Invandrarbarn ska flyttas till skolor med svenska elever

INVANDRING & SKOLAN. Skolan Kronan i Trollhättan kan komma att stängas – och skolbarnen kan bussas till andra skolor för att öka integrationen. Trollhättans politiker ska fatta beslut om saken den 27 oktober, skriver Aftonbladet.

Barn från invandrartäta områden ska flyttas till skolor, där elever har svenskfödda föräldrar och bra betyg.

Skolans rektor Linda Forssén, som började jobba på Kronan bara timmar före den dödliga skolattacken 2015, säger att staden är ”jättesegregerad”. – Problemen är att du kommer inte utanför stadsdelen där du går i skola och bor. Det är inte bra för någon, säger Forssén.

Förslaget har väckt blandade reaktioner på skolan. En mamma säger att det är kränkande eftersom Kronan ”är en svensk skola, och inget annat”, medan en pappa säger att det är ”det bästa som kunde hända”.

Samtidigt protesterar föräldrar på närliggande Strömslundsskolan. De menar att förslaget, som de beskriver som en ”statssocialistisk idé”, bör förkastas.

Bara 35 procent av niorna på Kronans skola i Trollhättan blev behöriga till gymnasiet 2019.

-Pettersson säger att Kronan är ett av många resultat av för stor invandring och regeringspartierna vill inte minska invandringen så radikalt som behövs.

Problemet är svårlöst, då får det bli högst ett par invandrarelever per klass, men det tycker inte invandrarbarnen är bra.

Den gamla sanningen om att lika barn leka bäst gäller.

I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Invandrarbarn ska flyttas till skolor med svenska elever

 1. Det här är inget nytt.
  När min släkting kom in med en diplom som skolans bästa elev till Östra Real för några år sedan ,kvoterades de tio första in med usla kunskaper i svenska.
  Min släkting blev nummer 11 .
  Det här har pågått länge och sinkar studier för de mest begåvade elever, när innebörden av många enkla ord måste läras upp till de nya.
  Inte undra på att skolorna i Sverige är usla och har låg kvalitet , när vissa araber styr och mobbar och hotar.
  Även deras föräldrar är med på mobbningen.
  60 % av elever hade ont i magen i början på terminen, konstaterades i TV.
  Varför fortsätta att vandalisera skolorna. Lärarna är satta med munkavle, eleverna är rädda för att inte höra till den grymma gemenskapen.
  Rektorer försvara detta onda! Rädda att bli utpekade som rasister eller få sparken.

 2. Det är väl hur många kulter som helst på den där skolan. Det enda som fattas är svenskar men de är ju bara barbarer och bidrar inte med något. Kronan måste ju vara världens mest framgångsrika skola. Speciellt med så många från ”fredens” religion. Måste ju vara hur lugnt och fredligt som helst.
  Helt ologiskt att skicka dessa mutli-personer till svenska skolor där de kommer utsättas för strukturell rasism.

 3. Oj Oj
  det hela staden vet om, görs nu till en jätte circus, Komunens invånare hade fel, lamotte hade fel, så all mörkläggning kommer fram under andra premiser.
  Nu får hela komunens elever lida ( ja alla både kronogårdens och övriga i komunen)för att de inte vågat ta tag i problemen tidigare ( i så där 15- 20 år).
  De problemen de har kommer inte försvinna utan sprids nu runt på alla skolor istället.
  De nykomnas barn som kommit hit och som vill lära sig ordentligt, blir särskilt drabbade för de kommer få stå mitt i mellan kulturerna tyvärr
  Fantastiskt
  men lycka till, jag tog min familj och flytta från närområdet, för det blev bara för jävla mycket skit och förstörelse där med.

 4. Tydligare än då här kan det inte bli. Att härska genom att söndra är statsmaktens sätt att tukta de laglydiga medborgarna.

 5. självklart multikulti åt alla säger stormufti Steffe
  ngn annan kom med förslaget att döpa om Kronan till Koranen
  tyvärr är detta bara början på slutet för gamla Sverige…

 6. Finns det några skolor som har det lugnt och studiero så ska det åtgärdas. Skicka dit ett antal kaosblattar så är det som det ska.

 7. En jättebra ide!

  Hoppas att det kommer på fler platser snabbt så att alla blir berikade av den finkultur som dom har röstat på!

  Tids nog kommer vi alla att bli berikade om inget görs, tro inget annat! Men detta kanske kan hjälpa till att stoppa ockupationen!

  Kanske inte så roligt att sitta i fina förorten nu och rösta för Reinfeldt och hans öppna era hjärtan politik!

 8. En vansinnigt dålig idé. Använd inte svenska barn, som krockkuddar. Det är olagligt trots att myndigheterna bestämmer oordningen. Många lärare är inte vuxna att rättvist hantera konfliktsituationer, som kan uppstå. Jag skulle inte sätta mina barn i en sån experimentskola.

 9. Det är en stor skandal och kommer att medföra att varje litet hörn av landet, varje bostadsområde och varje skola skall berikas av mångkulturen och värdegrunden. Samtidigt är det lite komiskt och underhållande när dessa medelklassmänniskor som sannolikt tidigare hyllat massinvandringen och sin egen godhet nu får smaka på verkligheten i sin vardag.

  • Det är bara synd att deras barn drabbas. Ungarna har inte valt föräldrarnas väg.

   Så trött på all reklam med utlänningar som skådespelare.
   ”Klöver mjolk från Svenska gaaardar!”
   Ingen Klöver mjölk i min hushåll.

   Samt SVT 1 t.ex har nya arabiska programledare från andra kulturer. De passar lika bra i Tv rutan i Sverige som en sadel på grisryggen.

   Verkar som media vill jävlas med oss.

 10. Måste ALLT förstöras? Låt skolorna vara så att vi åtminstone får några svenska forskare i framtiden istället för att få okunniga och lättstyrda massor… men det är väl det som är agendan?

 11. Socialismen i ett nötskal. Alla ska ”berikas”. Alla ska ha det lika jävligt. Ingen ska komma undan analfabetismen. Bara att ”klippa och klistra” vid nästa PISA-bedrägeri..
  ”Upp till kamp emot förståndet” !

Kommentera