Europas mest liberala land välkomnade flyktingar för fem år sedan, nu terroriseras Sverige av invandrarklaner


BROTTSLIGHET & INVANDRING. Hur Sverige blev ett gangsterparadis: Europas mest liberala land välkomnade Mellanösternflyktingar för fem år sedan … men nu terroriseras det av migrerande maffia-klaner, medan polisen och den politiskt korrekta regeringen är maktlös, skriver den brittiska tidningen Daily Mail.

Refugees Welcome Sveriges Facebook
  • Sveriges polischefer har varnat för att de inte kan begränsa landets ökande tidvatten av maffians ”klanbrott”.
  • I årtionden har politiker vägrat erkänna att brottsligheten och våldet kommer från invandrare.
  • Nu är problemet så allvarligt att brottsbekämpande tjänstemän talar om och skyller på massinvandring.
  • Det var 257 bombningar i Sverige förra året och hundratals skottlossningar. Bara en månad under de senaste tre åren har gått utan ett gängrelaterat mord.
  • I augusti inträffade en extraordinär incident då Göteborgs mest ökända kriminella familj, Ali Khan-klanen, satte upp vägspärrar i nordöstra delen av staden för att hitta rivaliserande gängmedlemmar
  • Erik Nord, polischef i Göteborg, sa till MailOnline: ”Vi behöver fler poliser för att snabbt hantera denna situation. Annars kommer vi att förvandlas till ett gangstersparadis”.

Migrerande maffia-gäng terroriserar Sveriges gator med en kraftig bombattacker och mord, vilket tvingar polischefer i ett av Europas mest liberala länder att erkänna att de tappat greppet om lag och ordning.

Bara fem år efter att landet tog emot flyktingar med öppna armar, står kriminella klaner från Mellanöstern, Nordafrika och Balkan bakom stigande brottsfrekvenser i de en gång fredliga städerna, säger polisen, med 257 bombningar och mer än 300 skjutningar förra året.

Läs vidare på Daily Mail…

– Pettersson säger att detta är bra reklam för det en gång så fredliga landet…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “Europas mest liberala land välkomnade flyktingar för fem år sedan, nu terroriseras Sverige av invandrarklaner

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: