Trumps äkthet gör honom till bästa presidenten

UTRIKES. Donald Trumps stil gör honom till den bäste amerikanska presidenten på över 40 år. Det skriver författaren America Vera-Zavala (V) i en debattartikel i Arbetet.

I inlägget går hon till hård attack mot USA. Hon kritiserar amerikanska toppolitiker som Richard Nixon, Barack Obama, John F Kennedy, Henry Kissinger och George W Bush.

Donald Trump Foto Gerd Altman, Pixabay

”För en gångs skull sammanfaller talet med verkligheten”, skriver Vera-Zavala i debattartikeln.

”Trump är på många sätt USA:s minst hycklande president under min livstid”, fortsätter Vera-Zavala.

Annars är chilenskan America Vera-Zavala som andra kommunister. Allt är USA fel och kommunismen är fredlig och god.

Wikipedia om Vera-Zavala…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Trumps äkthet gör honom till bästa presidenten

 1. Han är äkta för att han älskar sitt land. Vad glad jag blir att Även en (v) politiker ser detta. Om våra politiker skulle älska sitt land och göra sitt yttersta för det svenska folket så skulle vår framtid vara ljus… tyvärr kommer det aldrig att fungera så länge som ultra plakat politiken förs… mer av varan älska Ditt land och Din historia tack. Inför trohetsed i skolan med nationalsång.

 2. Den förste president sen Roosevelt som varit arbetare vänlig och för en politik för dem. Fast han har det motigt.

 3. Ser att regeringen vill stifta nya lagar om rörelsefriheten
  bland folket under covid-19 pandemin, då blir det väl bara
  dom Asylsökande och dom som lever rövare ute på natten
  som kommer att få fritt och röra sig som dom vill, för där
  har inte ställts några krav för dem innan?

 4. President Trump är en handlingens man.Här är det inte snack och lite verkstad.Här är det verkstad utan en massa snack.Han bryr sig inte om att smöra och flina till höger och vänster.Han kör sin stil .Trump har garanterat alla hästar hemma som det var någon här på kommentarsfältet som ifrågasatte.Sedan undrar man ju om Sverige har blivit en exta stat till USA ? Svenska journalistkåren verkar ha fått för sig det.

 5. Vad USA gjort och inte gjort ska ses emot vad andra gjort i situationen i stort. USA har härjat, men det har pågått i den grymma värld i övrigt som America Vera-Zavala (K) undviker att se. Detta är inte fråga om ursäkter utan gäller förklaringar. Därför är de sammanhang hon ser skeva, även om hon söker kompensera sin djupa tendens mot vänster med att ge Trump en liten eloge för äkthet.

 6. Ja varför inte Trump. Vi har ju en stölle i Sverige som heter Löven. Trump är väl knappast sämre även om han inte har alla hästar hemma. Viv Trump

 7. Som väl är, så är det inte Anna Hedemo eller Carina Bergfeldt som bestämmer. De amerikanska väljarna kommer till mer än hälften att parkera sig på en bra mycket högre nivå. Tippar på 55-60% i Trump´s favör. Och det förtjänar han – minst.

  • Nej men man skulle kunna tro att så är fallet?,

   Detta samtidigt som Sverige styrs av en Jönsig person
   som inte verkar att ha kontroll på någonting?

 8. TRUMP YOU GOD AND GOOD !
  ☀️☀️☀️☀️☀️

  Som skrivet absolut ingen:
  Feministisk, knäböjande, hycklande knähund !

  Du är lika bra som Stefan Löfven är dålig, Trump, du är superbra ! 👍

Kommentera