De ”fredliga och humana” uppmanar till terrorattacker i Saudiarabien

De mordlystna muslimerna i gruppen ISIS, Islamiska staten uppmanar sina medlemmar att börja rikta ni sig mot Saudiarabiens olje-infrastruktur som straff för att kungariket har börjat att inta en något vänligare attityd mot Israel.

”Det finns många mål … Börja med att slå ut och förstöra oljeledningar, fabriker och anläggningar som är källan till inkomster  för tyrannregeringen”, sade en talesman för den mordlystna terrorgruppen i ett inspelat meddelande.

Saudiarabien öppnade sitt luftrum för flygningar mellan Israel och flera grannländer i Mellanöstern. Enligt uttalandet från Islamiska staten var det tillräckligt för att göra kungariket till ett mål för gruppens mordlystnad.

Saudiarabien har varit målet för Islamiska statens attacker också tidigare, men aldrig i en skala som kan jämföras med vad terroristgruppen gjorde i Syrien och Irak.  Förenade Arabemiraten och Bahrain, båda allierade med Riyadh, upprättade nyligen formella diplomatiska band med staten Israel.

LÄNK

6 thoughts on “De ”fredliga och humana” uppmanar till terrorattacker i Saudiarabien

 1. IS ger sig på Saudiarabien? De lägger inte
  Fingrarna emellan. Enklare för IS att
  attackera Europa. När de åker fast finns
  det människor som ”förstår ” dem. Arma land

 2. Här i Sverige kallas dessa terrorister för IS-RESENÄRER, och Socialdemokraterna överöser dessa med gåvor och pengar samt ger de amnesti för tidigare brott och för framtida brott.
  Socialdemokraternas röstboskap får inte röras, de ska hyllas och äras, allt enligt Socialdemokraternas partibok.

  SINNESSJUKT !!!

 3. ”Sverige har aldrig kritiserat islam och vi kommer aldrig att kritisera islam”.
  Detta uttalande kom inte från pajasen Henrik Arnstad eller islamist-kompisen Tomas Gardell, utan från högsta ort i regimen. Nämligen från vår svenska statsminister och hans utrikesminister. Alltså Stefan och Margot.
  Observera att detta är ledningen som styr vårt land. Dessa tokskallar har alltså de svenska väljarna röstat fram……Man kan ju svimma för mindre !

 4. Inget tvivel om att det är barn av den fredliga sekten det här talas om och det kommer förmodligen att med acklamation godkännas av vår minister.
  Han har ju lovat att aldrig tala illa om sekten!

  • Efter att dom bombat lite ställen där, då får dom förtur på både jobb och anställning i det avlånga landet i norr. Helt enligt våra styrandes innersta fetisch drömmar, sen kan ett parti höja skatten på bränsle. För att vi tar hand om dom som så duktigt sett till att produktionen av bränsle inte går på full fart något mer

Kommentera