Fyra män gripna, misstänkta för gruppvåldtäkt i Norrbotten


VÅLDSVÅGEN. Natten mot söndag fick polisen i Norrbotten anmälningar om två våldtäkter. I det ena fallet är fyra män gripna misstänkta för grov våldtäkt. De båda sexualbrotten ska ha skett i polisområde Luleå-Boden.

I det ena fallet är en ensam gärningsman misstänkt för våldtäkt mot en vuxen kvinna. Brottet ska ha skett utomhus och en man är gripen i ärendet.

I det andra fallet är fyra personer gripna misstänkt för grov våldtäkt mot en vuxen kvinna. Polisen arbetar just nu med olika utredningsåtgärder som teknisk bevisning och förhör.

I båda fallen kommer åklagaren ta ställning till om männen ska anhållas.

Polisen ser inledningsvis inget samband mellan de två våldtäkterna.

Polisen

– Pettersson vet inget om gärningsmännen i det här fallet men kan nämna att 90 procent av alla gruppvåldtäkter begås av utom-europeiska män. 25 procent av dessa är afghaner.

95,6 procent av alla överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Fyra män gripna, misstänkta för gruppvåldtäkt i Norrbotten

 • Stenbock

  Kan fylla på med deras klädsel som består av huvjackor i svart el. blå färg. Skor av senaste modell gympattdojor från Adidas el Puma !!
  Väldans stolt gång,och ofta i hel grupp om 5-8 personer !!
  Utbringar mestadels ett obegripligt läte….

  Gillad av 1 person

 • Erwuche

  tittar man på de som dömts så är de alla muslimer, och de har dömts för grova brott. bara ett av dessa grova brott är sådant man som vit svensk förlorare allt om man sysslar med men muslimer får hållas.

  så förr eller senare kommer dessa våltäkter till områden som inte drabbas av att gatubeysningen släcks ned för att man åste spara pengar så pengarna går till muslimer, så att de ska kunna ha det bra och fortsätta med sina grova brott. förr eller senare kommer dessa muslimer att ta sig till var poliser, politiker och jourbalister bor, där gatubelysningen alltid är tänd och det finns saker att stjäla speciellt när man höjer sin egna löner fast man är fullständigt retarderad, psyksjuk och saknar normalintelligens eller någonsomhelst utbildning eller relevant erfarenhet.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: