Stäng

Abubaker Awad Mohamed döms till livstid för mord och våldtäkt men utvisning nämns inte…

VÅLDSVÅGEN. 23-årige Abubaker Mohamad Awad döms till livstids fängelse för mord på 19-årige Tommie Lindh i Härnösand i maj i år.”Mordet har varit särskilt hänsynslöst och har också inneburit svårt lidande för den avlidne. Straffet blir därför livstids fängelse”, står det i pressmeddelande från Härnösands tingsrätt.

Enligt åklagaren hade Awad dröjt sig kvar efter en fest i den lägenhet där den mördade mannen bodde. I lägenheten fanns även en tjejkompis till offret.

Awad ska ha våldtagit kvinnan under knivhot, och sedan knivhuggit den unge mannen när han larmade polis. Han ska även ha utsatt en annan kompis till kvinnan för våld.

Awad döms för mord, försök till grov misshandel, grov våldtäkt, våldtäkt och grovt olaga hot och ska därutöver betala skadestånd till fem personer med sammanlagt 405.000 kr.

Tingsrätten har kommit fram till att det är bevisat att han avsiktligen begått mordet, den grova våldtäkten, våldtäkten och ett fall av grovt olaga hot. När det gäller åtalet för försök till mord skriver domstolen att det inte är bevisat att han avsiktligen försökt döda brottsoffret, men att det är bevisat att han gjort sig skyldig till försök till grov misshandel.

Mordet har varit särskilt hänsynslöst och har också inneburit svårt lidande för den avlidne, skriver domstolen.

-Pettersson ser inget om utvisning men det måste väl vara ett misstag…

 • TIDIGARE 2020-09-30. Abubaker Awad Mohamed firar våldtäkt av en svensk flicka och mordet på en svensk man i polisens arrest

BROTTSLIGHET. Varför tillåts en misstänkt mördare och våldtäktsman spela clown i arresten? Firar Mohamed att han våldtagit en svensk flicka och mördat en svensk man?

Är Oisin Cantwell på Aftonbladet stolt som blåljög och skrev att alternativmedias berättelse var falsk och att det är skillnad på journalistik som tar ansvar främlingsfientliga skräpsajter? 

Mordet på Tommie Lindh påstods av massmedia inte att ha någonting att göra med våldtäkten i samma bostad. När man läser utredningen visar det sig att mordet var en direkt konsekvens av att Tommie försvarade kvinnan.

Hur kan media kalla sig själva seriösa? 

Varför får inte Aftonbladet stå till svars för lögnerna? 

 • TIDIGARE 2020-09-25. Abubaker Awad Mohamed åtalas för mord på Tommie Lindh, grov våldtäkt med mera

BROTTSLIGHET. Åtal kommer idag att väckas för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, försök till mord och grovt olaga hot i Härnösand. De misstänkta brotten ägde rum i Härnösand den 10 maj och det är en 22-årig man som nu åtalas. Han har suttit häktad sedan den 13 maj 2020.

Målnummer i Ångermanlands tingsrätt: B 1105-20. Huvudförhandling påbörjas den 6 oktober 2020 kl. 09.00 vid Ångermanlands tingsrätt.

-Pettersson säger att nu kommer det mesta av sanningen fram, då får vi se om Aftonbladet eller alternativmedia hade rätt…

 • TIDIGARE 2020-05-21. Berättelsen om mordet på Tommie Lindh är falsk

MEDIA OCH INVANDRING. För några dagar sedan skrev vi och andra fria medier om mordet på Tommie Lindh, läs nedan. Det cirkulerar som så ofta olika meningar om vad som hände när Tommie Lindh mördades och en flicka våldtogs. 

Ingen rättegång har hållits och åklagaren säger sig ha en god uppfattning om vad som hänt men är fåordig. Oisin Cantwell på Aftonbladet vet dock att berättelsen på alternativmedia är falsk och att det är skillnad på journalistik som tar ansvar främlingsfientliga skräpsajter.

 • TIDIGARE 2020-05-17. Minnesstund utan tillstånd av NMR – värre än mord och grov våldtäkt av invandrare

MEDIA OCH INVANDRING. Landshövding Berit Högman reagerar kraftfullt mot Nordiska Motståndsrörelsens aktion igår i Härnsösand. Trots att NMR saknade tillstånd för manifestationen genomfördes den – på trappan till landshövdingens residens. Det gör henne rejält upprörd, rapporterar SVT

-Pettersson tycker det hade varit bättre om landshövding och socialdemokraten Berit Högman varit upprört över anledningen till att Nordiska motståndsrörelsen var på plats, varken Berit Högman (S) eller SVT nämner att NMR var på plats för att hedra Tommie Lindh som mördades av Abubaker Awad Mohamed, medborgare i Sudan. Abubaker är mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel.

Det borde Berit Högman (S) vara upprörd över och SVT berätta…Tommie Lindh blev ett offer för det mångkulturella samhället…

 • TIDIGARE 2020-05-12. Sudanes misstänkt för mord och våldtäkt i Härnösand

BROTTSLIGHET. Kammaråklagare Stina Sjöqvist har begärt en 22-årig man häktad som på sannolika skäl misstänkt för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel. Det efter tragedin i Härnösand i helgen då en man i 20-årsåldern misshandlades så svårt att han avled, skriver SVT

Åklagaren är fortsatt förtegen om händelseförloppet och upprinnelsen till det hela. Men: – Vi tycker oss ha en god bild av vad som hänt, säger Sjökvist.

