Stäng

Den kriminella familjen Biden

UTRIKES. Dagligen läggs en stor del av nyhetsutrymmet i Sverige på att berätta om hur dålig president Donald Trump är jämfört med demokraternas kandidat Joe Biden. Media försöker inte ens rapportera korrekt och sakligt, de tar öppet ställning för Biden och verkar tro att svenskar har rösträtt i USA.

Donald Trump och Joe Biden. Public Domain

Ni vet att Trump ställdes inför riksrätt och friades vid ett riksrättsåtal mot presidenten på två punkter – kongresstrots och maktmissbruk. Maktmissbruket gälle Ukraina, det rapporterades dagligen i svenska medier om riksrättsåtalet. Däremot är det helt tyst om Barack Obamas vicepresident och demokraternas nuvarande president Joe Bidens affärer i Ukraina och Kina samt att Facebook och Twitter hindrar avslöjanden om Joe Biden.

Rudy W. Giuliani, amerikansk advokat, affärsman och republikansk politiker. Borgmästare i New York åren 1994-2001 och presidentkandidat under republikanernas primärval i presidentvalet 2008 samt sedan 2017 president Trumps medarbetare.

I filmen nedan diskuterar Rudy Giuliani e-postmeddelanden som erhållits från Joe Bidens son, Hunter Bidens, hårddisk som avslöjar att Joe Biden ljög om Burisma. Detta är bara toppen av isberget, mycket mer kommer!

Burisma Holdings är ett ukrainsk gasbolag där Hunter Biden hade en styrelsepost, bolaget och Bidens anklagas för att ha skumma affärer med dem liksom i Kina med mera, men om detta är det tyst hos SVT och de andra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Den kriminella familjen Biden

 1. Skickade denna förfrågning till SVT nyheter för några dagar sedan.
  Ser framemot er rapportering om Bidens förehavande och påtryckningar på Ukrainas regering angående sin son medverkan i gasbolaget styrelse.
  Mailen från hans dator har nu kommit fram efter FBI hemlighållande i 8 månader. Intressant hur det kan påverka Bidens valkampanj
  Eller ni tycker kanske det är ovidkommande som allt annat av större vikt som inte passar er agenda.
  Mvh
  G Nordström

  1. Skicka en påminnelse med svar önskas.
   Jag skickar alltid frågor när jag ser att de måste tuktas, alltså att de inser när vi skickar kritik att vi är inte dumma i huvudet.
   I förra veckan fick jag svar från Sveriges Radio ,vilken jag inte är nöjd med så skickade en omformulering gällande Peter Lundgren.
   Sabuni svarade personligen.
   Ju fler som skriver desto räddare blir SVT och SVR

 2. Gå in på bidenfilm.com och se filmen Riding the dragon.
  Handlar om familjen Biden och hans son Hunter, som blir avlönad av Kina. Kopplingar finns även till Ryssland.
  Jämför med Trump, som inte ens tar emot lön som president. Hans egna företag blir givetvis också lidande ekonomiskt på detta.
  Trump ställer upp gratis för sitt fosterland.
  Biden drivs av makt och penning begär.

 3. Överklassen i Sverige har affärer och hemligheter ihop med USA´s ”Demokratiska” parti. Därför dessa hatiska tourettes mot D. Trump. Det är olika intressesfärer helt enkelt.

  1. Ja de är riktigt insyltade i Demokraterna , vore intressant att få veta hur många Svenska företag som gav bidrag till Clintons fond ,att postkodlotteriet gjorde det förvånar ju inte när Margot Wallström satt i ledningen för densamma men det var många fler Svenska företag som hoppades på en Clintonseger så att dom kunde få fördelar .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: