Ännu en vecka i socialdemokraternas Sverige…

BROTTSLIGHET & INVANDRING. – Pettersson har tidigare konstaterat att vi aldrig kommer att få se Lennart Wallger som gäst i någon tv-kanals soffa där han får diskutera nedanstående lista med Anders Lindberg eller Göran Gredier. Medie-kanalerna föredrar att två eller tre vänstervridna diskuterar socioekonomiska effekter…

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat. Dessutom började vi redan i natt på nästa veckas statistik med ett mord, våldtäkter, bränder osv.

OBSERVERA att listan nedan inte är komplett, det är endast ett urval hur polisens händelserapportering och vissa polisdistrikt rapporterar nästan ingenting.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Ännu en vecka i socialdemokraternas Sverige…

 1. Det flesta är ju totalt omedvetna om detta. Bara de som har förstånd att läsa, titta, lyssna på alternativ media vet.

 2. Om man är ansvarig så kan man tala om något annat, t ex Donald Trump. Samma om man är ”opartisk” och mutad med skattepengar.

  • Trump är en utlänning, petterssons är svensk och bör hjälpa till med sin inflytelserika blogg att bekämpa corona, vi sitter i våra hus och är rädda, många struntar helt i att hålla avstånd.
   hjälp till så att inte sjukvården kollapsar.
   Avstånd är nästan allt just nu.
   Sen tar vi itu med våra andra problem.

Kommentera