore det inte bättre då, att reformera såssarna. Bara att stoppa något utvecklar ju inte den andra sidan.
  Men om såssarna nu är så tafatta att de inte av egen kraft kan Höja sin nivå, så blir ju den enda patetiska medicinen förstås att försöka Sänka omgivningen. YNKLIGT – A.L.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Varför vill SD bara ha en frivillig återvandring från Sverige tror partiet verkligen att en sådan lösning är och skulle vara effektiv, varför driver inte SD en stället politik om en tvingande återvandring, börjar SD bli lite mjuka i köttet ?
  Inom AFS drivs frågan om en tvingande återvandring och inget annat vilket skulle ge ett säkert resultat.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: