Dömd för våldtäkt flydde och sökte asyl i Sverige

BROTTSLIGHET. En 49-årig dömd invandrad våldtäktsman rymde från den psykiatriska avdelning i Danmark där han var inlåst och reste till Sverige rapporterar danska EkstraBladet.

Steget Efter

Våldtäktsmannen reste till Sverige och sökte asyl, men hade otur och arresterades för att det fanns en nordisk arresteringsorder på honom efter flykten. Han sitter nu i förvar hos Malmö Tingsrätt och väntar på att utlämnas till Danmark.

Mannen, som är medborgare i Bosnien-Hercegovina, dömdes den 5 maj i år i Östra högsta domstolen för en våldtäkt som begåtts i hans rum på vandrarhemmet Mændenes Hjem i Lille Istedgade.

49-åringen har förklarat för svensk polis att han skulle söka asyl i Sverige eftersom Danmark har beslutat att ”kasta ut honom”.

– Pettersson misstänker att detta kommer att bli ett ökande problem när de kriminella inser att de får betydligt hårdare straff i Danmark och att den danska polisen har betydligt högre uppklarningsprocent.

Invandrarna har lärt sig att Sverige är de kriminellas paradis, där det bjuds på pizza och halalkorv med genustrams…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Dömd för våldtäkt flydde och sökte asyl i Sverige

 1. Är det inte till största delen sådana,som nu lever bidragsliv i Abzurdien ?
  Om Jugoslavisk islamist eller från MENA,går väl på ett o. ut ?
  Hade likväl varit en berikning för Löven o. Co….

 2. Detta är inte ett problem. Eller rättare sagt det borde inte vara det om det bara fanns läskunniga personer på Migrationsverket och migrationsdomstolarna. Svensk lag, EU-direktiv och internationella konventioner är helt klara på den punkten. Dessa personer kan inte söka asyl.

 3. Varför skulle han inte få asyl från det omänskliga straff som han dömts till i Danmark?
  Det är ju inget konstigare än alla de kriminella och krigsförbrytare som får asyl idag för att slippa ta sina straff i hemländerna.

  Nu får Migrationsverket ta och skärpa sig och sluta sila mygg och svälja kameler. Klart grabben ska ett asyl-PUT.

 4. Rasmus Paludan fick inte möjlighet att söka asyl. Det måste vara helt i sin ordning. Hur skulle det se ut om om alla svenska medborgare fick söka asyl i Sverige? Tänk om det skulle kunna sprida sig. Det skulle bli rena rama anarkin. Så kan vi inte ha det.

Kommentera