Stäng

Ung flicka svårt misshandlad i Västerås

VÅLDSVÅGEN. Polisen larmades igår av ambulanspersonal i Västerås. Ambulansen hade nyligen hämtat upp en flicka i nedre tonåren som hade blivit misshandlad.

Flickan, var avsvimmad när ambulansen kom, fördes till sjukhus och har ännu inte kunnat höras av polis. Det är oklart exakt vad som har hänt.

Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel.

Med anledning av det oklara händelseförloppet är polisen angelägna om att komma i kontakt med eventuella vittnen till händelsen.

Misshandeln ska ha skett någon gång vid 17-tiden och i närheten av Bygatan på Hammarby i Västerås.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “Ung flicka svårt misshandlad i Västerås

  1. Kommentaren jag skrev hamnade lite fel.Den gäller ju naturligtvis moderaternas fega agerande i Hörby.

  2. Ynkedom är bara förnamnet.Så fort Herr Ruinfelt lyfter på luren så kryper Moderaterna och är det inte hans styrande i bakgrunden så är det gapande och skrikande vänstermänniskor som kräver en det ena och än det andra.Sedan så böjs det på ryggen och kryps direkt.Den mångfärgade trasan ska upp ! Demonstrera och kämpa för våldet och förtrycket istället mot homosexuelle i vårt land som nu sker och har skett. Nej,enklare och ofarligare att leva rövare för denna fula tygtrasa.

  3. Tydligen bestraffas även en ung, sannolikt vit svensk, flicka för att hon umgås med klanens pojk.
    Tragiskt för henne, avskyvärda gärningsmän. Män NEJ – fegisar.
    Dock bäst att demokratiska familjer, från V till SD, att de lär sina flickor att inte umgås med etniska klaner från MENA. För om de blir fast har de förlorat sitt barn för resten av sina liv.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: