Syrisk trio slipper utvisning trots hatbrott och misshandel

ISLAM. Två homosexuella män gick och höll varandra i handen på Göteborgs centralstation. Tre araber gick till attack och misshandlade paret.

Det var på kvällen den 7 april som det homosexuella paret gick hand i hand genom Göteborgs centralstation. Tre syrier kom gåendes i motsatt riktning och fick syn på paret. Araberna började genast skrika hatiska ord mot paret. Därefter vidtog grov misshandel med sparkar och slag.

Tingsrättens dom har nu fallit: ingen av syrierna utvisas. Två av dem döms till villkorlig dom och samhällstjänst. Den tredje döms till tre månades fängelse pga. tidigare utdömd skyddstillsyn för tidigare brott.

Abdel Rahman Wakaa, Hamod Suleyman och Abdullah Alaswad får alltså stanna kvar i Sverige, trots den grova misshandeln och hatbrottet.

-Pettersson noterar att Göteborgs-Posten tar upp händelsen bakom betalvägg, men jag tvivlar på att de nämner namn och bakgrund på männen som följer det som står i koranen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Syrisk trio slipper utvisning trots hatbrott och misshandel

 1. Mycket märkligt ett par män varav en svensk den andre irakier gick och höll varandra i hand då svensken skulle inspektera verkstäderna irakiern var chef för.
  Att göra så är en hedersbetygelse att muslimen litade på svensken, men naturligtvis också med en baktanke att inspektionen skulle godkänna vad irakierna lyckats åstadkomma. Att svensken inte mådde särskilt bra, men man tar seden dit man kommer, vet jag bestämt.
  Det borde de slashasar som kommer hit också göra, det är nämligen att bli integrerad.

 2. Och några arbeten, som de kan avskedas från p.g.a. påtagligt praktiserad homofobi, finns väl inte?

  • Kungen!
   Ännu längre tillbaka före vår vikingatid som startade ca 790.
   Så inte är det märkligt att de har svårt att anpassa sig, men det borde våra politiker förstå och mota Ali i grind.

Kommentera