Dagena Allahu Akbar


Pakistanska ”vetenskaps” studenter vandaliserar en bild av landets enda Nobelpristagare i fysik, prof Abdul Salaam, han är också den ende muslim som belönats med fysikpriset.  De utstöter det muslimska universalropet; ”Allah O Akbar”  de ogillar  honom bara för att han var en Ahmadiya-muslim. Vilket de ser som ”orena hundar”.

Världens muslimska befolkning har ju inte varit speciellt framstående på att belönas med Nobelpris för sina vetenskapliga insatser. Sammanlagt 12 Nobelpris har utdelats till  Muslimer, varav sju stycken fredspris. 3 av prisen är för vetenskapliga insatser.  WIKI Länk

Jämför man med världens judiska befolkning, det finns väl sådär 100 gånger fler muslimer än judar i världen, så framstår  muslimernas vetenskapliga insatser som ”måttliga”!  Det judiska Nobelpris-tagarna listas; HÄR, jag räknar ihop dem till 225 stycken.


3 responses to “Dagena Allahu Akbar

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: