Klimatförändringen arresterad

En man från Fresno, Kalifornien greps i anslutning till en löpeld nära Big Sur, enligt Sheriff’s Office i Monterey County.

Den 18 augusti klockan 20.00 startade en brand nära Highway 1 i John Little State Natural Reserve, bara 16 km söder om Big Sur. California State Parks, Nära brandplatsen greps en 30 årig man, Ivan Geronimo Gomez, 30 år, han går nu under smeknamnet ”Climate Change.”.  Cirka 2500 tunnland, brändes pga  ”Climate Change.”.

Länk

Klimatförändraren,Ivan Geronimo Gomez, 30.

12 thoughts on “Klimatförändringen arresterad

 1. Var det inte här det berättades att i Australien sitter 18 klimatförändrare arresterade efter deras brandsäsong.

 2. Samma i Sverige ”klimatförändringen” bränner bilar, skolor, dagis, skogar och kyrkor.
  I Polen och Ungern har de ingen ”klimatförändring”.
  Om det brinner där, så är det sopor importerade från Tyskland.

 3. Uppmaningen från imamer ”Bränn ner deras skogar så de inte har någonstans att gömma sig”

 4. Det var väl denne man som greps 6 ggr och 5 ggr släpptes genom ingripande av åklagare som tillhör Demokratiska Partiet. Den 6:e gången ingrep FBI och då blev ärendet federalt, så demokraterna kunde inte längre skydda terroristen.

  Studerar man f ö statistiken över skogsbränder i år, så ser man hur ca 1000 bränder är fördelade mellan Mexikanska resp Canadensiska gränsen i USA. I Canada är det 10-talet och i Mexico färre (trots att det är supertorrt). I USA brinner det i och runt Counties (oftast storstäderna) som är styrda av Demokratiska Partiet. I de mindre county´na styr Republikaner och där grips i regel pyromanen, men släpps sedan direkt av en ”Demokratisk” åklagare. Det finns markägare som numera patrullerar sina marker beväpnade och hotar att skjuta alla obehöriga de påträffar. I USA är detta inget tomt hot, så där brinner det inte.

  Alltså! Vad som i svenska MSM/Public Service propaganda sägs bero på ”global uppvärmning” är en ”anka” och har inget med uppvärmning att göra. Faktiskt kommer de senaste årens skogsbränder tillsammans inte ens i närheten av de ÅRLIGA bränder som skedde i USA 1900-1939. Det var även den period som verkligen var Globalt Varm. 1 grad varmare än idag, vilket är enormt.
  SEDAN DESS HAR DET DOCK BLIVIT AVSEVÄRT KYLIGARE. HITTILLS 2 KÖLDUTBROTT! SNÖN LIGGER F Ö REDAN I BERGEN OCH ÖKNARNA NER TILL MEXIKANSKA GRÄNSEN. FÖLJ TONY HELLERS REDOVISNINGAR PÅ YOUTUBE!

 5. Kanske ”klimatförändringen” passerat gränsen från Mexiko, om man tänker på namnet. Av nordiska länderna har Sverige drabbats hårdast av ”klimatförändringar” och är betydligt mer lättantändligt än sina grannländer. Det finns så mycket viktigt jobb att göra. Om inte regeringen vill väl göra Sverige minst lika säkert, som grannländerna, får vi väl byta regering.

  • ”Climate Change” var sannolikt ”anställd” av någon aktivistgrupp för att resa runt och tutta på. FBI behöver bara följa pengarna. Sannolikt hamnar spåren då hos Demokratiska Partiets extremistgrupper, samt hos Soros (Globalisternas ”torped”).

 6. Man undrar ju hur många ”klimatförändringar ” herrn är skyldig till ? Vi har ju även i Sverige berikats med många som har en förkärlek för att bränna upp egendom och skogar.

Kommentera