Stäng

Nummer 34 fälld vid dubbla skottlosningar i Södertälje

VÅLDSVÅGEN. En umg man i 20-25-årsåldern som hittades skottskadad i Södertälje under natten har avlidit på sjukhus. Polisen utreder händelsen som misstänkt mord.

Steget Efter

– Klockan 02.35 fick vi in samtal om att en person skottskadats utomhus. Vi åkte dit tillsammans med ambulans och en allvarligt skadad man fördes till sjukhus. Han avled senare, säger polisens presstalesperson Per Fahlström.

Polisen genomför en omfattande utredning på plats, bland annat med hjälp av helikopter. Två personer har frihetsberövats.

Tidigare under kvällen, vid 00.45, fick polisen samtal från ett sjukhus i Södertälje om att en annan skottskadad man som hade kommit in till akutavdelningen. Polisen har hittat vad man tror är brottsplatsen och en person är frihetsberövad. Händelsen utreds som synnerligen grov misshandel. – Hans skador är inte livshotande, säger Fahlström som tillägger att man utreder om de två händelserna har något samband.

Polisen

Om Hovsjö på bloggen…

-Pettersson säger att mångkulturen rullar på och skapar spänning i tillvaron. Förra året fälldes 34:an den 5 december så takten hålls…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Nummer 34 fälld vid dubbla skottlosningar i Södertälje

 1. Helgen är ännu ny… Det kan ske fler spännande saker innan klockan ringer tidigt på måndag morgon,för alla dem som skall tjäna samman åt lyckosökarnas bekväma liv i Abzurdien !

  1. F.ö. råkade jag se att det utbrutit ett större ”slagsmål” i Örkelljunga.
   Det talas om 40-50 personer som deltagit i striderna !!
   Tänka sig denna lilla kristna ort tidigare bestående av alla landet sekter,till Jehovas Vittnen har blivit ett MENA-land i Abzurdien !!
   Undrar hur det ser ut om ytterligare 10 år ?

 2. Det finns hur mycket fakta som helst på vad som är orsaken till problemen.
  Ändock vill MP, C, V och L att vi fortsätter att ta in folk med motiveringen vi kan inte hindra asylsökare att komma.
  Detta är naturligtvis rätt, vi kan inte hindra dem att komma. MEN vi kan skärpa parametrarna och verkligen stoppa de flesta.
  Vi ska naturligtvis inte utfärda UT för längre tid än vad vi anser lämpligt och inga PUT, hur kunde Migrationsverket bestämma att syrierna skulle få PUT det borde beslutats i Riksdagen.
  Det finns heller, vad jag vet, ingen lag som säger att vi ett självständigt land inte kan meddela ”Det finns inga lediga platser.”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: