Europas mest liberala land välkomnade flyktingar för fem år sedan, nu terroriseras Sverige av invandrarklaner

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Hur Sverige blev ett gangsterparadis: Europas mest liberala land välkomnade Mellanösternflyktingar för fem år sedan … men nu terroriseras det av migrerande maffia-klaner, medan polisen och den politiskt korrekta regeringen är maktlös, skriver den brittiska tidningen Daily Mail.

Refugees Welcome Sveriges Facebook
 • Sveriges polischefer har varnat för att de inte kan begränsa landets ökande tidvatten av maffians ”klanbrott”.
 • I årtionden har politiker vägrat erkänna att brottsligheten och våldet kommer från invandrare.
 • Nu är problemet så allvarligt att brottsbekämpande tjänstemän talar om och skyller på massinvandring.
 • Det var 257 bombningar i Sverige förra året och hundratals skottlossningar. Bara en månad under de senaste tre åren har gått utan ett gängrelaterat mord.
 • I augusti inträffade en extraordinär incident då Göteborgs mest ökända kriminella familj, Ali Khan-klanen, satte upp vägspärrar i nordöstra delen av staden för att hitta rivaliserande gängmedlemmar
 • Erik Nord, polischef i Göteborg, sa till MailOnline: ”Vi behöver fler poliser för att snabbt hantera denna situation. Annars kommer vi att förvandlas till ett gangstersparadis”.

Migrerande maffia-gäng terroriserar Sveriges gator med en kraftig bombattacker och mord, vilket tvingar polischefer i ett av Europas mest liberala länder att erkänna att de tappat greppet om lag och ordning.

Bara fem år efter att landet tog emot flyktingar med öppna armar, står kriminella klaner från Mellanöstern, Nordafrika och Balkan bakom stigande brottsfrekvenser i de en gång fredliga städerna, säger polisen, med 257 bombningar och mer än 300 skjutningar förra året.

Läs vidare på Daily Mail…

– Pettersson säger att detta är bra reklam för det en gång så fredliga landet…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Europas mest liberala land välkomnade flyktingar för fem år sedan, nu terroriseras Sverige av invandrarklaner

 1. Sossar och dom andra sex gillar maffian
  För jag tycker dom är delaktiga i allt våld…
  Ponnsan
  AFS

 2. Vore jag Morgan Johansson skulle jag skämas i hjäl och ligga sömnlös om nätterna men jag tror inte han ens bryr sig

 3. Konstigt!

  Ingen säger något om det värsta
  brottet, LANDSFÖRRÄDERIET !

  – att socialdemokraterna sålde Sverige
  till muslimerna 1999 !

  – att de skrev kontrakt med främmande
  makt!

 4. Även utrikes ser man med klara ögon. Och tillåts tala om vad de ser.

  Penibelt att de inte kan åtalas i Sverige!

 5. Vi är goda , vi är rika, etc. 20% klarar inte
  en månad utan lön. Källa Swedbank.
  Arma land

 6. Jag läste också om den växande skrämmande kriminaliteten i Sverige i en utländsk media i dag. Spaltkilometer om hur svenska folket är utsatta, hur unga pojkar och flickor inte vågar gå ut.

  Här skulle jag vilja vädja till Greta et nytt budskap ; ”Vår ungdom är oss fråntaget”

  Hur kan vi acceptera att våra unga inte vågar sig ut .Roa , var skall de roa sig när gorillor från andra kulturer stor vid dörrarna och stirrar aggressivt på dem som vill in i klubbar. De måste nästan krypa förbi och vädjande be att få ta del av gemenskapen, som i sig är skrämmande med knarkförsäljare, tjuvar, våldsmän , allehanda pack.
  Nej ,det finns ingen räddning längre.
  Tyvärr.

   • De här 2 meters långa . rakade knarklangare , som tipsar sina kusiner vart han med Rolex tog vägen så att han kan tjäna extra slant för varje rån.
    Så gick det till för ett år sedan när flera blev rånade på sina Rolex kring Stureplan.

 7. Läs Thoralf Alfssons blogg och bloggen Granska Kalmar och förskräcks över hur den svenska klanen Socialdemokraterna infiltrerar och styr. Modellen Kalmar kan omsättas till Sverige.

 8. Bra reklam???
  Den tyska affärstidningen ”Handelsblatt” (2019):
  ”Sverige är Europas centrum för klanbrott (Schweden ist Europas Zentrum der Clankriminalität). Sverige, som alltid har betraktats som ett fredligt land, skakas för närvarande av våldshandlingar. Flera av klanerna i Tyskland har filialer i Sverige och andra delar av Europa, säger Håkan Wall från den nationella arbetsgruppen till tidningen Svenska Dagbladet.
  https://www.handelsblatt.com/politik/international/skandinavien-sprengstoffattentate-und-schiessereien-schweden-ist-europas-zentrum-der-clankriminalitaet/25252742.html?ticket=ST-2744590-99x5621ylt2HbJiUFw9G-ap3

 9. Alla medlemmar i regeringarna Reinfeldt och Löfven borde ställas inför rätta eftersom de inte gjorde eller gör något för att reducera omfånget av antalet nya som väller in.
  De har dessutom misslyckats med att avskräcka den unga generationen från kriminalitet, genom allt för lindriga straffsatser.

 10. Svenska och makthavare är köpta av maffian..därför är dom nickedockor och kan myggla till sig massa förmåner

 11. Fredrik Reinfeldt och Stefan Lövfen borde bli fängslade för brott mot nationen eller högförräderi.

Kommentera