Står världen utanför USA still?


MEDIA. ”Massmediernas roll i samhället och allmänhetens förtroende för dessa medier kräver korrekt och allsidig nyhetsförmedling”, lyder punkt 1 i journalisternas egna publicitetsregler.

-Pettersson konstaterar att rapporteringen är långt ifrån allsidig och att fascinationen för USA:s president Donald Trump är näst intill sjuklig.

Nedanstående skärmdumpar visar ur det såg ut i mobilen klockan 06:05 i morse. Det går knappast att kalla korrekt och allsidigt. Det beskrivs bäst som propaganda mot Trump.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Står världen utanför USA still?

 • centurion

  Snacka om fulspel ! Media försöker ge sken av att Bidén leder och har gjort det hela tiden. Detta för att det förmodade valfusket till Bidéns fördel icke skall bli allt för komprometterande.

  Gilla

 • Står världen utanför USA still? — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] Står världen utanför USA still? — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • Niklas R

  Trump har konton i Kina!!!!

  Om jag inte missminner mig var det Trumps företagsdeklarationer som lämnades ut. Om ett företag har kontor i ett land är det brukligt och smidigare att det även har bankkonton där för transaktioner. Trump äger ett affärsimperium med fastigheter och hotell över hela världen, självklart borde något av bolagen då även ha/ har haft kontor i Kina.

  Gillad av 1 person

 • Kungen

  Tänk om vår vänstervridna media var lika fokuserade på vår egen pellejöns till statsminister som dom är på Trump. Svenska s.k. journalister verkar tro att dom har rösträtt i USA. Dessutom verkar dom tro att deras åsikt har någon betydelse. Sjuk fixering på Trump

  Gillad av 1 person

 • Erwache_

  Det rapporteras också att det är svårt att få tag på en containerplats på ett skepp eller hyra en container för det är så enorm efterfrågan just nu i trafiken till USA från Kina. Det är ruschen inför julen. Men vad händer när maten tryter för att man inte hinner att fylla upp alla förråden inför helgerna? Det är då saker börjar röra på sig och vad händer när folk börjar få ont om pengar för jobben tryter och lönerna har gått ned men inte priserna och låneamorteringarna. Något att reflektera över.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: