Ali Esbati glömmer en rad

RASISM. En av Sveriges största rasister är iraniern och riksdagsledamoten Ali Esbati (V), han hatar vita, blonda män speciellt svenskar som försöker sköta sitt och betala skatt som räcker till herr Esbatis svinhöga lön, som är minst dubbel så hög som lönen för de poliser han hånar.

I stycket från polistidningen som riksdagsledamot Esbati lagt upp ”glömde” han raden som står ovanför

”– Vi håller på mycket med herointillslag och då blir det nästan alltid stökigt. Under tidig sommar har dessutom Black Lives Matter blossat upp och gör att polisen har extra mycket ögon på sig.
– Många av de grip vi gör är ju av personer från Västafrika och de gör mycket motstånd, så vi har ju haft situationer där folk står och tittar och säger åt oss att släppa personen och sådär”.

-Pettersson säger att normalbegåvade, dit inte herr Esbati hör, förstår att västafrikanerna grips för att de sysslar med knark och inte för att de är afrikaner. Att sälja heroin ger kännbara straff och då ger de sig naturligtvis inte frivilligt.

Ali verkar tycka att västafrikanerna hellre ska få fortsätta att sälja knark än gripas och straffas.

Från Almedalen 2018. Jag är för artig att tala om vad jag tycker om herr Esbatis utseende.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Ali Esbati glömmer en rad

 1. Efter valet 2018 läste jag flera lyckönskningar till den på Twitter.
  Man kan undra hur det står till i pallet på den.

 2. Skillnaden mellan nazism och systerideologin kommunism som vänsterpartiet kommunisterna representerar är inte så jättestor, de har lite olika hatobjekt men de bygger på samma koncept.

 3. Det är tydligen tillåtet att som Ali Esbati på Twitter få skriva: ”Påfallande många män med nazistiskt utseende i Visby. Svårt att organisationsbestämma numera”. Om man byter ut några ord och istället skriver: ”Påfallande många män med MENA- utseende i Visby. Svårt att rasbestämma numera”, är det tillåtet. Förmodligen inte och reaktionen från en viss man bosatt i Högsjö (som någon kallar för ”svinet”), hade nog inte låtit vänta på sig: https://www.hitta.se/n%C3%A4thatsgranskaren/h%C3%B6gsj%C3%B6/jacosbbbx

  P.s. MENA = Middle East North Africa (dvs Mellan-Östern Nord-Afrika)

 4. ”Misstroendepartiets” Ali Esbati är oerhört enfaldig i sitt tyckande.

  Hans ”twittrande” är en stor nackdel för Vänsterpartiet. Ingen tvekan om det.

 5. Vad är det för fel på folk? Polisen griper någon pga av något kriminellt de gjort, inte pga av hudfärg. Vad menar folk när de säger åt polisen att släppa en svart -utan att de har en aning om vad denne gjort? Menar de svarta ska ha frikort från att gripas för kriminella handlingar? Har de köpt BLM-myten att polisen är rasister och alla svarta oskyldiga offer?!

  (Att Esbati är som han är det vet vi.)

 6. Vilket troll kan inte ens stava till nazistiskt, men påstå sig veta bäst det klarar han. Vad han skrev var naturligtvis hets mot folkgrupp. Tänk om jag skulle skriva detsamma,rättstavat, om personer utanför en moskè. Vilket jädrans halabalo det skulle bli, garanterat hets mot grupp ( det är ibland svårt att definiera folk) svarta, vita, ofärgade såväl färgade men det blir inte grupp förrän de är invandrade.

 7. Vilken jävla idiot han är ! Ser ut som en knarksmugglare dessutom ! Finns de verkligen folk som röstar på en sådan här svinpäls ?

Kommentera