Morgan Johansson: Hetsa inte mot invandrare

VÅLDSVÅGEN. I går var det debatt i riksdagen mellan Tobias Andersson (SD) och justitieminister Morgan Johansson (S) om de skenande vålds- och sexualbrotten och vad regeringen eventuellt hade tänkt göra för att bekämpa utvecklingen.

Abubaker Awad Mohamed som våldtog en flicka och mördade Tommie Lindh. Foto: Privat

I samband med detta läste Andersson upp ett brev från pappan till Tommie Lindh som mördades av en migrant då han försökte skydda en flicka som våldtagits av denna.

interpellationen beskriver Tobias Andersson händelseförloppet då 19-årige Tommie Lindh mördades.

Trots att runt 90 procent av alla skottlossningar och överfallsvåldtäkter begås av invandrare så tycker Morgan Johansson att det är ett enskilt exempel och att SD skyller allt på invandrare. Morgan Johansson som tycker att SD gör fel som nämner ett enskilt brott, nämner sedan tre svenska namn som är grova brottslingar, Niklas Lindgren, Anders Eklund och Tony Olsson. Brott som begicks för över 20 år sedan, hundratals grova brott har begåtts av grabbar som Ali, Mohamed, Abdullahi, Ahmed, Jama, Mhamad, Abdi, Alkarraf, Bessam, Ibrahim, Mustafa, Mulugeta, Abdelkarim, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Morteza, Aziz, Rahmati, Azim, Rustam och Rafi sedan dess.

Hela debatten nedan…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 thoughts on “Morgan Johansson: Hetsa inte mot invandrare

 1. Kan verkligen Morgan Johansson stå ut med sig själv? Vad tänker han när han ser sig själv i spegeln på morgonen?

 2. Avgå Mogge du är både pinsam och en stor skam för Sverige, gå och lägg dig på Strandhällen !

 3. Inte invandrare utan FLYKTINGAR!
  Herregud vad trött man blir när man blandar ihop oss när man vinner på det…
  Jag och många av oss känner ingen samhörighet med sådana som fått allt från Sverige men ändå begår brott…
  varför nämns då vi i sådana sammanhang?

  • Tyvärr blir det många gånger så då man av ren okunnighet generaliserar. Det finns som jag alltid sagt både rötägg och bra ägg i en korg. Tyvärr förstör rötäggen för alla.

   Hade vi haft en öppen debatt de senaste 10 åren baserad på sakfrågor istället för att etablissemanget fört en politik som gått ut på distansera SD från något inflytande så är jag övertygad om att vårt samhälle sett annorlunda ut.

 4. Morgan Johansson tycker tydligen att Tobias Andersson och SD utgör ett större hot i samhället än invandrade mördare och våldtäktsmän. Det är synd om Sveriges medborgare nu och inte bara för de höga skatterna. Utvisningar ska användas vid brott i alla fall där det är möjligt om Sverige ska bli ett normalt land någon gång.

 5. Tänka sig vi har en minister som istället för att svara en fullt legal ledamots frågor beskyller honom för att hetsa mot invandrare.
  Undrar hur lågt de kan sjunka sossarna, det där med enskilda fall drar de upp om och om igen.
  Det borde bara vara relevant då en rättsprocess pågår, men här omtalades ett brutalt mord där mördaren redan är dömd till livstids fängelse.
  All heder till Tobias Andersson som klart och distinkt klargjorde sakförhållandena men blev beskylld av den diminutive Morgan för att raljera.
  Han uppträder skåningen som den värste sortens svartskalle.

 6. Tänka att regeringsledamöter är så välbetalda för att stå i talarstolen och svamla och prata snömos. Undrar vad som skulle hända om vi avkrävde dom en femårig universitetsutbildning?

  • Som svar på Morgans påstående så sänker Hovrätten straffet för Wilmas mördare. Man säger att omfattningen av våldet har inte närmare kunnat utredas.

   Ett avskuret huvud från en 17-årig kvinna i en resväska räcker således inte för domarna att se det fulla allvaret. Det du Morgan!!!

   • Precis, dessutom brukar 17-åringar kallas barn i Sverige.

    Då blir det,
    ett avskuret huvud från ett barn i en resväska…räcker inte för livstid i Sverige.

 7. Vi får massor av rapporter hur Trump bär sig åt , men ingen sammanställer att det är lika illa i Sverige .
  Totalförnekelse av alla problem . Otroligt hur lika politiker är värden över .
  Tensta är ett problem. Stefan , jag kan tänka mig bo där.
  Tjärna ängar är ett problem . Stefan , många är glada att bo här .
  Elförsörjningen är hota . Ygeman , Inga problem , vi ska dra nya ledningar.
  Våldet i samhället är ett problem . Morgan J , är ni rasister som hetsar mot invandrare .
  För att inte tala om ekonomin i (S) ledda kommuner och regioner .
  Etc , etc , etc .

 8. Jag bli inte upprörd eftersom jag har förstått att Molgan inte är vid sina sinnes fulla bruk.
  Att en sådan person kunnat få den position han har är ett mycket större problem.

  • Är väl bara ett bevis för hur illa det är i S-ledet när mollgan tillhör toppskiktet, och dessutom år efter år.
   Undra vad jag ska dricka när S går i graven.

 9. Morgan Johansson, du har totalt missuppfattat ditt uppdrag och borde snarast lämna din post. Du är en skam för Sverige, liksom resten av regeringen.

 10. Ord och inga visor här från Tobias . Morgan , som vanligt intetsägande .
  Mvh Sjöström

 11. Han blir bara pinsammare och pinsammare, Klart att vi ska inte hetsa mot invandrade mördare, våldtäktsmän eller rånare. Klart vi ska ha överseende med det som ju tillhör deras kultur.

 12. Statsministern borde tala om för justitieministern att hans uppdrag är att skydda och respektera de svenska medborgarna.

  • Tyvärr så har nog proppskåpet brunnit så illa på Mållgan, så det finns inte tillräckligt med elektriska signaler kvar att skicka mellan hjärncellerna. Mållgan förstår inte vad som sägs, därav anledningen till alla floskler som han rapar ur sig varje gång det blir en debatt

   Troligen är det från mötena med Mållgan som statsministern fått uttrycket, det är bara en massa käbbel.

 13. Jag får ibland höra ”- Du som inte tycker om invandrare” och ”- Du skyller allt på invandringen”. Nej, jag drar inte alla över en kam och likt MLK:s vision dömer jag människor efter deras gärningar, inte utseende. Och, jag skyller inte situationen på invandringen. Jag skyller den på naiva/agendasättande politiker som inte förstår/bryr sig om att våra öppna välfärdssystem drar till sig lycksökare. Det ligger ingen mänskliga naturen att vilja förbättra sin situation, helst utan egen insats. Försämra villkoren istället och sätt en gräns på hur långt ifrån man får komma ifrån så kommer bara verkliga nödställda i närområdet att söka sig hit.

 14. Att vilja visa ut en invandrare som mördat en svensk och haft hat som motiv, har inget med hets mot invandrare att göra.
  Dessutom var han kriminell redan innan.
  Svårt att föra ett vettigt samtal med en som Morgan.

 15. Tobbe har röst och utstrålning som gör att hans budskap går hem och folk förstår.
  – Nåja det finns ett undantag Han heter Morgan.

  • Nu måste det väl vara dags för vår svetsar-lärling att sätta
   ned foten och avskeda vår s.k. ’Justitieminister’?

Kommentera