Man rånad i Tjärna Ängar, Borlänge

VÅLDSVÅGEN. I onsdags besökte statsminister Stefan Löfven Tjärna Ängar i Borlänge efter en tids oroligheter och allvarliga händelser. Löfven tog i på skarpen och sa ”Unga män ska inte välja kriminalitet – de ska gå i skolan”

Statsministerns besök och ord besök verkar inte ha hjälpt. Tidigt i morse blev en man i 25-årsåldern utsatt för ett rån utanför en butik i Tjärna ängar.

Två män, okända för den utsatta mannen, har kommit fram till honom och hotat honom med något som uppfattades som en kniv och tvingade honom att ta ut en större summa pengar i bankomaten. Därefter lämnade männen platsen och den utsatta mannen gick hem och ringde till polisen.

En anmälan gällande rån är skriven. Det finns ingen misstänkt i detta ärende, skriver polisen på sin hemsida.

– Pettersson ser inget signalement så att varna allmänheten verkar inte vara aktuellt, men i Tjärna Ängar brukar det vara mörkt…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Man rånad i Tjärna Ängar, Borlänge

 1. Tydligen vill majoriteten av Borlängeborna ha det på detta vis, eftersom de sin vana trogen, fortsätter att rösta på Socialdemokraterna. Det är svårt att tycka synd om dem när de själva bidragit till denna katastrof. Med tanke på allt elände som (S) + (MP) rår för, borde (SD) få 98% av rösterna i denna kommun vid nästa val.

 2. det nya spännande landet Abzurdistan levererar dag efter dag…
  siste svensk får ta med sig flaggan 🇸🇪

 3. ”- Unga män ska inte välja kriminalitet – de ska gå i skolan. En avbruten svetsarutbildning på AMU räcker för att bli statsminister.”

  Jo, tack, vi har märkt det. 😉

 4. Det kommer förmodligen en utredning som visar att allt går ner vad gäller kriminalitet, vilket naturligtvis beror på hybridregeringens utomordentliga arbete.
  Det kommer att tros av inte bara sossar och småpartiernas följare utan alla utom SD, men det rör inte nomenklaturan i ryggen enär SD har fel värdegrund och är invandrarfientliga.

 5. Löften, löften. Löfvén…löften, valfläsk !
  ”Europas lägsta arbetslöshet”.
  ”Världens bästa sjukvård”.
  ”Europas bästa äldrevård”.
  ”Europas säkraste elförsörjning”.
  ”Världens tryggaste land”.
  ”Europas mest humanistiska land”.
  ”Världens klimatsmartaste land”.
  ”Europas bästa skola”.

  Gick inte så bra, va ? Nästa storslagna projekt :

  ”Världens säkraste Borlänge” ???

   • Absolut N.D. Hoppas att upproret visar sig snart.
    Sen finns det ju mer av floskel-varan : ”Detta är inte okej”, ”Vi har varit naiva”, ”Vi såg det inte komma”, ”Ta bort det där, det är bara käbbel”, ”Vi satsar”, ”Vi skjuter till”, ”En historisk satsning”, ”Vi gör Sverige tryggare”, ”Vi, de goda krafterna”, ”De främlingsfientliga rasisterna”, ”Lyssna på Henrik Arnstad. han har skrivit en bok om det här”, ”Än är vi inte fulla”, ”De döda flyr för sina liv”, ”50 / 40 / 30 %”, ”Vi kommer aldrig att kritisera islam”, ”Vi litar fullt ut på folkhälsomyndigheten”, ”Vi behöver inga beredskapslager”, ”Hotet kommer från Ryssland”, ”Vi socialdemokrater garanterar tryggheten”.

 6. Har löfven sagt så då blir det lugnt nu då.
  Ingen vågar ju hitta på nåt när statsministern säger ifrån på skarpen. Eller hur ??
  Varför har han inte gjort det tidigare ??

 7. tja det får vara slut på rånandet
  tja vem lyssnar
  tja vem gör något
  tja vem har mandat att göra något
  ORDENTLIGT??

 8. Jag är så trött och förtvivlad över allt som sker här. Måste bestämma vart jag skall flytta.
  En ung man våldtagen i Gamla Stan i natt.
  Om det här säger statsminister ingenting.
  Han kan väl inte bara tycka att detta våld är OK. Det räcker inte att han säger att det är oacceptabelt.

Kommentera