Klimatförändringen arresterad


En man från Fresno, Kalifornien greps i anslutning till en löpeld nära Big Sur, enligt Sheriff’s Office i Monterey County.

Den 18 augusti klockan 20.00 startade en brand nära Highway 1 i John Little State Natural Reserve, bara 16 km söder om Big Sur. California State Parks, Nära brandplatsen greps en 30 årig man, Ivan Geronimo Gomez, 30 år, han går nu under smeknamnet ”Climate Change.”.  Cirka 2500 tunnland, brändes pga  ”Climate Change.”.

Länk

Klimatförändraren,Ivan Geronimo Gomez, 30.


12 responses to “Klimatförändringen arresterad

 • Tony Heller om ”Skogsbrands-Ljuget” | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Om häktad  ”klimatförändrare” läser ni HÄR […]

  Gilla

 • dalmannen

  Var det inte här det berättades att i Australien sitter 18 klimatförändrare arresterade efter deras brandsäsong.

  Gilla

 • Isa.

  Samma i Sverige ”klimatförändringen” bränner bilar, skolor, dagis, skogar och kyrkor.
  I Polen och Ungern har de ingen ”klimatförändring”.
  Om det brinner där, så är det sopor importerade från Tyskland.

  Gilla

 • Niklas R

  Se, det går att göra något åt klimatförändringarna.

  Gilla

 • G Nordström

  Uppmaningen från imamer ”Bränn ner deras skogar så de inte har någonstans att gömma sig”

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Det var väl denne man som greps 6 ggr och 5 ggr släpptes genom ingripande av åklagare som tillhör Demokratiska Partiet. Den 6:e gången ingrep FBI och då blev ärendet federalt, så demokraterna kunde inte längre skydda terroristen.

  Studerar man f ö statistiken över skogsbränder i år, så ser man hur ca 1000 bränder är fördelade mellan Mexikanska resp Canadensiska gränsen i USA. I Canada är det 10-talet och i Mexico färre (trots att det är supertorrt). I USA brinner det i och runt Counties (oftast storstäderna) som är styrda av Demokratiska Partiet. I de mindre county´na styr Republikaner och där grips i regel pyromanen, men släpps sedan direkt av en ”Demokratisk” åklagare. Det finns markägare som numera patrullerar sina marker beväpnade och hotar att skjuta alla obehöriga de påträffar. I USA är detta inget tomt hot, så där brinner det inte.

  Alltså! Vad som i svenska MSM/Public Service propaganda sägs bero på ”global uppvärmning” är en ”anka” och har inget med uppvärmning att göra. Faktiskt kommer de senaste årens skogsbränder tillsammans inte ens i närheten av de ÅRLIGA bränder som skedde i USA 1900-1939. Det var även den period som verkligen var Globalt Varm. 1 grad varmare än idag, vilket är enormt.
  SEDAN DESS HAR DET DOCK BLIVIT AVSEVÄRT KYLIGARE. HITTILLS 2 KÖLDUTBROTT! SNÖN LIGGER F Ö REDAN I BERGEN OCH ÖKNARNA NER TILL MEXIKANSKA GRÄNSEN. FÖLJ TONY HELLERS REDOVISNINGAR PÅ YOUTUBE!

  Gilla

 • ruben

  Kanske ”klimatförändringen” passerat gränsen från Mexiko, om man tänker på namnet. Av nordiska länderna har Sverige drabbats hårdast av ”klimatförändringar” och är betydligt mer lättantändligt än sina grannländer. Det finns så mycket viktigt jobb att göra. Om inte regeringen vill väl göra Sverige minst lika säkert, som grannländerna, får vi väl byta regering.

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   ”Climate Change” var sannolikt ”anställd” av någon aktivistgrupp för att resa runt och tutta på. FBI behöver bara följa pengarna. Sannolikt hamnar spåren då hos Demokratiska Partiets extremistgrupper, samt hos Soros (Globalisternas ”torped”).

   Gilla

 • tlidforss

  Varför brinner det så mycket i Sverige? Sverige måste vara ett mycket eldfarligt land jämfört med våra grannländer.

  Gilla

 • Maya

  Man undrar ju hur många ”klimatförändringar ” herrn är skyldig till ? Vi har ju även i Sverige berikats med många som har en förkärlek för att bränna upp egendom och skogar.

  Gilla

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Hahahaha, klockrent

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: