De ”fredliga och humana” uppmanar till terrorattacker i Saudiarabien


De mordlystna muslimerna i gruppen ISIS, Islamiska staten uppmanar sina medlemmar att börja rikta ni sig mot Saudiarabiens olje-infrastruktur som straff för att kungariket har börjat att inta en något vänligare attityd mot Israel.

”Det finns många mål … Börja med att slå ut och förstöra oljeledningar, fabriker och anläggningar som är källan till inkomster  för tyrannregeringen”, sade en talesman för den mordlystna terrorgruppen i ett inspelat meddelande.

Saudiarabien öppnade sitt luftrum för flygningar mellan Israel och flera grannländer i Mellanöstern. Enligt uttalandet från Islamiska staten var det tillräckligt för att göra kungariket till ett mål för gruppens mordlystnad.

Saudiarabien har varit målet för Islamiska statens attacker också tidigare, men aldrig i en skala som kan jämföras med vad terroristgruppen gjorde i Syrien och Irak.  Förenade Arabemiraten och Bahrain, båda allierade med Riyadh, upprättade nyligen formella diplomatiska band med staten Israel.

LÄNK


6 responses to “De ”fredliga och humana” uppmanar till terrorattacker i Saudiarabien

 • G Nordström

  De kan gott få skiten.

  Gilla

 • rustibus46

  IS ger sig på Saudiarabien? De lägger inte
  Fingrarna emellan. Enklare för IS att
  attackera Europa. När de åker fast finns
  det människor som ”förstår ” dem. Arma land

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Här i Sverige kallas dessa terrorister för IS-RESENÄRER, och Socialdemokraterna överöser dessa med gåvor och pengar samt ger de amnesti för tidigare brott och för framtida brott.
  Socialdemokraternas röstboskap får inte röras, de ska hyllas och äras, allt enligt Socialdemokraternas partibok.

  SINNESSJUKT !!!

  Gilla

 • centurion

  ”Sverige har aldrig kritiserat islam och vi kommer aldrig att kritisera islam”.
  Detta uttalande kom inte från pajasen Henrik Arnstad eller islamist-kompisen Tomas Gardell, utan från högsta ort i regimen. Nämligen från vår svenska statsminister och hans utrikesminister. Alltså Stefan och Margot.
  Observera att detta är ledningen som styr vårt land. Dessa tokskallar har alltså de svenska väljarna röstat fram……Man kan ju svimma för mindre !

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  Inget tvivel om att det är barn av den fredliga sekten det här talas om och det kommer förmodligen att med acklamation godkännas av vår minister.
  Han har ju lovat att aldrig tala illa om sekten!

  Gillad av 1 person

  • Fyllfinnen

   Efter att dom bombat lite ställen där, då får dom förtur på både jobb och anställning i det avlånga landet i norr. Helt enligt våra styrandes innersta fetisch drömmar, sen kan ett parti höja skatten på bränsle. För att vi tar hand om dom som så duktigt sett till att produktionen av bränsle inte går på full fart något mer

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: