Somalier döms till fängelse för våldtäkt av barn

VÅLDSVÅGEN. En man i 20-årsåldern döms vid Vänersborgs tingsrätt till två års fängelse för våldtäkt mot barn. Mannen är hemmahörande i Trollhättan och har hela tiden nekat till brott. Han döms också för stöld vid tre tillfällen och olovlig befattning med falska sedlar, rapporterar Sveriges Radio.

Abderisaq Omar Muhamed. Bild: Polisen

– Pettersson vill till public services information tillägga att mannen heter Abderisaq Omar Muhamed och är 18 år. Han är inte hemmahörande i Trollhättan utan i Somalia där han är medborgare. Muhamed har av någon anledning också svenskt medborgarskap.

Vänersborgs Tingsrätt Mål nr: B 2090-20. Advokatkostnaderna som skattebetalarna får lägga ut uppgår till 305.000 kronor och vad tolken kostade som somaliern behövde trots många år i Sverige vet jag inte.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Somalier döms till fängelse för våldtäkt av barn

 1. OT. Tänk om; ” elit, myndigheter o politiker”
  etc kunde förstå att det enda kännbara
  straffet för våra (utländska) kriminella är utvisning för dem o familjen. Familjeöverhuvudena skulle genast se till
  att busarna skötte sig. Hela släkter/familjer
  skulle sin sin försörjning i fara! Naturligtvis
  kommer det aldrig att ske. Vi tuffar vidare mot avgrunden. Arma land.

 2. tack för att du valde Sverige skulle väl någon annan sagt dock inte jag….
  känns ju tryggt att gå mot pension o ålderdom…

 3. Trots en fullbordad våldtäkt, döms han till endast 2 års fängelse. Med motiveringen : pga. sin låga ålder !!?? Om det nu är så att ålder har så stor betydelse, kan jag upplysa om att flickans ålder är endast 12 år. Alltså bra mycket lägre. Slutsats : Förövaren bör tilldömas ett HÖGRE straff pga. Offrets LÅGA ålder !

  • Högre straff pga låg ålder, helt klart i ett normalt land men nu befinner vi oss i Sverige och där är som alla vet ingenting som de hudfärgshandikappade gör brottsligt.

 4. 305.000:- enbart i advokatkostnad för denna islamist… Dessa pengar kunde ha använts för något bättre,av de styrande.

Kommentera