Stefan Löfven (S) besöker Borlänge, ska studera det samhälle S skapat

BROTTSLIGHET & INVANDRING. I åratal har det varit oroligt i Borlänge, nu verkar det som även statsminister Stefan Löfven har blivit informerad om detta och under dagen tänker göra ett besök i Tjärna Ängar i Borlänge.– Vi är i ett läge där vi måste sätta stopp, säger Jan Bohman (S), kommunstyrelsens ordförande i Borlänge.

Jeander

I polisens rapport från förra året beskrivs Borlängestadsdelen som ett ”riskområde”. Klassificeringen innebär att Tjärna ängar är på väg att bli ett så kallat ”särskilt utsatt område” om inget görs.

Enligt Bohman (S) har invånarna ”en jävla framtidstro” och en beslutsamhet om att ta sig bort ifrån listan med att ha utsatta områden – men det kräver stöd och hjälp från staten. Bohman skriver i ett inlägg på Facebook att det krävs krafttag, bland annat i form av fler poliser och ökad kameraövervakning.

”De individer som rånar och begår våldsbrott måste bort från våra gator – de ska lagföras och hamna bakom galler”, skriver Bohman (S).

-Pettersson konstaterar att Jan Bohman (S), kommunstyrelsens ordförande i Borlänge ljuger, han har väl lärt sig av chefen.

I inlägget på Facebook nämner Bohman (S) inte med ett ord att problemen beror på utomeuropeisk massinvandring och så länge de problemen inte plockas fram så går de inte att lösa.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Stefan Löfven (S) besöker Borlänge, ska studera det samhälle S skapat

 1. Det vore intressant med kommentarer från Borlängebor, de vet ju hur det påverkar resten av samhället med den stora invandringen där.

 2. Och ju mer hårdare tag han tagit ju mer har brottsligheten
  ökat? Han är en sagoberättare för vuxet folk!
  En Svensk variant av Mynchausen

 3. Jag hoppas att Löfvén tar en sen kväll promenad genom Tjäna Ängar. På 70-talet gick man från södra änden till den norra, full som en alika men stördes aldrig av någon, faktum är att jag kunde gå från de södra stadsdelarna i Borlänge till Tjärna Ängar norra del utan att någon gjorde ett försök att råna eller misshandla. Träffade man någon så delade man en pilsner och snackade skit. Det Borlänge som växte upp i finns inte längre och det kommer aldrig att komma tillbaka. Bl.a försvarsministern som varit kommunalråd i Borlänge var delaktig i att skapa getton i Tjärna Ängar, Bullermyren och Jakobsgårdarna

  • Peter Kostin
   ..ja du har rätt. (S) åker till Borlänge och inspekterar det de själva skapat. I årtionden har utvecklingen varit synlig. (S) har brännmärkt invandringskritiker.

   Deras media har också gjort ett fanatiskt jobb med brännmärknings-journalistik. Ett övertramp av historiska mått.

   (S) är som mannen som är kriminell, får sedan makten utreda sig själv och friar sig själv sedan som sist. -Nu åker vi till Tjärna Ängar och trollar folk.

   Deras, (S), etniska klan-väljare äter dock upp dem vilket är bra. Men, vi alla i vår s k demokrati kommer få lida i framtiden för den röda politiken.

   Hade vi haft riktig demokrati, folkstyre med fritt meningsutbyte, en media som inte var (bl a ) skattefinasierad så skulle inte (S) Tjärna Ängar 2020 uppstått. Det må ha varit ett problemområde tidigare men med litet p och inte som nu ett helt omöjligt område bo i för många svenskar.

   Varför ska ni åka dit (S)?Jo, för att säga ord som fruktansvärt, oacceptabelt, hårdare tag i media allt medans ni fortsätter importera id-lösa invandrare.
   Återvandring är lösningen. Frågan är hur s k nya ”medborgarskap” är lagliga ens då id-handlingar lyser med sin frånvaro eller är förfalskade i 90 till 95% av inflyttningsfallen.

