Den som vill stoppa SD ska börja med politiken

PROPAGANDA. Att socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg är märklig vet vi sedan gammalt men jag undrar om inte dagens ledare i Aftonbladet slår rekord.

Man skulle kunna tro att herr Lindberg skriver om socialdemokratin när han nämner att strunta i konstitutionen, ett korrumperat justitiedepartement, benåda vänner som gynnar kompisar och uppmuntrar till till våld mot politiska motståndare.

Bara när makten tänker bort människors vardag blir en politiker som Trump, eller Jimmie Åkesson möjlig, säger Lindberg.

Precis som republikanska partiet kände att de kunde kontrollera Donald Trump tror nu Ulf Kristersson och Ebba Busch att de kan tämja Jimmie Åkesson.

Om man vill minska risken för detta heter inte vaccinet Annie Lööf utan fördelningspolitik. Inte snack, utan verkstad. Svaret stavas högre pensioner och pengar till bättre löner i äldreomsorgen, fler byggkranar och nya jobb, spadar i jorden och rättvis klimatomställning.

Den som vill stoppa SD borde börja där, inte försöka reducera partival till en fråga om moral. Som man sår riskerar man snart att få skörda.

-Pettersson säger att det är inte lätt att hänga med i Anders Lindbergs resonemang, det verkar vara ett vakuum där andra har en hjärna.

Lindberg skriver om fascism, högerextrema terrorgrupper, SD samt att president Donald Trump hotar demokratin och att detta är Annie Lööfs fel och att botemedlet är högre pensioner och pengar till bättre löner i äldreomsorgen, fler byggkranar och nya jobb, spadar i jorden och rättvis klimatomställning.

Varför inte den nuvarande regeringen försöker genomföra detta Anders skriver om är obegripligt. Sverigedemokraterna har föreslagit det Anders skiver om många gånger men det röstar socialdemokraterna emot och använder pengarna till annat. Det är S som har makten och skapar klyftor, Anders…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Den som vill stoppa SD ska börja med politiken

 1. Stoppa SD? Hmm, som hitler skulle stoppa judar? Mig veterligt lever judarna vidare, medan hitlers naziparti är borta sedan länge… så låt sossarna hålla på så länge de kan. De kommer (likt hitler) att dö ut när människor vaknar ur sin slummer. Och SD kommer (likt judarna) att bestå…

 2. Om M, Kd och SD är överens om att höja pensionerna så tror jag att de får många röster på det. Men obs de måste vara överens, annars kan de skylla på varandra om de inte genomför det.

 3. Jag har sedan länge slutat läsa Anders L och skitblaskan A B.
  Vet av erfarenhet att de bara förmedlar hat mot icke pk och gör heltokiga artiklar.
  Vill inte ens de ska få klick för sina dumheter.
  Vem vill betala för statspropaganda?

 4. Problematiskt att okunniga obegåvade (å huvudets vägnar) får rösta. Dessutom sådana som endast utnyttjar samhället men ej bidrar.

  • Ska alla röstberättigad genomgå intelligens test inför varje val, de äldre skulle nog inte gilla det.

   • Menar du verkligen att intelligens har med ålder att göra och att den minskar ju äldre man blir? Mer korkat uttalande får man isf leta efter…

   • eller menar du helt enkelt att de äldre i samhället i gemen är mindre intelligenta än de yngre? Isf precis lika korkat..

   • Michael 25 10 2020 at 17:31

    Det är inget att hetsa upp sig för. Ej rädd en verkar inte var något större ljushuvud.

  • Jag har ingen lösning på problemet. Att vi har så enorma samhällsproblem nu, beror till stor del på att de etablerade partierna och MSM så lätt kunnat manipulera väljarna.

   Eget intelligent tänkande och kunskap hade hindrat det.

 5. Dessutom ska ingen osvensk släppas in till Sverige om de inte kan bevisa sin identitet, är kriminella/efterlysta, bär på pandemisjukdomar. Lagar för regeringar, som bryr sig om sin nation.

 6. Det går inte att stoppa SD. Trots desperata försök så ökar partiet och vore det val idag och inget valfusk så skulle SD vara största partiet. Ingen tvekan om det. 😃😃👍👍

  • Kungen
   Ingen blir hjälp av konspirationsteorrier, glada amatörer räknar våra röster och inget belägg finns att de fuskar, iallafall inte så att det påverkar utgången.

   • Vad vet du om det Rädd. Med rätt dataprogram går allt att göra. Ingen prognos i någon del av världen har någonsin ändrat riktning som i senaste valet efter att allt varit ner stäng i ca 2 timmar. Efter ner stängningen har kurvorna vänt åt motsatt håll.

 7. Han vill alltså STOPPA SD. Men vore det inte bättre då, att reformera såssarna. Bara att stoppa något utvecklar ju inte den andra sidan.
  Men om såssarna nu är så tafatta att de inte av egen kraft kan Höja sin nivå, så blir ju den enda patetiska medicinen förstås att försöka Sänka omgivningen. YNKLIGT – A.L.

 8. Varför vill SD bara ha en frivillig återvandring från Sverige tror partiet verkligen att en sådan lösning är och skulle vara effektiv, varför driver inte SD en stället politik om en tvingande återvandring, börjar SD bli lite mjuka i köttet ?
  Inom AFS drivs frågan om en tvingande återvandring och inget annat vilket skulle ge ett säkert resultat.

Kommentera