Stäng

Fyra män gripna, misstänkta för gruppvåldtäkt i Norrbotten

VÅLDSVÅGEN. Natten mot söndag fick polisen i Norrbotten anmälningar om två våldtäkter. I det ena fallet är fyra män gripna misstänkta för grov våldtäkt. De båda sexualbrotten ska ha skett i polisområde Luleå-Boden.

I det ena fallet är en ensam gärningsman misstänkt för våldtäkt mot en vuxen kvinna. Brottet ska ha skett utomhus och en man är gripen i ärendet.

I det andra fallet är fyra personer gripna misstänkt för grov våldtäkt mot en vuxen kvinna. Polisen arbetar just nu med olika utredningsåtgärder som teknisk bevisning och förhör.

I båda fallen kommer åklagaren ta ställning till om männen ska anhållas.

Polisen ser inledningsvis inget samband mellan de två våldtäkterna.

Polisen

– Pettersson vet inget om gärningsmännen i det här fallet men kan nämna att 90 procent av alla gruppvåldtäkter begås av utom-europeiska män. 25 procent av dessa är afghaner.

95,6 procent av alla överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

1 reaktion på “Fyra män gripna, misstänkta för gruppvåldtäkt i Norrbotten

  1. Kan fylla på med deras klädsel som består av huvjackor i svart el. blå färg. Skor av senaste modell gympattdojor från Adidas el Puma !!
    Väldans stolt gång,och ofta i hel grupp om 5-8 personer !!
    Utbringar mestadels ett obegripligt läte….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: