Står världen utanför USA still?

MEDIA. ”Massmediernas roll i samhället och allmänhetens förtroende för dessa medier kräver korrekt och allsidig nyhetsförmedling”, lyder punkt 1 i journalisternas egna publicitetsregler.

-Pettersson konstaterar att rapporteringen är långt ifrån allsidig och att fascinationen för USA:s president Donald Trump är näst intill sjuklig.

Nedanstående skärmdumpar visar ur det såg ut i mobilen klockan 06:05 i morse. Det går knappast att kalla korrekt och allsidigt. Det beskrivs bäst som propaganda mot Trump.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Står världen utanför USA still?

  1. Snacka om fulspel ! Media försöker ge sken av att Bidén leder och har gjort det hela tiden. Detta för att det förmodade valfusket till Bidéns fördel icke skall bli allt för komprometterande.

  2. Trump har konton i Kina!!!!

    Om jag inte missminner mig var det Trumps företagsdeklarationer som lämnades ut. Om ett företag har kontor i ett land är det brukligt och smidigare att det även har bankkonton där för transaktioner. Trump äger ett affärsimperium med fastigheter och hotell över hela världen, självklart borde något av bolagen då även ha/ har haft kontor i Kina.

  3. Tänk om vår vänstervridna media var lika fokuserade på vår egen pellejöns till statsminister som dom är på Trump. Svenska s.k. journalister verkar tro att dom har rösträtt i USA. Dessutom verkar dom tro att deras åsikt har någon betydelse. Sjuk fixering på Trump

Kommentera