Stina Sjöqvist säger till SVT Västernorrland att mannen nu till skillnad från tidigare alltså är misstänkt för två våldtäkter – en grov och en av ”normalgraden” – under söndagsmorgonen då även mordet begicks.

I sin häktningsframställan till Ångermanlands tingsrätt åberopar Stina Sjöqvist dels risken för att den misstänkte på fri fot undanröjer bevis eller på annat sätt försvårar sakens utredning, dels risken för att den misstänkte ”fortsätter sin brottsliga verksamhet” om han inte häktas.

Dessutom innebär de misstänkta brotten minst två års fängelsestraff vilket är ett häktningsskäl i sig. Åklagaren yrkar också på restriktioner i häktet för 22-åringen.

Mannen är tidigare dömd för brott vid två tillfällen, bland annat för sexuellt ofredande mot en minderårig flicka. Han har förekommit i andra utredningar om brott.

Häktningsförhandlingen hålls 13 maj kl. 13:00 i Ångermanlands Tingsrätt Mål nr B 1105-20

-Pettersson noterar att varken SVT eller åklagaren nämner att den misstänkte är medborgare i Sudan och lystrar till namnet Abubaker Awad Mohamed…

Screenshot_20200513-033011_Instagram
Abubaker Awad Mohamed

Den mördade, Tommie Lindh, blev ett offer för det mångkulturella samhället…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 reaktioner på “Abubaker Awad Mohamed döms till livstid för mord och våldtäkt men utvisning nämns inte…

 1. Mitt råd till den svenska så kallade kriminalvården: Släpp lös afrikanen mitt inne i Hälsingeskogarna under en fångtransport. Säg att den rymde.

  Det blir bra. Det rör sig många jägare i skogarna nu.
  S.G.T…

 2. Medborgare sedan 2011, vad jag förstår, och därmed ingen utvisning. Den lagen borde givetvis ändras men nu är svenskar som de är: Självutplånande.

 3. Hovrätten ska förmodligen säga sitt i en förmodad överklagan, inte ropa hej ännu det kan sluta hur som helst i dagens korrupta Sverige !
  Fastställd dom, sänkt straff eller frikännande med ett saftigt skadesstånd.
  Utvisning ?
  Denna Löfvens Morgans fröken Dam-Bergs och övriga 7 klöverns kriminella parasit ska naturligtvis inte ut från Sverige, blir ju lönsam på sikt.

 4. Den kommer med all säkerhet att överklaga.

  Förhoppningsvis blir nästa dom livstid+utvisning.

  Är dens föräldrar stolta?

 5. Undrar om han flinar fortfarande och spelar apa ?Hoppas nu inte detta kräk slipper ut efter några år.Låt livstid vara livstid.F.ö.önskar jag honom en högst oangenäm vistelse bakom lås och bom.Han lär nog få det av sina medfångar med den uppkäftiga attityden.

 6. Kan inte längre räkna allt de importerade avfall som dömts för verkligt svåra brott…
  Att sedan en sådan som dåren Cantwell i Aftonslasken kan sitta dagarna i ända och försvara dessa islamister,niggrar o.f-n vet inte alla,är ju helt oförklarligt. Mannen måste vara svår sjuk !!
  Hade Stenbock fått bestämma,skulle sådana mördare som denne Sudan, ha avrättats inom 24 timmar efter domen !!

 7. Varför döma en bidragstagare till 405000 i skadestånd? Är det någon som tror att han blir lönsam längre fram?
  Fängelsestraffet kommer dessutom kosta skattebetalarna många miljoner.
  Ibland är dödsstraff mer humant, i varje fall för offret och det svenska folket.
  När han kommer ut, fortsätter hans svenskhat att flöda

 8. Oisin har rätta efternamnet efter sin kompetens, ett taget namn som från början var Can´t well. Kan vara så att förnamnet var Oh shit från början, när föräldrarna såg vad det var för första gången och döpte denne efter hjärtat

 9. Det borde finnas en funktion i programvaran som automatiskt fyller i yrkan om utvisning så inga misstag begås.

 10. Risken är väl att några vänsterextrema aktivister i Hovrätten släpper ut honom på gatorna igen när domen överklagas.

 11. Reagerade också på att inte utvisning låg med i domen. Men det kan ju alltid korrigeras i efterhand. Åklagaren tyckte nog synd om mördaren och vill inte att han kränkas ännu mer med en utvisningspåföljd.

  Vad det inte samma åklagare som i början av utredningen sa att mordet och våldtäkten inte hade ett dugg med varandra att göra? Att Lindh inte mördades för att han försökte försvara en svensk kvinna från att våldtas i sin egen lägenhet?

 12. Ännu en mentalt störd jävla neger…. Vad förvånad jag blev, NOT..!! Och han skulle visst också betala skadestånd. Lycka till med det, säger jag. Att få ut så mycket som en krona där, alltså…. Jag rekommenderar avlivning.

  1. Ja hur ska han få ihop till skadeståndet i fängelse? Nej som vanligt är det vi skatteslavar som betalar det.
   Och utvisning efter livstids fängelse? I en kista då?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: