Said Mansour dömd till döden i Marocko, tack Danmark

ISLAM. I många år har bloggen rapporterat om den terrordömde Said Mansour, nu verkar det som om ”bokhandlaren från Brønshøj”, närmar sig slutet på sin resa. Nu verkar det som Said Mansour dömdes till döden av en marockansk domstol i måndags, rapporterar danska TV2.

Sam Mansour, Danmarks förste terrorist och den förste som förlorat sitt medborgarskap.

Bland annat har Mansour dömts för att ha varit inblandad i en terroristattack i Casablanca 2003. Attacken krävde livet för 45 personer – inklusive flera självmordsbombare.

– Pettersson undrar varför Danmark kan men inte Sverige. Vi har liknande lagstiftning och följer samma interntionella regler. Det som skiljer är politikerna…

 • TIDIGARE 2019-01-19. Said Mansour skickades hem i fredags, är nu fängslad i Marocko

ISLAM. Den terrordömde Said Mansour, 58, född i Marocko, och fråntagen sitt danska medborgarskap skickades i fredags till Marocko. Där arresterades ”bokhandlaren från Brønshøj” omedelbart och är fängslad för terrorism i Marocko. 

Så ska en slipsten dras…

Mansour misstänks vara inblandad i terrorattackerna i den marockanska staden Casablanca år 2003. Attackerna kostade 41 personer sina liv och sårade mer än hundra.

Danmarks migrationsminister Inger Støjberg, säger att hon inte har någon kommentar till Mansours behandling av den marockanska staten. Som en marockansk medborgare har Mansour skickats till Marocko i enlighet med våra internationella skyldigheter. Jag kan inte kommentera mer om detta säger Støjberg.

Mer på Danmarks Radio…

-Pettersson säger att så ska en slipsten dras…

 1. Plocka ifrån de kriminella medborgarskapet
 2. Skicka hem dem till ursprungslandet
 3. Kommentera inte, hänvisa till internationella avtal och ursprungslandet
 4. Stefan och Morgan, förstår ni?
 • TIDIGARE 2019-01-04. Äntligen är bokhandlaren från Brønshøj hemma i Marocko

ISLAM. Den terrordömde Said Mansour, 58, född i Marocko, och fråntagen sitt danska medborgarskap sattes idag klockan 17:40 på ett plan till Casablanca i Marocko för att där överlämnas till de marockanska myndigheterna, rapporterar Radio24syv

-Pettersson är övertygad om att Sverige skulle kunna arbeta på samma sätt om viljan fanns. Ta ifrån islamisterna deras eventuella svenska medborgarskap, går det inte med normala regler att utvisa någon. Lyft telefonluren och ring mottagarlandet och gör en överenskommelse.

Vi får hoppas herr Mansour får den behandling han förtjänar av de marockanska myndigheterna.

De danska skattebetalarna kan dock vara glada, fembarnspappan herr Mansour, levde innan han förvisades på livstid på de otrognas skatter, alltså socialbidrag.

 • TIDIGARE 2018-12-11. Statsministern, bokhandlaren från Brønshøj, ska returneras till Marocko

INVANDRING. Said Mansour, känd under smeknamnet Bokhandlaren från Brønshøj, ska returneras till Marocko, säger Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), som under sitt besök i Marocko har varit aktiv och involverad i ärendet och har träffat den marockanska utrikesministern Nasser Bourita.

Bokhållaren från Brønshøj med det civila namnet Sam Mansour, tidigare Said Mansour, har dömts för misstänkt terrorism två gånger i Danmark, har suttit i fängelse, har blivit utvisad från Danmark och har förlorat sitt danska medborgarskap och därför måste han skickas tillbaka till Marocko, sade statsministern.

Läs mer på Danmarks Radio…

Sam Mansour, tidigare Said Mansour, är en gammal bekant på bloggen. 

-Pettersson undrar vart löftet från valrörelsen 2010 tog vägen? Moderaterna – Ta medborgarskapet från kriminella invandrare, den svenska regeringen borde ringa den danska och försöka samordna transporten. Det borde inte vara något större problem att fylla ett stort plan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Said Mansour dömd till döden i Marocko, tack Danmark

 1. Om det hela liksom i S-Arabien sker inför publik,råder jag er som har möjlighet att närvara att lyssna till åskådarnas hurra-rop,och ramsor…. De senaste nästan som en sång !!
  Hur som haver slipper jorden en kräftsvulst…

 2. Danmark 🇩🇰
  NI ÄR BÄST ! ☀️☀️☀️☀️☀️

  Sverige sjunker allt djupare med Socialdemokraterna som drar ner oss alla mot avgrunden.
  Bara en superidiot röstar på partier som vill att du och din familj ska lida, och skyller ekonomin på dina föräldrars pension !

  FY FAN för dessa hycklande 🐍 🐍

 3. Men hur ska bidragen till SSU Malmö, och Shekarabis redovisade medlemssiffror kunna fortsätta, om alla livsfarliga islamister utvisas på riktigt?

  • Morgan har huvudet så långt upp i arslet att det utanför buklädret ter sig synnerligen främmande och obegripligt.

   Han och hela sossekåren måste bort bums, och MP borde inte få delta i politiska sammanhang alls, de är livsfarliga för ett fungerande system av valfri sort..

Kommentera