Sverige brinner


BROTTSLIGHET. Natten till måndagen vaknade boende av en hög smäll som kom från Tivolitorget i Laholm. Polisen misstänker att ljudet kom från en anlagd bilbrand som senare spred sig till ytterligare en bil, rapporterar SVT.

Steget Efter

Laholm ligger c:a 30 km söder om Halmstad där det brann bilar i fredags och lördags natt.

Längre norrut, i Ljusdal, brann tre av kommunens bilar upp i natt och i Göteborg brann en industrilokal med bland annat en bilhall och det var långt ifrån allt.

-Pettersson noterar att polisen misstänker att dessa bränder är anlagda men vet inte om de har något samband. Det är naturligtvis svårt att veta men jag misstänker att många bränder i Sverige har ett samband med mångkulturen och den oansvariga invandringspolitiken.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


One response to “Sverige brinner

  • Kent

    Bilbränder för trettiår sedan var mycket sällan misstänkta som anlagda.
    Försäkringsbolagen har märkt att bilar som är uttagna med privatleasing har en förhöjd risk att ”självantända” i slutet av leasingperioden. Särskilt i Botkyrka kommun.

    Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: