Minns ni Amir Nabizadeh?


INVANDRING. Amir Nabizadeh var ett tag stammis på på bloggen och han var talesperson för de protesterande och ljugande afghanerna i Stockholm, han anklagades för att ljuga minst fem år om sin ålder, om varifrån han flytt och för att ha anmält Mattias Karlsson (SD) för förtal, vilket resulterade i att anmälan hamnade i papperskorgen. Amir var kort sagt en asylsökandes utan asylskäl som fick stanna i Sverige och blev aktivist. Nu har Amir fått arbete som fotograf hos aktivisterna på TT.

Amir som då sa att han var 18 år men enligt andra uppgifter var 23 år.

-Pettersson säger att det är en av många skandaler i Sverige, en man som ljugit om sin ålder och varifrån han kom, är kvar i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Minns ni Amir Nabizadeh?

 • Johanna

  Jag har en teori om varför mediamänniskor, många politiker och andra ”kändisar” och andra människor som har det bra ställt, är så omhuldande gällande ”ensamkommande” och andra ”flyktingar”. Teorin går ut på att det länge ansetts fult att gynna sina egna, bedriva nepotism. För att mediamänniskor/välbeställda osv ”i lugn och ro” ska kunna gynna sina barn/familj/vänner och ge dem en gräddfil in i mediabranchen/liknande (utan att deras barn/vänner besitter någon talang) – skapar de dimridåer. Dessa dimridåer består av just människor från länder långt borta, som mediamänniskorna inte har någon koppling till. Då kan de säga ”se på mig som är så god och givmild, jag gynnar en person som jag varken är släkt med eller har någon koppling till”. Allt fokus blir då på dessa ”ensamkommande”/människor från andra länder ( gärna de som passar in i tycka synd om-narrativet”). Detta i din tur gör att de ostört kan bedriva nepotism och gynna sina egna barn/vänner, detta kan göras i skymundan eftersom allt ljus blir på de ensamkommsnde/liknande.

  Gilla

 • ponnsan62

  Amir tycker jag inte passar i Sverige!
  Ponnsan

  Gilla

 • Kungen

  Ansvaret ligger hos regeringen som inte stängde gränsen helt. Föregående regering la grunden till detta kaos. TÄNK PÅ VAD DU RÖSTAR PÅ NÄSTA GÅNG SVENSSON

  Gilla

 • HB

  Det verkar som att 99.9% av de som kommer ifrån de där områdena är fullständiga avskum.

  Gilla

 • Robert

  Varför skulle han vara mer värd en Gandalf?.Står du inte för allas lika värde Elsa.

  Gilla

 • Gandalf

  Ut med denna apa. Vi kan inte ha dessa ”flyktingar” i Sverige som stjäl resurser från sjukvården och tar svenskars lägenheter. Skiljer du dig idag i Stockholm och är man med barn kan du få vänta 10 år på att bostadsfrågan löser sig. Är det bra för t.ex. barnen?

  Har vi inte plats för oss själva kan vi inte ta hit lögnare från MÖ. En svensk arbetar som ett djur och trots detta får det svårt att gå ihop, dessa äckel gör inte ett jota.

  Hur kommer det sig att de har egen lägenhet vid ”21” års ålder, när en hårt arbetande svensk står i kö 10 år?

  Systemet krackelerar från alla håll.

  Gilla

 • Mm

  Det är sådant patrask som gör att vi inte kan betala anständiga löner till samhällsarbetare, sjukvård, brandmän, poliser. Godhetsfolket skall ersätta oss för 700’ /år som kriminella invällare lurat till sig. Vi behöver inte dessa ljugande kriminella latmaskar.

  Gilla

 • Jill

  Min ena son är utbildad fotograf och det är svårt att få jobb, så han frilansar nu.
  Saknar ord!

  Gilla

 • age

  Visst !
  Vi ska naturligtvis ta hand om allt avskräde, allt överskott,
  som inte det egna landet klarar av!

  Maskrosor växer utmärkt i jordgubbslandet – om man
  inte rensar regelbundet.

  Jordgubbarna minskar och maskrosorna ökar!
  Maskrosorna är inte lämpliga som föda!

  – trädgårdsodlaren är lurad!
  – trädgårdsodlaren får svälta – utan jordgubbar!
  – maskrosorna är inte odlade – men växer ändå!
  – maskrosorna tar näringen i jorden – den som
  odlaren kostat på för att jordgubbarna skulle växa!

  Vill du ha det så?
  Kan du ha det så?
  Kommer du att rösta för att det ska vara så?
  – eller rösta4 du på SD?

  Gilla

 • Kenneth

  Han har ju lärt sig otroligt bra ”svenska”” på 5år måste va en kärnfysiker!den här snart 30 åringen kommer vi ha nytta av!!!!

  Gilla

  • messkalle

   @Kenneth, Här är pudelns kärna.
   Kan han vara en infiltrerande utsänd agent av Iran för att hålla koll på dem som verkligen flytt för sina liv dissidenter? Han är inte den ende och han har m.fl. fått röda mattan utrullad för sig. Nu lever han inte på försörjbibgsstöd utan på tv-avgiften. Kommer inte han anhöriga hit är det svart på vitt att han är agent. Om, kolla DNA (för alla) eftersom alla är smartare än Den Dumme Svensken

   Gilla

 • Maja 2

  Ja just det. Den Amir , Amir nummer 149 som har ljugit sig in i Sverige och nu skiner solen i soptippen Han har blivit en fotograf.
  Resten kommer snart ! Ingen av dessa ljugande hottentotter/världsresenärer är rumsrena.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: