Borde inte Joe Biden dra sig tillbaka?

UTRIKES. Dagligen läggs en stor del av nyhetsutrymmet i Sverige på att berätta om hur dålig president Donald Trump är jämfört med demokraternas kandidat Joe Biden. Media försöker inte ens rapportera korrekt och sakligt, de tar öppet ställning för Biden och verkar tro att svenskar har rösträtt i USA.

Trump och Biden. Public Domain

Donald Trump skandaler tas upp i detalj, annat är det med Joe Bidens, det var idel leenden och kramar när den Barack Obamas vicepresident Joe Biden besökte Sverige i augusti 2016. Vid en presskonferens förklarade han att planerna på en ny rysk gasledning i Östersjön måste stoppas.

Vad vicepresidenten inte sade var att hans son, Hunter Biden, arbetade för en direkt konkurrent till gasledningens ägare, och hur dessa gaspampar hjälper Joe Biden med både pengar och politiska råd.

Den här intressekonflikten är bara en av många skandaler för nuvarande presidentkandidaten Joe Biden.

Biden förespråkade amerikansk intervention i Bosnienkriget 1994 och 1995.

Biden har också fått mycket kritik i USA för var deporteringen av tre miljoner flyktingar, som han var en av de ansvariga för under Obama-administrationen. Biden och Obama deporterade betydligt fler invandrare än vad Trump gjort men det är Trump som kritiseras…

– Pettersson tycker det är bra fräckt att svenska medier beskyller ryssarna för valpåverkan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Borde inte Joe Biden dra sig tillbaka?

 1. Nordegren & Epstein i P1.
  I natt lyssnade Thomas Nordegren på ett kampanjtal med en osammanhängande och förvirrad Joe Biden. som tappade tråden, glömde bort namn och avslutade sitt tal med att vädja om väljarnas stöd för valet till Senaten (alltså inte till Presidentposten, som han egentligen borde ha sagt). Thomas Nordegren (3:50 in i programmet):
  https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1582458?programid=4058

 2. i USA spekuleras flitigt bland allmänheten att Biden endast ställt upp som nödkandidat för Demokraterna.
  Tanken är säges det,att om han skulle vinna valet kommer han att stiga tillbaka efter c:a ett halvår,och ge plats åt sin kommunistinspirerade kvinnliga vicepresidenta !
  Detta trix var Demokraternas lösning,p.g.a. avsaknad av annan lämplig kandidat…
  Stenbock lyssnade till delar av hennes uttalande i samband med den s.k. duellen med Reps vicepresident…..
  Vill de ha henne säger jag bara,”arma USA”.

 3. Vi vet i alla fall att SVT och övrig svensk regimmedia har det slutliga avgörandet vem som blir POTUS kommande fyra åren. Amerikaner och övriga världen tror att det är amerikanska väljare eller HD i USA som avgör detta men det är totalt fel. Regimmedia i den feministiska, humanistiska och moraliska stormakten har pga sin intelligens, godhet och överlägsenhet sista ordet.

 4. ”G Nordström

  13 10 2020 at 12:16
  Skillnaden är att här står skattebetalarna för Sozzarnas kassa
  Socialen står ju för utbetalningarna så de förknippas med partiet med likvärdigt namn.”

  Det är just det som är ett stort misstag. Flyktingar tror att sossar äger socialen och därför röstar på dem. Helt sjukt.

 5. Ytterst märkligt att inte USA kan få fram bättre kandidater, det är inte frågan om demokrati utan den med största kampanjkassan har störst chans att bli vald.
  Tror dock att Trump blir omvald oavsett hur mycket skit SVT och andra mediemoguler kastar på och om honom.

   • Skillnaden är att här står skattebetalarna för Sozzarnas kassa
    Socialen står ju för utbetalningarna så de förknippas med partiet med likvärdigt namn.

  • Men han gillar också mera ”utvuxna” flickor. När den mycket kurviga och sexiga 28-åriga ryskan Anna Chapman utvisades från USA år 2010, då hon anklagades för att ha varit spion för regimen i Moskva, sade Biden (efter att ha sett en bild på henne): ”det var inte mitt förslag att utvisa henne!”

 6. Biden hade en mikrofon innanför kavajen där han styrdes i sitt tal utifrån på grund av dåligt minne.
  Om han vinner blir inte han långvarig.

Kommentera