   Vid ett maktskifte nu när situationen eskalerar på 20-talet (allt kommer bli värre) borde bidrag minskas successivt, medborgarskap dras in för kriminella och överlag gås igenom o dras in där id inte styrker de som inflyttat till Sverige. Återvändarbidrag framöver hellre än bidrag under generationer här in på 2050-talet och framåt.

   (S) = de som använde invandrings-politik för att behålla makten
   och användas mot etniska svenskar och Sverige.

 4. Det är de skötsamma ( hållbara ) medborgarna i Borlänge, som blir utsatta för kriminella och då är det väl på sin plats att bara lösa det med konkreta åtgärder. De, som välkomnat utländska kriminella i svenskt samhälle måste genast upphöra med sina samhällsskadliga handläggningar. Se till att gator och torg blir civiliserade, fredade områden för fredligt folk.

 5. Det här besöket blir lika tillrättalagt som när SVT gör snabbvisit i ” förorten ”.Man ställer någon politiskt korrekt framför kameran som tycker att det är överdrivet och toppen toppen att bo på den platsen.Herr Löfven borde träffa studenterna som flyr därifrån och övriga som flyttar och flyr så fort dom får chansen.Sedan har man garanterat en lismande kommunrepresentant som guide som babblar i nattmössan om att det här går att lösa bara vi får mer pengar och Poliser Det finns bara en lösning och det är återvandring på samtliga kriminella med tillhörande släkt.Skötsamma som vill integrera sig och sina barn stannar naturligtvis kvar.

  • Valrörelsen har börjat! Hur många miljoner skr presentar han Borlänge idag?

   Det blir intressant att följa de Tjärna Ängar-bor som han skakar hand med och lägger armen om. Han tycks ju ha en olycksalig förmåga att förevigas tillsammans med individer som inte direkt representerar laglydiga medborgare.

   • Ja just urvalet bilder som visas i PK-media är väl censurerat, och sammanklippt för att passa de efterblivna inom vänstern… Fy f-n….

 6. Fattar inte hur de kan ha sån framtidstro. De måste väl förstå att bidragen inte kommer att ökas.

 7. Jaha, ”utsatt område” har nu blivit ”Särskilt utsatt område”. Och vad hjälper det, när man inte ens har vett om att identifiera problemens orsaker.
  Tror ni att lille Steffe kommer att åka kollektivt ? Nä, det blir bepansrad säkerhetsbil, säpofolk, polisescort, vakter, prickskyttar, avspärrningar och skyddsvästar. SVT kommer att direktrapportera ? med förinspelade ? intervjuer inspelade i fejkad studio med kommunistkompisar utklädda till ”mannen-på-gatan-roller”. Där de bedyrar att allt är lugnt och fridfullt i mångfaldens paradis.
  Steffe har på sista tiden setts öva på sina standard-floskler : ”Detta är inte okej” och ”Oacceptabelt”.

 8. Vem vill stanna i ett samhälle där zomalier pryder välkomst skylten? Betyder väl ”lås dörrarna på bilen och stanna inte” Umgås mupparna filip o fredrik fortfarande med dessa idrottsframgångar eller sitter dessa inlåsta i väntan på utvisning?

 9. Han är där för att locka till sig / behålla deras röster.
  Resten skiter han fullständigt i !

 10. Efter besöket idag när vår store ledare uttalat de magiska orden, ” detta är oacceptabelt” så är problemet nästan helt borta. Det som återstår är att lägga skulden på SD för läget i Borlänge och landet i stort.

 11. Besök?!? Gubbjäveln kan väl stanna där de närmsta sex månaderna, utan SÄPOs stora pojkar med sig.
  Han måste ju stå upp och tro på sin politik.

 12. Svetsaren är där och kollar hur trevligt det är. Han kommer nog att säga att han är sugen på att flytta dit.

 13. Välkommen till Borlänge jag höll på att köra av vägen när jag såg plakatet med 3 …….. tänkte omgående detta måste vara ett sosse beslut.

 14. De som bor i områden som Tjärnar ängar borde anmäla svenska staten för brott mot mänskligheten.

Kommentera