Stäng

Sju nya dödsfall i covid-19 rapporterade idag

PANDEMI. Sju nya dödsfall, enligt Folkhälsomyndighetens senaste uppdatering – totalt har 5.929 personer med covid-19 dött i Sverige.

107.355 nya sjukdomsfall har rapporterats in sedan pandemin bröt ut. 2 655 har fått intensivvård.

– Pettersson säger att snart är det 6.000 döda och vi vet inte hur länge corona-pandemin ska fortsätta, men jag vill påminna om vad chefen för Folkhälsoinstitutet sa…

Johan Carlsson, generaldirektör på Folkhälsoinstitutet och Anders Tegnells chef den 7 februari 2020

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Sju nya dödsfall i covid-19 rapporterade idag

 1. Åtgärderna kring ”Coronapandemin” världen över är tidernas överlägset största masspsykos!

 2. En enda fråga till alla dem som vill stänga ner och är smått skräckslagna inför det kinesiska viruset: då måste ni – i konsekvensens namn – anse att världens regeringar och expertmyndigheter agerade helt ansvarslöst, alla de andra åren när säsongsinfluensan slog till?
  Med tanke på att det här viruset knappast är dubbelt så dödligt som exempelvis 2018. Snarare några procent skarpare, kanske t o m promillen…
  Hur fan tänker ni?
  Antingen var hela världen totalt oansvariga tidigare år eller så är de oansvariga nu!
  Logiken haltar helt enkelt.
  Detta är en gigantisk påverkansoperation. Garanterat.

 3. Stackars Generaldirektör Johan Carlson han hade andra uppgifter än att tänka på virus. Han skulle jobba hårt med att vara normkritisk, intersektionalitet, HBTQ certifiering, genusperspektiv, mångfaldsplaner och en massa annat bullshit.

 4. Rädsla är det bästa verktyget för en totalitär regering att styra sitt folk. Mycket tyder på att denna galenskapskap kallad corona är planerad för att föra oss in i klimatagendans tvångsstyre av människor med övervakning och kontrollerad elförbrukning etc Allt finns på nätet för den som orkar googla.

 5. Ser man till riktlinjer från regioner, socialstyrelsen och läkemedelsverket så har vi färre döda i CIVID-19 än de officiella siffrorna. Många har blivit vanvårdade till döds, främst på äldreboenden och sådana med hemtjänst. Istället för att bota har man drogat många till döds.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: