Sverige brinner

BROTTSLIGHET. Natten till måndagen vaknade boende av en hög smäll som kom från Tivolitorget i Laholm. Polisen misstänker att ljudet kom från en anlagd bilbrand som senare spred sig till ytterligare en bil, rapporterar SVT.

Steget Efter

Laholm ligger c:a 30 km söder om Halmstad där det brann bilar i fredags och lördags natt.

Längre norrut, i Ljusdal, brann tre av kommunens bilar upp i natt och i Göteborg brann en industrilokal med bland annat en bilhall och det var långt ifrån allt.

-Pettersson noterar att polisen misstänker att dessa bränder är anlagda men vet inte om de har något samband. Det är naturligtvis svårt att veta men jag misstänker att många bränder i Sverige har ett samband med mångkulturen och den oansvariga invandringspolitiken.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Sverige brinner

  1. Bilbränder för trettiår sedan var mycket sällan misstänkta som anlagda.
    Försäkringsbolagen har märkt att bilar som är uttagna med privatleasing har en förhöjd risk att ”självantända” i slutet av leasingperioden. Särskilt i Botkyrka kommun.

Kommentera