Facebook och Twitter hindrar avslöjanden om Joe Biden

UTRIKES. The New York Post har släppt uppgifter om Hunter Bidens och faderns, Demokraternas presidentkandidat Joe Biden, inblandningar i affärer med Ukraina. Men de som försöker dela artikeln på sociala medier möts av felmeddelanden.

Facebook och Twitter har stoppat spridningen av en artikel i New York Post gällande Joe Bidens son Hunter. Enligt artikeln ska Hunter, enligt epost som tidningen kommit över, ha introducerat en toppchef på ett ukrainskt energibolag för sin pappa under tiden denne var vicepresident.

Joe Biden Foto: Gage Skidmore

Detta skedde mindre än ett år innan Joe Biden pressade regeringsföreträdare i Ukraina att sparka en åklagare som granskade bolaget där mannen var hög chef, enligt tidningen.

Facebook uppger att artikeln måste faktagranskas och tills vidare kommer företaget aktivt hindra den från att spridas.

Twitter låste New York Posts konto under onsdagen med hänvisning till att artikeln bröt mot företagets regler gällande hackat material. Tidningen uppger dock att Bidens stab inte sagt att Hunter Bidens dator blivit hackad och säger sig ha blivit censurerade.

Donald Trump är inte glad. På Twitter skriver han att beslutet av Facebook och Twitter är hemskt. Han skriver också att detta bara är början för Joe Biden och sonen Hunter och att det “inte finns något värre än en korrupt politiker”.

Borde inte Joe Biden dra sig tillbaka…

– Pettersson säger att valpåverkan är bara allvarligt när det gynnar Donald Trump enligt svenska medier.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Facebook och Twitter hindrar avslöjanden om Joe Biden

 1. […] Ni vet att Trump ställdes inför riksrätt och friades vid ett riksrättsåtal mot presidenten på två punkter – kongresstrots och maktmissbruk. Maktmissbruket gälle Ukraina, det rapporterades dagligen i svenska medier om riksrättsåtalet. Däremot är det helt tyst om Barack Obamas vicepresident och demokraternas nuvarande president Joe Bidens affärer i Ukraina och Kina samt att Facebook och Twitter hindrar avslöjanden om Joe Biden. […]

 2. Apropå…. ”what the hell is going on”…?

  Nu händer det saker i USA. Facebook och Twitters företrädare kallas upp till senatens juridiska kommitté.

  Efter deras censurerande av New York Posts artiklar, om Biden-familjens skumrask-affärer i Ukraina och Kina.

  Inget svensk media verkar ha något större intresse av att rapportera om.

 3. Det är ju Greta och diverse svenska politiker som försöker påverka valresultatet i det amerikanska presidentvalet, INTE ryssarna !

 4. Apropå att det kommer nya avslöjanden imorgon om Biden…..

  Här lite vad Miranda Devine i The New York Post säger om denna Biden-affär med Ukraina. Som Joe Biden har förnekat. Imorgon publicerar man nya uppgifter.

  Skrämmande är hur Twitter och Facebook censurerar och tar ställning i det amerikanska valet. Vart är demokratin på väg?

 5. Facebook och Twitter är med i samma gäng som Biden, tydligen.

  Om den smutsiga byken visas upp innan valet, får de stora problem med att få folkets förtroende.

 6. Ja vem är förvånad ?? Det fungerar likadant i Sverige. Om något skumt rapporteras om någon vänstervriden mörkas det direkt.
  Om någon sverigedemokrat gjort något ropas det på avgång direkt. Senaste exemplet är Peter Lundgren som nu släpas i smutsen.
  Så ruttet är det nästan överallt i västvärlden

 7. E-postmeddelanden avslöjar hur Hunter Biden introducerade en ukrainsk energidirektör för sin far, USA:s vice president Joe Biden. En redaktör på New York Post försökte att dela länken till berättelsen på sitt Twitter-flöde och visar meddelandet som då kom upp från Twitter: ”Tweet not sent. Your Tweet couldn`t be sent because this link has been identified by Twitter or our partners as being potentially harrnful…
  https://www.kusi.com/emails-reveal-how-hunter-biden-introduced-ukrainian-energy-official-to-his-father-joe-biden/

  ”Kom ihåg: Biden förnekade att han visste någonting om Burisma. Joe Bidens påstådda kopplingar till det ukrainska energibolaget Burisma är så fördärvbringande som de någonsin kan bli.”, säger Rudy Giuliani, Trumps advokat, i FOX Business:
  https://www.foxbusiness.com/money/joe-biden-hunter-biden-burisma-giuliani

Kommentera