Sju nya dödsfall i covid-19 rapporterade idag


PANDEMI. Sju nya dödsfall, enligt Folkhälsomyndighetens senaste uppdatering – totalt har 5.929 personer med covid-19 dött i Sverige.

107.355 nya sjukdomsfall har rapporterats in sedan pandemin bröt ut. 2 655 har fått intensivvård.

– Pettersson säger att snart är det 6.000 döda och vi vet inte hur länge corona-pandemin ska fortsätta, men jag vill påminna om vad chefen för Folkhälsoinstitutet sa…

Johan Carlsson, generaldirektör på Folkhälsoinstitutet och Anders Tegnells chef den 7 februari 2020

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Sju nya dödsfall i covid-19 rapporterade idag

 • SVENSK

  Åtgärderna kring ”Coronapandemin” världen över är tidernas överlägset största masspsykos!

  Gilla

 • Anders Lundin

  En enda fråga till alla dem som vill stänga ner och är smått skräckslagna inför det kinesiska viruset: då måste ni – i konsekvensens namn – anse att världens regeringar och expertmyndigheter agerade helt ansvarslöst, alla de andra åren när säsongsinfluensan slog till?
  Med tanke på att det här viruset knappast är dubbelt så dödligt som exempelvis 2018. Snarare några procent skarpare, kanske t o m promillen…
  Hur fan tänker ni?
  Antingen var hela världen totalt oansvariga tidigare år eller så är de oansvariga nu!
  Logiken haltar helt enkelt.
  Detta är en gigantisk påverkansoperation. Garanterat.

  Gilla

 • Kent

  Stackars Generaldirektör Johan Carlson han hade andra uppgifter än att tänka på virus. Han skulle jobba hårt med att vara normkritisk, intersektionalitet, HBTQ certifiering, genusperspektiv, mångfaldsplaner och en massa annat bullshit.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Rädsla är det bästa verktyget för en totalitär regering att styra sitt folk. Mycket tyder på att denna galenskapskap kallad corona är planerad för att föra oss in i klimatagendans tvångsstyre av människor med övervakning och kontrollerad elförbrukning etc Allt finns på nätet för den som orkar googla.

  Gilla

 • Argus

  Ser man till riktlinjer från regioner, socialstyrelsen och läkemedelsverket så har vi färre döda i CIVID-19 än de officiella siffrorna. Många har blivit vanvårdade till döds, främst på äldreboenden och sådana med hemtjänst. Istället för att bota har man drogat många till döds.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: