Bruce Springsteen flyttar till Australien om Trump vinner

UTRIKES. Världstjärnan Bruce Springsteen säger till australiska Daily Telegraph, bakom betalvägg, att han flyttar till Australien om Donald Trump blir återvald.

”Bruce Springsteen” by afevrier is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

– Om Trump blir omvald, vilket han inte kommer att bli, det förutspår jag redan nu, men om han av någon anledning skulle bli omvald, då ses vi på nästa plan till Australien, säger han i en intervju inför nya albumet ”Letter to you”.

Springsteen påpekar dock att han är ”övertygad” om att Demokraternas Joe Biden kommer att vinna det amerikanska presidentvalet.

– Pettersson minns att det var många som lovade flytta från USA om Trump vann förra valet, men jag tror ingen gjorde det…

Troligen blir Springsteen kvar i sitt New Jersey hur valet en går. Gubben är gammal…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Bruce Springsteen flyttar till Australien om Trump vinner

 1. Varför drar inga kändisar till Mexiko ? Är dom rasister ? Bruce musik är dödstråkig nu för tiden, orkar inte lyssna på den längre.

 2. En till idiot som påstår att han ska flytta om Trump vinner. Well, hej då och stanna där då !

 3. Det är mycket svårt att få uppehållstillstånd i Australien, det är många som försökt. Man måste visa på att man kan tillföra landet något som Australien inte har. Fast Australien har ingen Bruce, så han kanske är välkommen.

 4. Hur kommer det att påverka USA, blir det bättre när Bruce flyttar till Australien?? Med Bruce ekonomi, så tror jag inte att det bekommer honom någonting.

 5. Jag gillar Bruce men detta är skitsnack.
  När Trump blev president var det säkert 100 s.k kändisar som påstod att de skulle flytta om han vann. Varför flyttade dom inte då ?? Vem fan bryr sig om var dom bor ?? Dom överskattar sin egen betydelse kraftigt. Jonas sjöstedt gör likadant. Han hotar att fälla löfven men i skarpt läge gömmer han sig under bordet. Tur att han lämnar landet snart. Patetiskt beteende. Om man inte är beredd att löpa linan ut kan man hålla käften.

 6. Har ni hört historien om Älgen och Björnen. Älgen drack vatten ur källan såg sin bild i vattenspegeln och sa ”ja man är ju skogens konung.”
  Björnen hade kommit lufsande och hörde vad älgen sa och slog till honom med ramen så han hamnade i källan och sa: ”vad är det du säger, du skogens konung.”
  Älgen såg förlägen ut och sa: ”ja man pratar så mycket när man dricker.”

 7. Det återstår att se. Under förra valrörelsen i USA 2016 var det många kändisar som sa att de skulle lämna USA om Trump vann. Så gott som alla är kvar.

 8. Jag trodde i min enfald att Bruce att Bruce var en ”smart guy”,men hej vad man bedrog sig.Tycker han att den senile tafsaren skulle bli en bättre president än den handlingskraftige Trump så har han kraftig slagsida åt vänster.Den slagsidan koketteras det ju vilt med bland alla priviligierade sk.kändisar.

Kommentera